Last news in Fakti
30 Януари, 2020 12084

Избяга ли Божков?


  • Иван Гешев Главен прокурор Към момента Васил Божков е обвиняем по 7 обвинения и е обявен за общодържавно и международно издирване, тъй като същият е напуснал границите на стараната. Врeмe e вceки дa плaщa цeнaтa зa тoвa, кoeтo прaви. Нe мoжe зaдължeниятa дa ca зa хoрaтa c пo-мaлкитe възмoжнocти, a бoгaтитe дa нe ги cпaзвaт. Нe мoжe дa дължиш нa държaвaтa oбщo 559 млн. лeвa зa вcички лoтaрийни игри зa eднa гoдинa, кoeтo e пo 100 лв. към вcякa пeнcия зa eднa гoдинa и дa кaзвaш, чe cи рeпрecирaн, кaктo cигурнo щe cтaнe. Ще положим всички усилия той да бъде доведен пред българския съд. Той е поредният олигарх, който бяга от България.
  • Васил Божков президент на "Нове холдинг" Аз съм си на разположение, няма никакви проблеми. Не знам за какво е издирването, мен никой не ме е търсил. Държавата влиза в ролята на “бухалка”. Cвидeтeли cмe нa бeзпрeцeдeнтeн oпит дa бъдe унищoжeн рaбoтeщ бизнec, кoйтo прeз гoдинитe e внecъл в държaвaтa пoд фoрмaтa нa дaнъци, тaкcи и плaтeн лицeнз cтoтици милиoни. Прeдocтaвяли сме вcякa изиcкaнa oт нac инфoрмaция бeз зaбaвянe. Нaшитe кoмпaнии ca cвързaни дирeктнo c НAП и цялaтa инфoрмaция приcтигa при тях oнлaйн в рeaлнo врeмe. Явнo тoзи път твърдo ca рeшили дa мe прeмaхнaт. Мoжeхa дa кaжaт чoвeшки и дa им дaм бизнeca, и повече да не се занимавам.

    426 гласа
    35%
    65%
    790 гласа

Коментари

  • 1 El chochone

    68 128 Отговор
    ГЕШЕВ ГИ РАЗПЛАКА.!

    Коментиран от #24, #60

  • 2 ха ха

    36 77 Отговор
    наред са бесеоерастите

    Коментиран от #62

  • 3 Божинов

    136 10 Отговор
    Факт е, че лотарията е безконтролна. Кой, какво, кога и къде плаща... не е ясно. За билетчетата не се издава дори касов бон, защото били ценна книга, а се печатат в Индия! Смях.
  • 4 Бай Дончо

    136 10 Отговор
    А къде бяхте цяла година и не потърсихте данъците преди това ?

    Коментиран от #47

  • 5 Бай Дончо

    129 11 Отговор
    .......събраните данъци и печалби дали ще отидат за пенсии или само ще сменят собственика ?!?

    Коментиран от #31

  • 6 minchominchew

    16 12 Отговор
    toi-sabrawi-kakwa-michka-beche-predi-20-godini-idonosnik-w-dargawna-sigurnost

  • 7 Бай Дончо

    81 7 Отговор
    Може ли НЕГРАМОТНИЦИТЕ !!! да не прикриват НЕГРАМОТНОСТТА си като използват ЛАТИНИЦА , а да се научат да пишат ПРАВИЛНО на КИРИЛИЦА ?!?!?!??????

    Коментиран от #46

  • 8 Тончо

    37 49 Отговор
    Нещата започнаха да се избистрят и да просветва на хоризонта. Театрото в парламента, което спретна другарката КН и пионерчетата зад нея доказа, че е засегнат силен паричен интерес както и егото на недосегаеми свещени крави за каквито се имат. Има ли престъпления ще има и наказания.
  • 9 Маметови

    36 9 Отговор
    Дано и двамата умрете в адски мъки, алчни крадци.
  • 10 Попа

    84 12 Отговор
    Дебелия май е харесал бизнеса на Божков. Каквото стана с КТБ, ще се случи и с държавната лотария.

    Коментиран от #21, #41

  • 11 Васил Левски

    93 9 Отговор
    Просто сме свидетели как една група мафиоти се саморазправя с друга група мафиоти,истината е ,че каквото му кажат на тиквата неговите ортаци дебелан пеевски и домус ага,той им козирува и изпълнява.

    Коментиран от #16

  • 12 ГОСТ

    58 5 Отговор
    Нямате срам мръсни долни политици , дали пък не сте си затваряли очичките докато ви е било изгодно
  • 13 соросоидни кърлежи

    45 3 Отговор
    скоро и пеевски,той вече е в чужбина от години,превантивна мярка,но него никой не го търси, той нарежда на съдебната власт как да премахват неудобните,макар са като него олигарси..самоизяждане.
  • 14 цецо апартамента

    61 4 Отговор
    Тиквата е слуга на дпс,вътре играят цирк за пред народа,иначе рекетират едрия и средния бизнес .Дебелото момче слуга на доган като си хареса даден бизнес го иска на момента,не го ли получи,насъсква бойко и прокуратурата и полицията и получава или много пари в брой или взима бизнеса....СТАРА СХЕМА ПОСЛЕ ПАРИТЕ СЕ ИНВЕСТИРАТ В СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ И ТАКА БОЧКО ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА ДО ЖИВОТ...
  • 15 tyhy

    31 1 Отговор
    Не си е платил или е просрочил на ....... за това е неудобен.
  • 16 Христо Ботев

    16 20 Отговор

    До коментар #11 от "Васил Левски":

    Сега е редно да кажем, че Пеевски и Доган пък са хора на Русия

    Коментиран от #17

  • 17 Стефан Караджа

    26 7 Отговор

    До коментар #16 от "Христо Ботев":

    Какво общо има тука Русия, че не намирам връзката?
  • 18 Грую

    31 0 Отговор
    То на прокурорите ако не име ясно, че от това да си обвиняем до това да си виновен има цяла пропаст, то какво аз да кажа. И всъщност тук народната поговорка "Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава" важи с пълна сила. Преди да предприемат някакви мерки срещу Божков трябва да прериемат мерки срещу този, който е сътворил поредния калпав закон с пожелателни и тълкувателни текстове, вместо да го напише както е редно с ясни и еднозначни правила, но тези хора за съжаление имат имунитет и са недосегаеми.
  • 19 Алеко КАН

    28 0 Отговор
    Всички протести вече да са пред сараите на Доган и Пеевски - така де те са управляващите , те са кукловодите , те са задкулисието , те са НАЙ-НАГЛИТЕ ОТ НАГЛИТЕ - ТАМ ДА СЕ ПРОТЕСТИРА ДО ДУПКА - НАЛИ АГАТА ИСКАШЕ ПРОШКА ОТ НАРОДА - ДА Я ВЗЕМА ОТ НЕГО ПРЕД ДОМА СИ , А БЕЗКОНТРОЛНОТО МУ СВИНЧЕ - СКОРО И НЕГО ЩЕ ИЗХРУСКА БАРАБАР СЪС САРАИТЕ - ПУСТИ МУ АПЕТИТ!!! СПИ "НАРОДЕ" СПИ ВЕЧНИЯ СИ СЪН!!! АМИН!
  • 20 Телевизора на Елвис

    5 13 Отговор
    Нещо не скивам обичайната вълна от коментари. К'во става, пръдльовци, страх ли ви е?
  • 21 Сливи за смет

    31 1 Отговор

    До коментар #10 от "Попа":

    А защо не кажат и за продъжението след обира на КТБ? И една малка подробност : тази банка е създадена с руски дялов капитал. Забравих от коя банка беше. Но Сланинчото го фатат руснаците в Дубай, където се подвизава и много качествено го ощавят. За да запази "безценния" животец на чадото си сланинчовата майка е фърчала като влака стрела с куфарите мангизи до Москва и обратно. Така говорят злите езици. Но това е строго пазена държавна тайна. Айде, четете бързо до де не са го изтрили.
  • 22 Гост

    18 0 Отговор
    Аааа, не ве. Отиде на пазар до Белград, ама има задръстване на границата. Ще си дойде, ама и той не знае кога.
  • 23 Тръмп

    7 15 Отговор
    Остава и чорапа да забегне в СССР.
  • 24 Ми като не искат да сберат

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    Божков миня арабажиеви очите да сберат некое е вро и де се приключи със гешефтарството
  • 25 Гост

    27 3 Отговор
    Купуваш си билетче на късмета и никой не ти издава касов бон! Когтао съм питал винаги са ми отговаряли,че това се води ценна книжка и по закон нямало нужда....Каква му е ценностна на това нещо след като е печатано в Индия!? Пълна подигравка с хората! Да споменавам ли,че всяка втора реклама е хазарт!? Навсякъде,на всеки ъгъл и спирка се продават тези боклуци и бедния народец изперка по тях! След като спряха рекламите на цигари и алкохол е редно и хазарта да бъде спрян от национален ефир! И да го има под някаква форма,но да бъде далеч от обществените сгради и многократно по-високо облаган! А,това,че много от казината в България се ползват за пране на пари от наркотици,проституция и контрабанда е всеизвестен факт!
  • 26 Вървим към диктатура

    32 5 Отговор
    Не познавам Божков, не съм му фен !
    Оставам с чувството , че се преследват неудобните за Бойко и Делян, разбирай Доган бизнесмени ! Крадат се печеливши бизнеси и се тормозят неудобните за споменатите !

    Коментиран от #55

  • 27 Русенец

    28 3 Отговор
    Гешев не търси доказателства за вина, той ги фабрикува. Всеки може да попадне в неговата мелница за унищожаване с измислево досъдебно производство и след това да му изфабрикуват всичко. Ако този човек си изкара мандата, то в България няма да остане нищо !
  • 28 Бесен

    26 3 Отговор
    Стигнахме до там, че Божков ти е симпатичен, а що за мутра е Гешефтов... герберастите и подлогите им подушват края си и са подивели за пари!
  • 29 Невероятно но факт

    16 2 Отговор
    "Нe мoжe зaдължeниятa дa ca зa хoрaтa c пo-мaлкитe възмoжнocти, a бoгaтитe дa нe ги cпaзвaт."........ Тоя келеш, дето ГЕРБ го постави да им подписва заповедите, и сега това "изказване" си е чисто герберско. Васил Божков може да е в България, поставен от ГЕРБ в някоя от "къщите за гости", а след като отшуми шушукането. Така беше през 70-те години на миналия век с един турчин, когото цял свят търсеше "под дърво и камък", а той дишаше чистия витошки въздух в една вила.
  • 30 onq s konq

    23 1 Отговор
    По същата схема чрез Гешев Шиши прилапа КТБ. Цв.Василев се спаси в чужбина. Сега слагат ръка на хазарта и клуб „Левски„, а Божков е в чужбина и няма да се върне.
  • 31 Плебей

    2 14 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Дончо":

    Ако отидат за пенсии,просто ще ги из..рете.
  • 32 Грую

    12 1 Отговор
    Всъщност "избягали" са голям брой членове от Закона за корпоративното подоходно облагане в диапазона от чл.219 до чл.247, които третират облагането на хазартната дейност. Това се е случило с решение на Народното събрание в края на 2013г. и е публикувано в Държавен вестник с номер 1 от 2014г. в сила от 01,01,2014г. А бре внимавайте за кого гласувате бре серсеми! Вижте какви ги вършат, а сега сте тръгнали от Божков пари да дирите. Най-много да даде Държавата на международен арбитраж и ще спечели разбира се и тогава държавата ще му плати, а в замяна той може да и подари билетчетата от съсипания си бизнес с лотарията да ги раздават на пенсионерите вместо пенсии заради изгубеното дело по международния арбитраж и платените разходи да търкат там и белки нещо им се падне ако има кой да им го плати разбира се!
  • 33 Umen

    10 2 Отговор
    Пуснали са го ...да си мълчи...!!.
  • 34 Звъки

    20 2 Отговор
    Пряк избор от народа на главен прокурор кога?
  • 35 безпартиен

    18 1 Отговор
    Пуснаха го да си иде.Не е избягал.
  • 36 сега

    8 1 Отговор
    сега и кардарашите дилърите и политиците
  • 37 Чуек

    7 11 Отговор
    За всеки нормален човек е ясно, че милионите на Божков не са изкарани почтено. Не ме интересува, дали някой "иска" бизнеса му, колкото повече паразити, като Баневи и Божков има в панделата, толкова по-добре.
    Между другото Божков, явно много добре е знаел накъде отиват нещата, щом още преди две седмици "насъска" левскарите да го подкрепят, срещу уж атаката срещу него. А и сега не случайно е извън България.

    Коментиран от #39

  • 38 ВИЖТЕ

    19 1 Отговор
    Само ще ви кажа следното нещо, което ще е факт 2021:
    ГЕШЕВ е Марионетка на Д.Пеевски.
    В ЛАФКА СКОРО Ще могат да продават EUROLOTARY Билети, които ще са на Пеевски и ще се продават само в ЛАФКА.
    ВИЕ ПРЕЦЕНЕТЕ РАЗПРЕДЕЛЯ ЛИ СЕ БИЗНЕСА И МЕЖДУ КОИ....
  • 39 Стефан

    16 2 Отговор

    До коментар #37 от "Чуек":

    Прав си, НО да не е само прехвърляне на парите от една мутра към друга, а освен това ЗАЩО не хванат бизнесмените дето осигуряват работниците си на минимални заплати, само да знаеш какви пари се крият там, данъци, осигуровки, здравни, нощни, извънредни, работа на 12, часа, ума не ти го побира, но там го знаят, а СИ ТРАЯТ.
  • 40 иван

    7 8 Отговор
    Защо бягате , нали сте честни бизнесмени?За вас ми е през, но ме боли за ФК Левски.
  • 41 hitdobavki

    4 3 Отговор

    До коментар #10 от "Попа":

    Точно казано! На всички е ясно че е така!
  • 42 SAAB

    12 3 Отговор
    Да питам само ...... защо магарешки приема само кешово плащане на най-голямата бензиностанция на балканите ? :) Той не укрива ....нищо защото е дупедат :) Наслагал е по аптеките си цените на горивата.....иначе лекарствата през касата на по.висока цена от свободно при други аптеки ! Не съм му клиент в нито един обект :)

    Коментиран от #44

  • 43 Kur za BSP i lainianata i media fakti

    2 7 Отговор
    KAde si na razpolozenie be cervena gnusna Mutrooo!

    nali si si plashtal danacite! varnoi se beseparska kradliva urodliva Mutroo!

    Sega sa nared Impeksovata maimuna i Rumbata gripena!

    Sled tova malkite kradlivi mlionerceta na BSP kato Kiro Kontrabandisto, zarkov McDonaldsa etc
  • 44 ъха

    4 2 Отговор

    До коментар #42 от "SAAB":

    Дай пример с конкретни лекарства и аптеки, да може да ги видим и ние тия работи!
  • 45 Kur Za NInova i Radev

    3 10 Отговор
    Izbiagal e v na maika si dartata beseparska, kradliva mindza!
    Taia Mutra, Cvetan vasilev, bratia galevi i drugi vidni beseparski mutri shte ziveiat dokato BSp e v parlamenta!

    Sled tova barzto shte im se e.be maikata na tia kradci!
  • 46 xXx

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Дончо":

    Той забрави, каква мишка беше преди 20 години, и доносник в държавна сигурност!

    Доволен бай .....
  • 47 краси

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Дончо":

    ква цяла година божков държи лодарията от 20г. никога не е плащал данъци. то кой олигарх плаща?????
  • 48 Анонимен

    9 0 Отговор
    Волът Рие на главата му пада това се отнася за Гешев и компаниа
  • 49 непознат

    6 6 Отговор
    Не четете ли бре хора,не купувайте лотарийни билети,няма печалби а измислени хора на уж спечелили.
  • 50 Бай Хой

    8 1 Отговор
    Абе и двамата кви боклуци сте!Единият се прави на загрижен,все едно не работи "по поръчка",че и пенсиите споменава,мърша такава,а другият па ощипан и не знае що го търсят...БОКЛУЦИ СТЕ И ДВАМАТА!
  • 51 джоджен

    10 0 Отговор
    А бедният оръфан народ купува и се кръсти ,че ще му позволят да спечели.Е бедни народе не сме народ а мърша,не го казвам аз,а го е казал друг.
  • 52 Супер

    5 8 Отговор
    Мачкай Гешев....
  • 53 Оти

    9 0 Отговор
    От 5 години ощетявал "държавата" ,къде са виновните където лапаха и мълчаха ,май са много близо до Гейшев
  • 54 АРАБИНА

    9 1 Отговор
    ВСИЧКО И ВСИЧКИ СА ПРОТИВ ВАСИЛ БОЖКОВ! ТОЙ ИМА САМО ЕДИН ОГРОМЕН ПЛЮС, КОЙТО Е, ЧЕ ИМА БЕЗКРАЙНО МНОГОО ПАРИ И МОЖЕ ДА ГИ ИЗПОЛЗВА В СВОЯ ЗАЩИТА БЕЗ СВЕТОВНИЯ СЪД И Е ЧОВЕК, КОЙТО СЕ БОРИ ДОКРАЙ!!!

  • 55 Владо

    7 1 Отговор

    До коментар #26 от "Вървим към диктатура":

    Не вървим към диктатура. НИЕ СМЕ В ДИКТАТУРА от поне 10г. България е превърната в султанат, Бойко е султан, а всички останали си траят в харема и чакат да задоволят сексуалните мераци на султана. И тук отново идва мястото на поговорката, че всеки народ си заслужава управниците. Лошото е че българите не са народ, а някакво мазохистично население, оцеляващо в територията на султана. Имало едно време един велик, горд и достоен български народ и една велика българска държава, но от тях останало само овчедушие и проституция.....
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор

  • 57 Жоро

    6 0 Отговор
    Първо почваме гоненията на ултра богаташите, после ше гоним богатите, накрая леко богатите. Всички те имат пари да бягат, да рушветират, да се крият. Няма и лев да види държавата от тях но работа ще се върши. После обаче ще започнем с по дребните играчи. Бай Кольо е продал 25л. Домашна пърцуца но не е платил данък. Конфускуват му се прасе 1бр. И без това не го е дал за унищожение от опастност от вируси, 2 бр. Кокошки, 1 от тях със счупен крак и едно око в полза на държавата. Обаче бай кольо дължи и лихви така че вземанията не са приключили. Разбирате накъде бия нали. Има още поне 1000 като божито които трябва да им се потърси сметка, като стане това ще повярвам че държавата ни се грижи за гражданите а не на мутрите.
  • 58 Един

    3 0 Отговор
    Идиотското е , че колкото и да повтарят фразата "според закона" това са си чисто личностни отношения в разрешаването на които се използва държавната машина. ЕТО ТОВА Е СМИСЪЛА И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВЛАСТТА!
  • 59 пенсионерка

    2 3 Отговор
    ДА като Цветан Василев и като много други знайни дето окрадоха държавата .
  • 60 пешо

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    СМЕШЕВ - СМЕШЕВ
  • 61 Йоанна

    0 1 Отговор
    Гешев е голям прокурор,6
  • 62 Сбърка жестоко!

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ха ха":

    Наред са герберасопитеците, които окрадоха държавата! Всички до един са за Белене под строй!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта