Last news in Fakti
09 Февруари, 2020 5822

Става ли Бербатов за президент?


  • Стилиян Петров бивш национал по футбол Миcля, чe Миткo Бeрбaтoв e удaчeн избoр зa прeзидeнт нa Бългaрcкия футбoлeн cъюз. Тoй винaги e кaзвaл, чe иcкa дa прoмeни нeщaтa и дa пoкaжe cъвceм другo лицe нa бългaрcкия футбoл. Миcля, чe имa пo-cилни кaндидaти oт мeн. В бългaрcкия футбoл трябвa дa бъдe пoкaзaнa визия и плaн зa рaбoтa. Дa ce cъздaдe eдин бoecпocoбeн eкип, кoйтo нямa дa ce пoддaвa нa нaпрeжeниeтo и щe рaбoти зa бългaрcкия футбoл.
  • Венцислав Стефанов член на Изпълнителния комитет на БФС Стилиян Петров е разумен и интелигентен човек. Бербатов е предател. Не смятам, че един човек, който предава България, става за президент. Предателите винаги ще те предадат. Ако откажеш да играеш за родината си, какъв си? Страх ви е да го кажете. Кажи истината в очите. Щом не иска да играе за родината, какъв е? Колко работни дни има? Направил ли е нещо? Всеки може да се кандидатира. Даже Йоло Денев.

    248 гласа
    37%
    63%
    410 гласа

Коментари

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    55 10 Отговор
    Абе те и Боби Михайлов, Христо Стоичков и Данчо Лечков бяха велики футболисти, ама за началници или треньори не ставаха. А главната разлика между тях и Бербатов е че за разлика от него, те намираха начин да играят за националният, въпреки че и те играеха в клубни отбори. Христо Стоичков като играеше в Барселона, защо не го беше страх да се контузи? Защото не играеше само за парите като Гурбетов.
  • 2 Браво на дядо Венци

    27 16 Отговор
    Винаги е право куме в очи, затова не го обичате, но истината трябва да се хазва в очите, за мене Гошо Гинчев е най добрия кандидат и ще спечели ако се кандидатира.

    Коментиран от #15

  • 3 Valio

    41 11 Отговор
    От морална гледна точка не става,защото се отказа да играе за националния отбор......
  • 4 Муаха-ха-ха-ха...

    33 12 Отговор
    БАрАБАРов не става и за странична дъска на кочина !
  • 5 КПС

    43 1 Отговор
    За мен точно Стилиян Петров е най-удачният избор за нов президент.
  • 6 gggw

    24 40 Отговор
    аз съм за бербатов. не е играл в националния именно заради окупацията на бфс от венцистефановци и други разбирачи. нужна е радикална промяна, която точно бербатов може да постигне

    Коментиран от #9


  • 7 бат венци

    21 7 Отговор
    Попитай го и за расиския скандал тоз предател!?по точно го попитай дали не е намесен в стремежа си да оглави БФС!?и ако е намесен,какъв е бил резултата?подпомогнал е Бг.Футбола ли по този начин?
  • 8 Кйх

    22 26 Отговор
    Не е работа на едно шкембе да дава квалификации кой какъв бил. Този някой си, в случая с име Бербатов е дал много повече за футбола в световен аспект от всичките хрантутници и Стефановци в БФС заедно. Дали Бербатов може да вкара правилна, успешна и водеща до резултати стратегия рамкирана като спортна политика за футбола в БФС, това вече е отделен въпрос. Както и в спорта, това е отборна игра, работата изисква усилията на много хора, водени от лидера на екипа. А кой е лидера, Бербатов някой питал ли го е въобще?

    Коментиран от #10

  • 9 Глупости

    14 7 Отговор

    До коментар #6 от "gggw":

    А бе имало е разговор между Барбуков и Фъргюсън относно играенето за националния бе неоспорим факт е защо е напуснал националния отбор това му е осигурило мястото в Манчестър . тия лигавщини че някой окупирал БФС е интересно за цяла България а не за един отделен индивид футболист от който се очаква да печели за сънародниците си а не да се бунтува като някое детенце останало без бонбони
  • 10 Кой го боли

    13 6 Отговор

    До коментар #8 от "Кйх":

    за световния футбол като се има предвид че нашия е умрел , вместо да помогне на нашия ш помага на чуждия , приказвате само колко да не заспите , предател е и то от най-ниските , продал българския футбол за пари , докато ги защитавате такива ще продължават да изкачат още и още

    Коментиран от #22

  • 11 Jrj

    17 4 Отговор
    Бербатов става за манекен,голям талант и не толкова голям играч.Неговият характер и манталитет не му позволиха да развие таланта си,при други обстоятелства можеше да надмине Руни.Аз съм за такива хора като Паро Никодимов,хора знаещи какво е дисциплина и ред,щото лиготията която е обхванала световният футбол трябва да се започне от там.
  • 12 Радо

    13 11 Отговор
    Бербатов е голмайсторът на националният ни отбор с най-много вкарани голове - 48 по спомени, так че да е предател чак ми змучи пресилено, отказът му накрая да играе според мен е свързан с някакви личностни ежби/търкания, за които не знаем. Но не е удачен избор да е президент, не е чак толкова природно интелигентен, а на тази позиция трябва умен и интелигентен човек.
  • 13 Стефан

    25 22 Отговор
    Венци ПРЕДАТЕЛ си ти, нали ТОЧНО ТИ свърза генерал Решетников с Нинова, осигури за преводач дъщерята на Нора Ананиева, а колкото до Бербатов той е толкова интелект че за тебе е НЕПОСИЛНО да го разбереш, ти разбираш от нафта и бензин , от мутри и далавери, не ми се споменава и личната ти загуба, но май ИМА ЗА КАКВО, не разбра ли че трябва да се СМИРИШ, и да се ПОМОЛИШ на Господ, такива като теб и Лечков изгонихте Бербатов от националния отбор, вместо да се хванете за ръце и да играете честно и без договорки вие се изядохте като канибали, воните от всякъде, и тези елементарни сравнения с Йоло Денев са за теб, и се моли твоя приятел Младен да е жив и здрав щото иначе пак си на колонката и пак ще наливаш гориво на Томас Лафчис.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор

  • 15 ссср

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Браво на дядо Венци":

    Гинчев не може да чете бе Отворко.
  • 16 Така мисля

    18 5 Отговор
    Бербатов е един лигльо ! Не може човек отрекъл се от родината да е на отговорна работа !!!!

    Коментиран от #21

  • 17 Чичака

    10 10 Отговор
    Като Берба не става, да вземем чичо Венци да назначим. Не знам дали има по-голям простак от него в българските футболни среди. Михайлов пасти да яде.
  • 18 6987

    15 5 Отговор
    Бербатов винаги си е бил и ще си остане прост селянин, който не искаше да играе за националния отбор, а благодарение на България отиде навънка, иначе още да си стои по благоевградските села, от където се е пръкнал
  • 19 Геро

    14 4 Отговор
    Бербатов не могат да го накарат да паркира правилно, а той президент иска да става

  • 20 ИВАН

    13 1 Отговор
    Футбола, мутбола, дрън, дрън, дрън ... аве Ганьооо, те въздуха ти отровиха, водата, храната, изсякоха ти гората ... а нашенеца за милионерите се замислил
  • 21 Ангел

    11 2 Отговор

    До коментар #16 от "Така мисля":

    Първо разбери какво е да се откажеш от България защото не мисля че знаеш, но ще те открехна, предателство е да подпишеш неизгоден договор за скъпа газ от Русия за 30 години, или преди да подпишеш договор за изградането на АЕЦ Белене да поръчаш оборудване за един милиард и двеста милиона долара, а това че двама от футболния съюз да обвиняват един играч за всички неудачи във футбола ни е простотия защото това е колективен спорт, има и други неща за хора работещи срещу България и крадци на милиарди левове, ако си малък попитах някой възрастен човек как живее с 350 лева пенсия.
  • 22 Кйх

    7 4 Отговор

    До коментар #10 от "Кой го боли":

    Всеки може да избира, никой на никому не длъжен за националния отбор. Ако имахме футболна школа като хората, Бербатов щеше да има освен конкуренция и достоен заместник като се откаже. Хайде мисли като говориш малко. А като ме ти харесва Бербатов, С. Петров и Марто, имате си Венци Стефанов 😆😂
  • 23 Коравия

    9 4 Отговор
    Бербатов не трябва да оглавява поста във БФС по причина, че той публично и гласно заяви, че не иска да играе за националния отбор, когато отбора имаше нужда от него. Бат Венци е напълно прав, че предателите нямат място във футбола да заемат ключови постове като ръководители. Бербата постъпва типично по български, виждате ли вече кариерата ми приключи и сега си търся място къде да се настаня. Не може пич мандалото за теб хлопна отдавна с отказа ти да се състезаваш и най важното да защитаваш националния флаг, което е недопустимо и не е мъжка и достойна постъпка. Такива лигльовци нямат места в българския футбол.
  • 24 vasik atanasova

    5 3 Отговор
    венци е прав
    бербатов не става
    предател е
  • 25 цЕсКи лЕсЕкА

    3 2 Отговор
    Чичо Венци да не приказва глупости а да каже защо Бербатов спря да играе за националният! Защото онЯ див селянин Лечков не спря да го дразни с безпочвени критики! Там където Бербатов е стигнал Лечков може само по телевизора да гледа подобно ниво футбол! Така,че този паразит Лечков е причината! А чичо Венци и Лечков са си аврчета и си бъркат по дупките!
  • 26 Един

    0 2 Отговор
    Умници, я оставете топката и да ви видя на картофите - да има някаква файда от вас!
  • 27 jsfk

    2 2 Отговор
    Страх го е чичо Венци да не секне кранчето с уредените мачове, по скоро заради такива дребни тарикати като него футбола ни е такъв. Със сигурност Бербатов е дал повече за Бг футбола от него.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта