Last news in Fakti
01 Януари, 2020 6264

Заплаха ли е глобалното затопляне


  • Ангела Меркел канцлер на Германия Глобалното затопляне е реалност. То ни заплашва. Покачването на световните температури и проблемите, предизвикани от глобалното затопляне, са плод на човешката дейност. Ние трябва да направим всичко, което е в човешките възможности, за да преодолеем това предизвикателство. Това все още е възможно
  • Доналд Тръмп президент на САЩ Радикалните планове за борба срещу климатичните промени не правят света по-чист. Ние ще защитаваме околната среда, но ние ще защитаваме също и американския суверенитет, американския просперитет и американските работни места.

    559 гласа
    76%
    24%
    173 гласа

Коментари

  • 1 ИВАН

    76 12 Отговор
    Хайде стига с вашите напредъци и просперитети, хората искат простички неща - живот и здраве, въздух и вода ... аман колите ви, телефоните ви и всякакви такива дивотии, които не правят хората по щастливи

    Коментиран от #13

  • 2 Байо

    15 6 Отговор
    По-страшно е това, което правят за да го "забавят".Само трябва да се поглежда по-често какво се случва в небето.
  • 3 Zyggy

    50 6 Отговор
    Един голям учен беше написал следното:Капитализмът е психическо състояние(отклонение)...никога няма да е достатъчно... Алчност, която не познава граници и е загубила базовите си инстинкти...
  • 4 агент08

    27 5 Отговор
    И двамата вампири сте за казана! Изедници!
  • 5 чалма тв

    28 2 Отговор
    Добро начало да спре имиграция на измислени бежанци и осигуряване на поносим живот на тях и семействата им по места , искам да кажа да не се месят с "добри намерения в техния живот" Практика е показа мюслимани не подлежат на никаква интеграция,те живеят по техни закони щириат,дори когато вече станали граждани на Европа.Имат право, да ги оставим на мира, и тогава няма да има терористи, а те са 99% мюслимани.

    Коментиран от #7

  • 6 RHN

    18 3 Отговор
    Тръмпчо и Ангелче не може да изнасяш мръсните производства в будали страни като нашата и същевременно да тръбиш вижте ме аз съм голяма работа намалям вредните емисии в моята страна.Въздухът на планетата Земя е един и вятъра го разнася по целия свят, дишат го всички.Тук дилемата е или живот или смърт и за съжаление вече е късно особенно с политици като вас.

  • 7 Хасан

    5 15 Отговор

    До коментар #5 от "чалма тв":

    Да бе да ..ако мюсюлнанин е криминално проявен го обявяват за терорист ,но ако християнин го прави го обявяват за луд
  • 8 Гъз

    2 1 Отговор
    глава затрива
  • 9 Мунчо

    19 2 Отговор
    Глупаците "искат" "простичките" неща, които им се втълпяват от болни психически хора, като тунбергчето, което изпълнява поръчките на тези, които се готвят да вземат не само от изпадналите в еуфория от психарчето, но от всички хора някакви си 200-500 милиарда на година, за да им възстановяват климата!

    Е, вярващите на това не са за хапчета, а направо за въдворяване в психиатрия до края на живота им.
  • 10 Генерал Иванушка Водков

    2 2 Отговор
    Мислех, че ще прочета нещо смислено, а то пореднатв глупост на факти.
    Дреме ми момци за ващите чутовни публикации, имам си адблокър дето ви спира глупостите от които печелите.
  • 11 Koko

    18 1 Отговор
    Лелее, колко промити мозъци имало, мислех че сме като цяло рационална нация. Явно чалгата и евросъединителите успяват с промивката. Баба ви ще чисти природата с високи данъци за въздуха и гърмящи електрички на цената на апартамент + тотален биг брадър! Гласувай народе, децата ще изплащат погребението на промитите мозъци на равни вноски, щото замърсяват природата.
  • 12 Оги

    13 1 Отговор
    Уважаеми Господа Политици от самата ваша алчност за придобиване на нефт газ сеч на Горите или умишлени палежи само и само да се отсекат дръвчетата за да може фирмите да работят и да правят бизнес и това се нарича човешката алчност или немарливост природата си беше добре но сега сте я объркали и нормално след това да има всякакви природни явления по целия свят но това е найстина само началото не мислете че като имате скрити бази или че сте на висока позиция във очите на хората и ще може да избягате от наказанието на самата природа затова пригответе всички хора по целия свят да видите още по ужасяващи неща или дори да ги чувате по новините защото това става поради нашата немърливост сами обърнахме природата срещу нас и сега е нормално да си поемаме последствията
  • 13 Driving pleasure

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "ИВАН":

    Иванчо, аре яхвай коня и бегом към пещерата!
  • 14 Driving pleasure

    18 5 Отговор
    Научно доказано е, че сегашното затопляне нито е първото нито е най-голямото. Само че Европа се кани да измъкне от джоба на данакоплатците си по 400 МИЛИАРДА евро годишно, за да е "еко" ти парички ще влязат в джобчетата на баба ви Шмеркел и приятелчетата и и за нея е много изгодно да има глобално затопляне...
    Искаш да си еко? Посади дърво да те вземат дяволите и си изхвърли боклука на правилното място! Вече спасяваш природата и без да ти бъркат малоумни политици в джоба!

    Коментиран от #15

  • 15 Климат

    8 8 Отговор

    До коментар #14 от "Driving pleasure":

    Глобално затопляне има, вижда се с просто око. Но, то бива използвано от развитите страни на запада като геополитически аргумент срещу изтока.

    Коментиран от #16

  • 16 Driving pleasure

    15 2 Отговор

    До коментар #15 от "Климат":

    Може ли да кажем, че не е глобално затопляне, щото в Сахара валя сняг? Правилния термин е климатични промени - всъщност полека лека и политическата пропаганда завива в тази посока.

    След като смога през 80те, озоновата дупка през 90те и глобалното затопляне през 2000ните не "сработиха" сега минаваме на климатични промени :)

    И не знам дали е изток - запад, защото ако погледнем реално Европа се самоубива разсипвайки производството си и изтисквайки данакоплатеца още и още.
    Или по-скоро говорим за разпределянето на още едни стотици милиарди които ще потекат към "елита"... Ал Гор, този зелен гуру направи не лош доход от въглеродни емисии ;) Що да не защитава "зелената" идея ;)

    Коментиран от #18

  • 17 ИВАН

    6 4 Отговор
    Май хората сме много умни дрисъци ... никое животно не унищожава екосистемата в която живее, ама ние нали сме велики - искаме лъскави коли, лъскави опаковки, фойерверки, заря ..
  • 18 Именно...

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Driving pleasure":

    ..нали това написах, Те, Запада, се възползват от климатичните промени, както и да се нарича. Но климатични промени има, това е безспорно.
  • 19 ТСТ

    0 7 Отговор
    Мразя да се съгласявам за каквото и да било с немския чукундур. Но в случая казва една истина, която я знаят всички.
  • 20 123

    4 0 Отговор
    Мноо гретенизъм тук, мноо...

  • 21 Димитър Комитов

    3 1 Отговор
    Слънцето е печката която пържи планетата, не човешката дейност.
  • 22 onq s konq

    3 1 Отговор
    Много американски подлоги забравиха, че всъщност сме част от ЕС а не американски протекторат пряко подчинен на Мустафа.
  • 23 vasik atanasova

    2 1 Отговор
    умираме от студ тези дни
    а те за глобално затопляне говорят
  • 24 Random

    4 1 Отговор
    Покачването на световните температури и проблемите, предизвикани от глобалното затопляне, са плод на човешката дейност. НИЩО ПОДОБНО. Затоплянето е естествен процес, ние сме го забързали, не предизвикали. И е спорно с колко.

    Коментиран от #26

  • 25 А ве ейййй

    6 2 Отговор
    тъпунгери!!! Отворете си очите и спрете да се водите по брътвежите на оная пикла и на тая стара овца! Глобалното затопляне, каквото в момента няма, е функция на куп природни особености и положение на планетата ни в орбитата й около Слънцето и по никакъв начин човешката дейност няма отношение към него. Отвсякъде реват, че колите произвеждали въглероден диоксид и той бил основната причина за повишаването на температурата на планетата. Нищо подобно. Земята е преминала през няколко ледникови периода, които са траели обикновено по около 90 000 години. Между тях е имало периоди с относително затопляне, които са продължили по около 15 000 години. Последният е бил преди около 12 000 години, така че можете да си направите сметката колко години остават до следващия ледников период. Глобалната индустриализация, която сочат за основен виновник за повишаването на температурите, е започнала преди около 100 - 120 години. Това е капка в морето и предполагам се сещате, че в предходните периоди индустриализация не е имало. Освен това човешката дейност генерира около 27 милиарда тона въглероден диоксид годишно, а Световният океан - около 330 милиарда тона. Растителността пък превърта около 440 милиарда тона въглероден диоксид. Оказва се, че този от човешката дейност е капка в морето и очевидно не може да наклони везните. Цялата истерия се върти около едни пари. РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ-НАКРАЯ!!!
  • 26 Гост от Германия

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Random":

    Има няма с три до пет дена .
  • 27 Питайте перничани

    0 0 Отговор
    Те знаят наи добре😂😂😂😂😂😂
  • 28 1122

    2 0 Отговор
    Добре бе г-н Тръмп,вие ще защитавате американския суверинитет,а защо се бъркате и пречите на нас да си защитаваме нашия суверенитет?Защо ни пречите САМИ да избираме приятелите си и икономическите си партньори?Защо налагате вашата воля на нас,която не ни е икономически изгодна?Защо където се намесите рушите и унищожавате и създавате конфликти,защо вземате /крадете/природните богатства на държавите където е стъпил вашия крак?Така само си създавате врагове,които никак не са малко.Предателите с които успявате да заграбите природните ресурси на чуждите държави ще отговарят заедно с вас пред БОЖИЯ СЪД.БОГ забавя,но не забравя!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта