Last news in Fakti
13 Декември, 2019 1300

За кого няма място в Пайнер?


  • Андреа певица Без да казваме истината, няма как да се развиваме. Жалко, но още не сме се развили като музикално общество дотолкова, че основните поп фолк изпълнители да проумеят, че не трябва да ги е страх да се откачат от някаква си фирма, която им определя нейните си правила и си гледа само нейните интереси. Един алчен човек, който ги манипулира и всячески драпа да държи монопола над всички заведения именно чрез тях, които той ограбва с 30,40, 50 дори 60 процента от хонорарите от участия и 100 процента от авторските права и дигиталните продажби, а те милите дори не осъзнават и едвам намират пари за песни и клипове. Понеже взимат минимално от музиката, някои дори намират мъже, които да им дават срещу нещо си. Жалко, много жалко за колегите, звездите, които са идоли на много хора. Страхът български, робското мислене. А сме в 21-и век. Много жалко за България, много жалко за българската музика и този уникален жанр поп фолк. Хора, колеги, фенове, родители.. жалко за нас. Никой не е виновен".
  • Митко Димитров - Пайнера собственик на музикална компания Андреа, Андреа... Защо ли вероятната реалност да си бъдеш отново само Теодора Анреева толкова те плаши? Сега вече разбра, че славата също има срок на годност. По принцип ние във фирмата избягваме да се занимаваме с бивши наши изпълнители, на първо място от уважение към самите нас и към съвместната ни дейност и постижения. Да оплюваш и да лъжеш за хората, с които до вчера си делил трудности и радости, е белег на пълно отчаяние или на неудържима ярост. Не го прави повече. Грозно е. Ти се раздели с фирма "Пайнер" преди 4 години по свое собствено желание. Пожелахме ти успех по избрания път и престанахме да се занимаваме с теб. Екипът на "Пайнер" има предостатъчно работа с актуалните имена от каталога на фирмата. Ти обаче не се умори да се занимаваш с нас. Периодично плисваше измислиците си по нас. Защо винаги в устата ти бе името на фирма "Пайнер"? Защо? Нали приключихме? Твори, развивай се, живей... Човек би могъл да си направи извода, че по-отмъстителна от отхвърлената жена е само отхвърлената певица. Място за теб в "Пайнер" няма!

    64 гласа
    46%
    54%
    74 гласа

Коментари

  • 1 Behemoth

    3 1 Отговор
    Хихихи...... хахахххххх....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 Давид

    37 3 Отговор
    Един сводник го е много яд , когато някоя от жриците си намери богат спонсор и му трие сол на главата . Истината е че това са отрепки създадени от държавата за сваляне на нивото във всички отношения . Иначе ако имаме един умен и възпитан народ няма да могат такива като Бойко да обслугват имперски интереси , примерно на балканите .
  • 4 джурналята

    5 0 Отговор
    Джурналята, джурналята, защо ни занимавате с посредствени чалгарки и бившите им работодатели? Няма да цъкна за никой от тия боклуци.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 juujh

    0 2 Отговор
    Да ти се изпразни Митко Пайнера на големата глава

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта