Last news in Fakti
04 Декември, 2019 5266

Бухалка на властта ли ще е Цацаров?


  • Ясен Тодоров бивш член на Висшия съдебен съвет Сотир Цацаров притежава и административен и професионален капацитет да извади КПКОНПИ от летаргията, в която се намира. КПКОНПИ е отнела имущество в пъти надвишаващо бюджета на комисията. Тя не отнема имуществото, а разследва, след което съдът решава дали има доказателства. Доколкото познавам г-н Цацаров той ще работи обективно и от него ще трябва да се страхуват хора, които нарушават закона и са незаконно забогатели.
  • Михаил Екимджиев адвокат Стана ясно, че ние не искаме да направим съдебна реформа, ние не можем да сме правова държава. Сотир Цацаров ще бъде бухалка на властта. КПКОНПИ по дефиниция беше създадена в изпълнение на европейските препоръки за борба с корупцията по висшите етажи на властта. Тя се занимава само с дребни чиновници, но с никой значим политик. Отправят се обвинения, запорират се сметки и хората не могат да се защитят.

    59 гласа
    7%
    93%
    731 гласа

Коментари

  • 1 гост

    42 5 Отговор
    "Сите са маскари", или по нов стил - 'Всички са лоши момченца/момиченца/джендарчета" - кой за какъвто се определя

    Коментиран от #6, #17

  • 2 гоги наебиги

    85 6 Отговор
    Когато беззаконието се озаконява както в нашата държава, чрез поставяне на възлови постове ,на силно наши и верни хора (Гешев,Цацаров) смяната на такава корумпирана и рекетьорска власт може вече да стане само и единствено чрез истинска революция и трепане ,иначе е просто немислимо.За съжаление в момента по нищо не се различаваме от татово време ,една върхушка краде зверски от еврофондове и рекетира истинският бизнес на принципа 70% за нас(ГЕРБ) 30% за теб ако си против тази схема влизаш в арест докато ти бъде разграбена фирмата и ищуществото.

    Коментиран от #15

  • 3 niko

    72 4 Отговор
    И по времето на ТОШО не е било така и тези се гласят за 45 години, нищо хубаво не ни чака. Как се гордеят че нямало безработица а изгониха 3 000 000 българи в странство за коричка хляб. Но и друга истина има, прост народ така се управлява.
  • 4 Той

    38 2 Отговор
    По-скоро прилича на бухта!!!
  • 5 ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА

    33 3 Отговор
    Демек по тая логика която вкарва Ясен Тодоров,аз и бойко и цялата ни банда трябва да си плюем на петите докато цацаров не ни е пратил в кафеза...Хахахахаахахаха не разбрахте ли ,че всичките тия БАЧКАТ ЗА НАС.
  • 6 Гост

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Тиа у парламенто сите са джендаре.

    Коментиран от #11


  • 7 asd

    11 1 Отговор
    ЦАЦА ЩЕ Е
  • 8 ИВАН

    38 1 Отговор
    И по Тошовото време имаше лицемерие, но турското робство си беше робство, сиренето беше сирене и месото - месо, а бандюгите бяха по затворите и пак се крадеше, но крадците се скатаваха, а не се показваха по телевизията
  • 9 ЧИЧО

    21 2 Отговор
    Не само бухалка на властта и булка ще им бъде.
  • 10 Така мисля

    33 3 Отговор
    Шайката става все по нагла ! Вървим към нагла репресивна диктатура !
  • 11 Чакала

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    А тия дето ги пратиха там какви са?????????
  • 12 ИВАН

    16 0 Отговор
    И това държавник и мъж, то на човек не мяза - шкембелия плондер, не се подигравам, но един държавен мъж трябва да е по-хармонично оформен поне, преди всичко останало, та и мислите му да са добри, а не да компенсира с пари
  • 13 джфе д

    5 14 Отговор
    Дано счупи бухалката в мутрата на Курнела Сланинова
  • 14 ВАТМАН

    5 0 Отговор
    Госин Димитров като бивш член на ВСС трябва да знаете че КПКОНПИ няма разследващи функции....даже Цацата го каза.
  • 15 безпартиен

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "гоги наебиги":

    Революция без пари няма!Тези които плащат,знаят какво ще получат!Предварително са проучени"водачите",финансирани са и им е дадена линия на поведение!А масовкатавинагище се намерис няколко актуални лозунга,които в последствие ще се забравят!Пушечно месо колкото искате!Резултата е ясен на тесен кръг от хора много преди да е започнала "революцията"!!!Та кой е този дето ще плати и каква е целта му?
  • 16 ааааа

    0 1 Отговор
    да бухалка за рекет , кото не дава в затвора това е закон
  • 17 Plovdiv

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Е да, ама след изричането от Алеко Константинов (и героят му Ганьо Балкански) на тия думи в края на 19-ти век, след това се намират родни политици, които се оказват истински държавници и патриоти. За разлика от времето от 30 години насам, през което се надпреварваха кои да са по-големи маскари. А от 10 години насам управлява хунта, чието място е на стадиона, както в Чили през 1973 г!!!
  • 18 Иван Вазов

    4 0 Отговор
    холеестирол, шунка, високо кръвно,бекон , диабет , салам, , .............................., гуша , баклавичка , подагра , мазендюнер , стройнафигура..............
  • 19 соросоид

    3 0 Отговор
    Екиме-е-е, а ти не си ли бухалка на Христо Иванов -Гонзо и оня тъпак Кънчев дето го биха?Екиме-е-е, ти не си ли изкарваш хляба като съдиш България в ЕСПЧ като разчиташ на неорганизиране на защитата, а не на собствени знания?Какво си направил като адвокат-само плямпаш и на всяко гърне мюрдия от тази отглежданата от Сорос.
  • 20 Брадвата

    1 0 Отговор
    Сотирчо за друго не става, или ще е бухалка, или ще е в буркани - на мас за мазане на ония филии, с които се ставаше силен
  • 21 Да ама

    0 0 Отговор
    А доколкото аз ясно ви познавам във ВСС Ясенчо и по-конкретно гнилия начин, по който набирате младши магистрати - съдът нищо няма да реши!
  • 22 ПУНЧО

    0 0 Отговор
    ЯСЕНЕ ЯСЕНЕ ЗНАЕМ КАКЪВ ЮРИСТ СИ КАКВО ВЪРШЕШЕ В ВСС НЕ МОЖЕШ ДА ПИЕШ ВОДА НА МАЛКИЯ ПРЪСТ на МИШО

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта