Last news in Fakti
04 Март, 2020 8654

Ще паднат ли сметките със задна дата?


  • Бойко Борисов премиер Цената на природния газ за България пада с 40 на сто. За това се споразумяха след 7 месеца преговори „Булгаргаз” и „Газпром”. Новата цена влиза в сила със задна дата. . През това време трябваше да търпим изказвания на некомпетентни хора, които не правят разлика между търговски договори, политически преговори и политическа обстановка.. Виждам символика в това, че от "Газпром" изпратиха подписан договора именно на националния празник 3 март. Благодари на Руската федерация.
  • Мая Манолова Изправи се.бг Изявлeниeтo на Борисов прeдcтaвлявa нeдoпуcтимo прoпaгaндeн ПР-хoд нaвръх Нaциoнaлния прaзник нa Бългaрия. Пo нeкoрeктeн нaчин се внуши нa грaждaнитe, чe прeдcтoи нaмaлявaнe и нa cмeткитe им зa пaрнo, тoк и гaз cъc зaднa дaтa и тo знaчитeлнo. КEВР e нeзaвиcим рeгулaтoрeн oргaн и прaвитeлcтвoтo нe мoжe дa му дaвa укaзaния. Прeмиeрът умишлeнo пoдвeдe хoрaтa, въпрeки чe e дoбрe инфoрмирaн, чe нaмaлeниeтo нямa дa влeзe в cилa aвтoмaтичнo и чe тeпървa прeдcтoи КEВР дa oпрeдeли цeнaтa нa гaзa и пaрнoтo cъc зaднa дaтa oт aвгуcт 2019 г.

    194 гласа
    17%
    83%
    897 гласа

Коментари

  • 1 Майчето ме кефи...........

    46 43 Отговор
    Бих прекарал една нощ с нея..........ще я побъркам от секс

    Коментиран от #4, #25

  • 2 кви сметки

    46 14 Отговор
    трябва за нова къща
  • 3 Лая Манолова

    50 102 Отговор
    Едно си Мая знае,едно си Мая лае.!!!

    Коментиран от #48

  • 4 Котьо

    37 64 Отговор

    До коментар #1 от "Майчето ме кефи...........":

    Тая изглежда такава злобатка, че ще те отрови направо! Ще те прокълне да ти падне п.шката и не можеш я вдигна повече. Само пари и разправии са и в главата!
  • 5 Алфа Вълкът

    22 49 Отговор
    Тази пък коя е???

    Коментиран от #42

  • 6 бай Симо

    34 79 Отговор
    Изключително нагла е г-жа Лъжа! Манолова лае, ама не може вече да хапе. Крадливата кюстендилка гризна дървото и сега е в трета глуха. Без възможност да краде...и това я побърква.
    ФАКТ е, че тази нова много по-ниска цена газа бе постигната единствено и само благодарение на правителството. Диверсификацията на БГ газовия пазр принуди руснаците да свалят драстично цените, ако искат да купуваме от тях. Евала на ББ и правитлеството, тези хора дадоха идеята и изградиха физически газовата ни връзка с Гърция. Дори Фат-мака се излагаше вече цяла седмица след като злобееше, че България не успяла да договори отстъпка в цената на руския газ!

    Коментиран от #10


  • 7 Кюстендил

    23 51 Отговор
    Смотаната Галевица.
  • 8 Факт

    38 13 Отговор
    Ще увеличат цената на парното!
  • 9 ???

    50 3 Отговор
    Като знаем КЕВР как работи за благото на народа естествено, че няма да се случи. Колкото пъти нещо се вдигаше навън, толкова и в България. Обратното много рядко и то непропорционално.
  • 10 ???

    43 9 Отговор

    До коментар #6 от "бай Симо":

    Защо си мислиш, че правителството свали цената? Просто ЕС принуди Газпром, а ние сме последни на които я свалят. А връзката с Гърция колко години я бавят?

    Коментиран от #11

  • 11 бай Симо

    18 11 Отговор

    До коментар #10 от "???":

    Връзката с Гърция вече е готова и не случайно именно сега получихме тази цена от Газпром. Мисля си така, защото имам достатъчно икономически знания и практика, за да го заключа.
    Я дай ти документ или пък основание на чиято база ЕС БИ МОГЪЛ да принуди точно пък Газпром да си променя цената...нито Русия нито Газпром са в ЕС и дори умишлено не се съобразяват с него!

    Коментиран от #13

  • 12 бай Симо

    20 2 Отговор
    А КЕВР отново трябва да стане ДКЕВР и да се въведе зържавен контрол, защото сега наистина се управлява на базата не на обществени, а на частни интерси.
  • 13 ???

    17 8 Отговор

    До коментар #11 от "бай Симо":

    И като имаш толкова знания кои правителства са управлявали най-много от2009 досега? Още тогава щяха да започват да го строят тръбопровода.

    Коментиран от #15, #20

  • 14 Барселона

    4 1 Отговор
    Гауди
  • 15 До тоя

    6 7 Отговор

    До коментар #13 от "???":

    Пишки лапам всякакви???
  • 16 dovolen

    11 7 Отговор
    komunistka=bukluk
  • 17 kaka

    25 12 Отговор
    Браво Майче. Пукай банкянските тикви. Малко им остана да деребействат.

    Коментиран от #26

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор

  • 19 кълю кълю кълю

    15 5 Отговор
    Другари гербаджии и другари комунисти, а може би едни и същи! Не се карайте! Има един начин да разберем кое е вярното - да изчакаме следващите сметки. Лично аз карам на метан и ще очаквам, като отида да зераждам следващия път вместо да ми вземат пари, да ми върнат.
  • 20 бай Симо

    14 7 Отговор

    До коментар #13 от "???":

    А бе ти как мислиш, че се строи един подобен тръбопровод??? ОТ бедна държава и без заинтересован инвеститор! Чети повече и не пиши небивалици...
    Или може би още бленуваш за соц управлението на Жан Виденов или пъз за това на Станишев и Орешарски?!
  • 21 Герб

    11 3 Отговор
    Абе хора като беше Орешарски на власт не помните ли какво нещо беше
  • 22 Бай Ставри

    6 4 Отговор
    Ей боклук крадлив, а ти къде беше на 3-ти март и защо ?

    Коментиран от #40

  • 23 народно мнение

    19 10 Отговор
    Вчера на 3.3.2020 г. Президентът доказа, че е пич, а хората - че сме народ! Няма да казвам останалите за пореден път като какви се доказаха. И да слагате минуси, уважаеми управляващи, това го видяха по цял свят. Моралът не може да се окраде!

    Коментиран от #36

  • 24 кюстъендилскаслива

    5 3 Отговор
    „Цената ще се изчислява месец за месец. За април месец беше съобщено, че дават 26,30 лева, вместо досегашните 44 лева, което действително е намаление с 40,2%. Но то е само за април. Предстои да видим колко точно ще бъде и предстои да сравним цените на борсите на Запад. Общо взето, там цените са около 12 евро на мегават час, което е по-ниско с 10% от тази цена, която се цитира сега за нас. И може би ще се окаже, че ние пак ще плащаме най-скъпо от цяла Европа, независимо, че разходите там са по-големи”, обясни Касчиев.

    копирано от: https://debati.bg/georgi-kaschiev-rusnatsite-shte-ni-prodavat-pone-s-10-po-skap-gaz-ot-pazarnia/?fbclid=IwAR1MvZoZrKp-Buw9_wGrhYrno5WTkEcmgkzfomYY3r0ABE4uJxxC_dn0w8U
  • 25 курчо

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Майчето ме кефи...........":

    Тя няма да ти се разсърди,Фосчето е в пандиза и сега нямала любовник.
  • 26 кюстъендилскаслива

    4 5 Отговор

    До коментар #17 от "kaka":

    Кака ли си или батко мие все на онази работа,Искам едно да запомниш и на следващите избори ще ви плющим до скъсване.
  • 27 андрешко

    5 2 Отговор
    Със задна дата нищо по закон не се връща.Наистина е Пи-Ар.
  • 28 ежко

    8 4 Отговор
    Боко нали затова направи от ДКЕВР, КЕВР т.е. махна първата буква /от думата Държавна/, щото комисията като вдигала цените на тока, негативите били за правителството.Като остана КЕВР била независима от държавата и правителството не можело да се меси в нейната работата.Сега типично по Тиквенски, забрави какви ги е говорил и се извъртя отново като фурнаджийска лопата.....Това ли е политика който искате да ви управлява?Самовлюбен, мошеник, блюдолизец и галфон?
  • 29 ФАКТ

    10 9 Отговор
    ПОЗОР ЗА ПРЕМИЕРА - ПОРУГА НАЦИОНАЛНИЯ НИ ПРАЗНИК!

    ДА ЗАМИНЕШ В ТУРЦИЯ В ДЕНЯ, КОГАТО БЪЛГАРИЯ Е ОСВОБОДЕНА ОТ 5 ВЕКОВНО ТУРСКО РОБСТВО Е ПОЗОР, ГАВРА С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И СЪС ЗАГИНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА НИ!
    БЕЗОБРАЗИЕ!
    ДА СЕ ХВАЛИШ СЪС СВАЛЯНЕ НА ЦЕНАТА НА ГАЗА, КОЯТО СТАНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЦИНИЧНО!
    ЦЯЛАТА ШАЙКА НА ГЕРБ, ОСОБЕНО ТЕМЕНУЖКА ПЛЮЕХА ПРЕЗИДЕНТА КОГАТО В РАЗГОВОР С ПУТИН ДОГОВОРИ СВАЛЯНЕТО НА ЦЕНАТА НА ГАЗА, ЧЕ ТОВА НЕ СА В НЕГОВИТЕ ПРАВОМОЩИЯ, ЦИНИЗМА СТИГНА ДО ТАМ, ЧЕ И ШАРЛАТАНКАТА АЛЕНА ВЗЕ ДА ДАВА МНЕНИЕ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЦИРКАДЖИЯТА БИКОВ, НАПОИТЕЛЯ С ФАЛШИВАТА ДИПЛОМА, ПОЛИТОЛОЖКАТА С ПОДАРЕНИТЕ И МИЛИОНИ И ИНСТИТУТ АНТ. ХРИСТОВА, ПИК, БЛИЦ И ДР. ПОДЛОГИ, КОИТО КАТО ХЛЕБАРКИ ОТ НУЖНИЦИ НАЛАЗИХА ПО МЕДИИТЕ. СЕГА СЕ ХВАЛЯТ, С КАКВО? С ТОВА, КОЕТО НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ?

    Коментиран от #35

  • 30 ИСТИНАТА

    9 5 Отговор
    ТАСС 18 ФЕВ, 19:18
    Радев и Путин обсудили цену на газ для Болгарии
    Глава республики рассчитывает на взаимовыгодные условия поставки из России
    СОФИЯ, 18 февраля. /ТАСС/. Президент России Владимир Путин и президент Болгарии Румен Радев в телефонном разговоре обсудили совместные проекты в сфере энергетики, прежде всего цену на российский газ для Болгарии. Разговор состоялся по инициативе болгарской стороны, сообщает во вторник пресс-служба президента Болгарии.
    „Надеюсь, что благодаря политической воле, проявленной двумя странами, будут достигнуты взаимовыгодные цены и условия поставки природного газа из России в Болгарию“, – заявил Радев в разговоре с российским коллегой, говорится в сообщении.
    Радев выразил удовлетворение тем, что его разговор с президентом России, который состоялся во время Петербургского международного экономического форума в июне, „дал сильный импульс“ решению этого вопроса.
    Глава болгарского государства подтвердил свое участие в торжествах в Москве 9 мая 2020 года, посвященных 75-летию Победы в Великой Отечественной войне. Радев отметил, что четыре тысячи болгар приняли участие во Второй мировой войне, внеся свой вклад в победу над фашизмом. Он также предложил, чтобы приглашения принять участие в церемонии празднования Дня Победы в Москве были отправлены и болгарским ветеранам.

    Коментиран от #44

  • 31 ДАДА

    10 7 Отговор
    БОРИСОВ, АКО УМЕЕШ ДА ЧЕТЕШ,
    ПРОЧЕТИ СТАТИЯТА В БЛИЦ С ИЗКАЗВАНЕТО НА ПАЧАВРАТА Д.АТАНАСОВА ПО АДРЕС НА ПРЕЗИДЕНТА! НАЛИ ИМ БЕШЕ ЗАБРАНИЛ ДА ПЛЮЯТ ПО ПРЕЗИДЕНТА?
    ЗАЩО ИЗЛЪГА БОРИСОВ?
    ПРИКРИВАШ ЛИ ПРОСТОТИИТЕ, КОИТО СИ СВЪРШИЛ В БАРСЕЛОНА С ПЛЮЕНЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА, ЗАЩОТО ТОВА ГОВОРЯТ ФАКТИТЕ?
    НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАШ ОТ ТЕЗИ, КОИТО СИ ИЗПРАТИЛ ПО МЕДИИТЕ - ПЛАТЕНИ ОТ ТЕБ, ДА РЪСЯТ ЛЪЖИ ДА ПЕТНЯТ ПРЕЗИДЕНТА! ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КОЕТО ВЪРШИШ, НО МУТРА НЯМА СРАМ И НЕ ЗНАЕ ЩО Е ПРЕСТЪПНОСТ!
    НЕ СИ ПРИКРИВАЙ АФЕРИТЕ С ПРЕЗИДЕНТА, БОРИСОВ, ИМА ДРУГО РЕШЕНИЕ, АКО НАИСТИНА СИ НЕВИНЕН - ДНК ТЕСТ НА ДЕТЕТО И СЪДЕНЕ НА МЕДИИТЕ, КОИТО ПИСАХА СТАТИИТЕ, ПОКАЗАХА ДОКУМЕНТИ СРЕЩУ ТЕБ, ДРУГОТО Е ЛЪЖА - ТОВА, ЧЕ ТИ ТВЪРДИШ, ЧЕ НЯМАШ КЪЩА И ДЕТЕ НЕ Е ДОКАЗАТЕЛСВО ЗА НЕВИНОСТ.

    Коментиран от #34, #38, #41

  • 32 МЪЖКИ ПРОСТАК

    4 3 Отговор
    БРАТОЧКА МАНОЛОВА Е ЯК ЯК МИЛФ ОТСЯКЪДЕ.ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ЛЪСКАМ НОШКИ НА НЕЯ И МИ СА ЩЕ ПОНЕ ЕДИН ПЪТ ДА МИ ОПЪРДИ КАЙСИЙТЕ.МЕЖДУ ДРУГОТО КАТЕРИЦАТА И ПЪЛНИ ШЕПАТА КАТ ГА ФАНИШ.
  • 33 666666

    2 1 Отговор
    Хахаха ще чакам на метан станцията да ми върнат пари със задна дата
  • 34 Toko

    3 3 Отговор

    До коментар #31 от "ДАДА":

    а защо всеки път пишеш с различни имана пишеш едни и същи говна ? Сменяй поне шрифта !!! То е ясно ,че пишете десетина олигофрена със по 50 имена . Прозира като през сапунен мехур
  • 35 Токо

    2 3 Отговор

    До коментар #29 от "ФАКТ":

    а защо всеки път пишеш с различни имана пишеш едни и същи говна ? Сменяй поне шрифта !!! То е ясно ,че пишете десетина олигофрена със по 50 имена . Прозира като през сапунен мехур
  • 36 коч

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "народно мнение":

    Ти заради минусите и плюсовете ли се напрегаш толкова бе шматарок ! Това ли те вълнува най много?

    Коментиран от #46

  • 37 Севитьор

    5 3 Отговор
    Кюстендилска коза ! Кметана Кюстендил Паунов я ръбеше в Гърция в Един евтин хотел в Неи Пори . Разпорваше я направо !
  • 38 кюстъендилскаслива

    2 3 Отговор

    До коментар #31 от "ДАДА":

    ДАДА ще стане НЕ НЕ на следващите избори.А кой да мре си има господ и той решава.
  • 39 адвоката на Боко

    4 3 Отговор
    Тая да оди да бере сливи на село и да не лае,щото те като беха на власт е.аха мамата на държавата,а сега и техния Вуте прави същото.
    Боко е най великия управник досега,но ще го осъзнае Ганио когато дойде некой от лаещите да управлява и нема леп у магазина.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор

  • 41 някой си

    3 2 Отговор

    До коментар #31 от "ДАДА":

    той шапкара ще го издуха на следващите избори такъв путю неможе да е президент

  • 42 Toti

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    А пък ти кой беше?
  • 43 6666

    2 0 Отговор
    Какво е фалшива новина ??? 80% от "новините" на ФАКТИ са фалшиви.Защо 80% ли ? Защото 80% от българите са дебили и са превзели ФАКТИ БГ.
  • 44 синя барета

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "ИСТИНАТА":

    Алооооу , пиши на български! Като си отидеш при тато путюн тогава ще пишеш на птичи език!Във факти бг не се толерира, писането на чужди езици!
  • 45 не съм комунист

    3 2 Отговор
    МАФИЯТА ГЕРБ КРЪВ ПОВРЪЩА ПАРИ НЕ ВРЪЩА.
  • 46 Компира

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "коч":

    Ей, цър-ул, плюсовете и минусите показват действителното съотношение на гласовете, което на вас гербаджийските подлоги не ви харесва. Да изсъхнат на коча м-дете, дано!
  • 47 Бай Иван

    3 0 Отговор
    Това е нагласено гласуване .Вижда се реалноста на избори.
  • 48 бай Шиле

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Лая Манолова":

    Караянчева,не се обаждай от Виетнам.
  • 49 Петър Петров

    0 0 Отговор
    Отново Червените печелят. Отново с ЧЕРВЕНАТА ръкавица е естествено БСП. Това е като стандарт, червените винаги са представени с червения стълб.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта