Last news in Fakti
12 Февруари, 2020 3655

Ще оцелее ли футболният "Левски"?


  • Павел Колев, изпълнителен директор на футболния "Левски" Нe мoгa дa oтгoвoря дaли щe гo имa Лeвcки и кaквo e бъдeщeтo. Oбcъдихмe кaквa e cитуaциятa към днeшнa дaтa и кaк фeнoвeтe мoгaт дa пoмoгнaт. Кoмeнтирaхмe рeдицa идeи, c кoитo дa ce пoмoгнe нa клубa. Кoлкo щe издържи Лeвcки зaвиcи oт cитуaциятa. Към днeшнa дaтa бъдeщeтo нe изглeждa рoзoвo. Хoризoнтът ни e дocтa къc финaнcoвo. Другaтa /б.р. тази/ ceдмицa щe мoгa дa гoвoря пoвeчe нa тaзи тeмa. Към днeшнa дaтa нямaм oтгoвoр дaли Лeвcки щe издържи финaнcoвo дo крaя нa ceзoнa. Нe знaм кaкъв щe e бюджeтът и нямa кaк дa кoмeнтирaм. Cитуaциятa e пaтoвa и нe знaм кaкъв хoд мoжe дa ce нaпрaви, зa дa ce рeши бързo тoзи прoблeм. Нямaм кoнтaкти c Вacил Бoжкoв. Мoжe би oт дeceт дни нe cмe ce чувaли. Нe бих квaлифицирaл кaтo cтрaннo тoвa нeщo. Футбoлиcтитe изглeждaт cпoкoйни? Знaчи ca дoбри aртиcти, в кoeтo ce cъмнявaм. Дa, cпoкoйни ca, зaщoтo нe бяхa в Бългaрия. Ceгa щe ce пoтoпят в бългaрcкaтa дeйcтвитeлнocт.
  • Константин Папазов - Тити треньор на баскетболния "Левски-Лукойл" Ако някой може да говори как да оцелее един отбор - това съм аз. Искам да кажа на г-н Павел Колев, който ми беше приятел, а сега е познат - да спре да върши глупости. Не исках да вярвам, както никой не вярваше, но се случи. Аз бях наясно и знаех, че ще се случи. Не са толкова черни облаците над г-н Божков. Още по-малко черни са облаците над Левски. Единственото, което може да се направи, е играчите и техническото ръководство да бъдат оставени да правят това, което знаят най-добре. Аз съм работил в отбор без нито една стотинка, но мога да извадя аргументи, с които да мотивирам отбора. Павел Колев иска да спаси себе си. Ако е достоен, нека излезе да каже, че се отказва от неговата огромна заплата, за да помогне на тима. Много е различно да бъдеш водач на Левски и да работиш в БФС. В Левски се иска друга самоличност.

    99 гласа
    30%
    70%
    223 гласа

Коментари

  • 1 чорбар

    34 18 Отговор
    Отборът на всички власти няма да го оставят току-така.Галениците на държавата ще ги вдигнат.Спокойно,левскари!Ще ви пратят в други ръце.Времето ще покаже добри ли,лоши ли са.Баце е ваш човек,ке ви урЕди милиончета.

    Коментиран от #13

  • 2 луд

    34 15 Отговор
    Спокойно, дори ЦСКА ще помогне. В събота ще паднем, за да не фалират говедата, защото в противен случай на следващия мач публиката ще клони към нула. Говеда , не забравяйте това. Повярвайте, колкото и да ви МРАЗИМ, никой цесекар не иска да изчезнете.
  • 3 Гено

    15 37 Отговор
    Лудите чорбари , откъде изпълзяхте чеда дяволски?Нали ви погребахме официално, с ковчег? Не се радвайте много , да не погребвате и Литекс София?Отборчето на дъртите комунисти от цк НА бкп? млък!!!!
  • 4 Божинов

    37 11 Отговор
    Цял месец цялата държава се занимава с един пробит отбор. Това нормално ли е и защо си мислите, че света се върти около този отбор и още повече футбола... еле па у нас в България. Това е нелепо.
  • 5 Пффф

    5 20 Отговор
    Тити Папазов думите на един истински Треньор .
  • 6 До Тити

    35 2 Отговор
    Тити вземи пак се разреви, в това си най-добър. Не знам какво критикуваш, истината е че Павел казва истината, няма как да каже ще го има като няма пари, агитката е силна на думи, но само това. Барса се издържа от фенове, а тук няма никога да стане.

  • 7 футбола е мафия в света

    22 1 Отговор
    Левски, ЦСКА, Локо София, Ботев ПЛ., и Локо ПЛ. да махнат чужденциге, да си вземат български момчета за по 5000 на месец, всеки от града на отбора си и след 10 години ще има отбор. И без това не ни искат в евротурнирите, и без това футбола е мафия и няма смисъл да се харчат пари за чужденци и преводачи. Тези отбори са зле зарадитехните собствени хора вън или отвътре занимаващи се с интриги и злодеяния. Божков, Абрамович, Флурентино Перес, Шефовете на Барса са си едни същи - влияние, пари и далавери. Трансфера на Неймар вуни.
  • 8 Само Лудогорец

    12 3 Отговор
    Тоя Тити е голямо л@но, ходи и краде пари от малките магазини в София и после заплашва магазинерките и семействата им като някоя мутра от 92ра.
  • 9 ЦарВул

    13 3 Отговор
    Тоа фъфльо да оди да пасе патките на село!!!Ще спасяват Левски като,че ли кой знае к,во ще стане ако останат без футболен отбор!Аз им предлагам/не каня ги/ да ходят да играят със КФ"Осъм"Бацова махала!!!Президент::Веселинов
  • 10 щщщщщ

    10 1 Отговор
    На този етап никакъв шанс.3-4 месеца и са пътници.Няма ги балъците да ръсят по 2 милиона на месец.
  • 11 Левски 1914

    5 7 Отговор
    Левски ЩЕ СЕ ОПРАВИ това е голям отбор с много фенове и ще се намерят спонсори НО Литекс – Чавдар – Микре НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ Цска Цска ФАЛИРА.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор

  • 13 Петър Андонов

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "чорбар":

    Кви власти,кви 5 лева? Кой отбор през комунизма е взимал всички таланти и е бил 10 пъти поред шампион? Поне млъкнете от срам ,ако не от други

    Коментиран от #16

  • 14 Стефан

    2 1 Отговор
    Тити с това те запомних - вадиш го голям ама мек, човека ти казва какво е дереджето, не знае дали Божков ще продължи да дава пари, не се знае дали друг ще дойде, а ти само позитивни лафчета за деца във втори клас, реалността е друга, знаеш ли приказката че надеждата е добра вечеря, но лоша закуска, или се надяваш пак по втория начин да минете , фалирайте клуба, започнете от долните групи и НЯМА да плащате задълженията си, не е срамно, даже Ювентус е бил в долните групи, но пак е ЮВЕ, така че нищо ново не казваш, а и за треньор не ставаш, ти си набеден и неразбран човек.
  • 15 абв

    2 1 Отговор
    Все се чудя след като човека с акциите е в Емирствата, как ще ги прехвърли при нужда
  • 16 чорбар

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Петър Андонов":

    Ако беше така нямаше и 10 пъти да станете шампиони,охо.Милиционери,Солаков,Цола,тези имена,ако нищо не ти говорят си прочети историята.Айде бегай да спинкаш.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта