Last news in Fakti
08 Април, 2020 9082

За кого са командите "кръгом" и "бегом марш"?


  • Томислав Дончев вицепремиер Командите "Кръгом" и "Ходом марш" се подаваха към по-нисшите чинове с цел да извършват прости механични движения, без да осъзнават смисъла им. Нека президентът следва собствената си препоръка: да се смирим и да си гледаме работата.
  • Румен Радев президент Дарих заплатата си за март за възрастните хора на община Видин. Дарението за мен е личен акт, но ако много държат да се равняват по президента – кръгом и бегом обратно към месец март. Да съберат заплатите си и за месец март.

    310 гласа
    23%
    77%
    1030 гласа

Коментари

  • 1 Видно е

    96 240 Отговор
    Ген Деси го командва и чехльото избива комплекси

    Коментиран от #7, #9

  • 2 Начо

    79 215 Отговор
    Фатмака се е сбъркал чии команди да изпълнява,Деси корни йотовата

    Коментиран от #61

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 Behemoth

    159 23 Отговор
    Ми Томиту правилно се е усетил те тия освен да извършват механични движения без да мислят след команда от ТИКВАТА ПРОСТА друго не знаят...първо пекинската патица каза че било популизъм ама след командата от главния популист на републиката последва кръгом и даже бегом на изходна позиция...
  • 5 Любов 60

    64 152 Отговор
    Тоз другар Радев, е типичен пример за потенциала на партията майка.
    Кръгом и бегом от президентството, на неадекватен т.н. президент.

    Коментиран от #66

  • 6 Ръбове

    58 103 Отговор
    Боже какви малоумници са комунягите

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 axouxo

    120 32 Отговор
    Т.Дончев се има за над президента ли?Все пак,реално погледнато не е ли по нисш и по пост,и по чин,по ранг,по положение?А,да,виж по пари ТД е над него.Понеже тези от герП не спират да крадат.
  • 9 Един шофьор

    105 26 Отговор

    До коментар #1 от "Видно е":

    Видно е че всички от ГЕРБ начело с Бокича сте много умни направо пращите от акъл на две магарета слама не можете да разделите.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор

  • 11 Десислава

    36 57 Отговор
    Примомних си командите от социализма по физическо възпитание в училище. Боже, боже.
    Каква простотия
  • 12 Smael

    67 13 Отговор
    Ципата каза и президента да си дари заплатата както те са го направили или в прав текс дадоха команда 'равнис по народното сърание' А президента кано гланокомандваш каза да се равняват по него тоест да дарят и мартенската си заплата, и кои скочиха ? гладнине или алчните.

    Коментиран от #15

  • 13 Н стоименов

    48 9 Отговор
    Все пак има лъч надежда един се усети че изпълняват всичко механично дано след десетина години пак на някой да му светне лампичката ако оживее разбира се
  • 14 Dido

    31 65 Отговор
    Заплата за Март ще в получите след 3 дни г-н разеденител! Даже не знаеш кое какво получаваш и какво си дарил! Аз не мога да разбера, защо хора които не вършат никаква работа, возят се в държавни коли за които нищо не плащат, живеят в държавни резиденции за които нищо не плащат, хранят ги и ги обличат с държавни пари, трябва да получават и 15 000лв заплата на месец?!?!?

    Коментиран от #17, #37, #73, #89

  • 15 Dido

    31 42 Отговор

    До коментар #12 от "Smael":

    Ама през март не можеш да си дариш мартнеската заплата, защото не сия получил!!! Евентуално февруарската да си е дарил! Ама от къде да знае, като жена му му е казала, че е мартенската .....

    Коментиран от #16, #27, #67, #74

  • 16 Иван

    30 33 Отговор

    До коментар #15 от "Dido":

    Ха ха ха ха - да, прав си! Да си дариш мартнекската заплата в началото на март е като да дариш нещо което нямаш. Аз днес ще си даря тринайстата заплата за 2020! Хората като са казали, че Господ като е раздавал акъл военните са били на учение, не са го казали без причина :-) :-) :-)

    Коментиран от #18

  • 17 сноу

    12 21 Отговор

    До коментар #14 от "Dido":

    Много си тъп ,ама мно-ого ...че аз моята заплата за март, съм я дарил още на 3 март и то по телефона...Е..вече съжалявам ...

    Коментиран от #22

  • 18 Ясно е

    25 32 Отговор

    До коментар #16 от "Иван":

    На целия народ се плаща за свършена работа - т.е. в началото на месеца получаваме заплата за предния месец на база работни дни, отпуска, болнични, норма и т.н. На президента се дава авансово - за него е ясно, че никаква не я върши! В началото или в края на месеца файдата от него е същата, парите същите!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 НароднаМилиция

    29 12 Отговор
    Точно така г-н Президент.

    Коментиран от #29, #30

  • 21 Митко

    24 34 Отговор
    това не е президент, в такъв драматичен
    момент да дава напълно грешни команди за облекчаване на мерките....
    пази боже сляпо да прогледа.
    каква заплата, какви 5 лв
  • 22 Dido

    23 27 Отговор

    До коментар #17 от "сноу":

    И я ми обясни как за Март си взел заплата преди 3 Март, че си я дарил и в почивен ден , като в заплата за Март трябва да са включени работни дни през Март , извънредни часове през Март, работни съботи и недели през Март, нощтен труд през Март, евентуални отпуска, болничен през Март?! И на 3 Март разеденителя още обясняваше как опасност от вирус няма, а има два щама Шипка и София! Ти за какво аджаба си дари тогава парите?!?

    Коментиран от #78

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор

  • 24 Кръгом

    24 39 Отговор
    Кръгом и бегом марш към 3 Март на Шипка да обясниш пак за двата щама на коронавируса! Тъп хасковски каунь! Дарил бил заплата си! А защо не остави баща си да го лекуват в хасковската болница, а до последно го обгрижваха най-добрите лекари във ВМА!?!? И кой с твоята заплата ли се плати за това! Ей жалки, нагли хорица облечени във власт!!!!
  • 25 Гришо

    25 35 Отговор
    Кога му свършва мандата на грешната команда от президентството....
    то бива простотия, но нещата сега са различни
  • 26 Иван

    26 38 Отговор

    До коментар #23 от "Точно":

    От 3 години се води кампания с фалшиви новини в полза на президента и тъпия народ им се радва!!! "Президента подписа указ с който сваля цената на горивата"! "Президента подписа указ с който народните представители ще получават 300лв заплата,а народа 3000" това са само две от "новините" които циркулират само тази седмица!!! И народа не разбира, че президента такива укази НЕ МОЖЕ да издава, ама му се радва

    Коментиран от #34

  • 27 Не си наясно

    26 10 Отговор

    До коментар #15 от "Dido":

    че всички държавни служители получават заплатите си в началото на текущия месец, а не като в преалния сектор през следващия месец... Образовайте се малко повече преди да пишете, имате достатъчно време

    Коментиран от #33

  • 28 7777

    21 30 Отговор
    Радко червенков пак е с температура . Не ти ли омръзна да плюваш,бе полслушник на БСП!!!
  • 29 7777

    14 21 Отговор

    До коментар #20 от "НароднаМилиция":

    Не ДРУГАРЮ президентна БСП.
  • 30 Цветан

    14 7 Отговор

    До коментар #20 от "НароднаМилиция":

    Другарю Радев.
  • 31 ФАКТ

    20 27 Отговор
    този президент май наистина нещо откачи...за пръв път в историята на държавата ни..някой президент се изказва за щяло и не щяло..нямаше да имам нищо против изказванията ми..но цяла България знае 4е си послушанко на Курвелия..и реално ти си този който изпълнява заповеди..сега ако толкова искаш някой да те слуша..избрал си си погрешната длъжност..България се управлява от Министер а не от президент..така 4е ти си безгласна буква..още пове4е 4е си 4ервен боклук..4есно казано те харесвам като президент..но трябваше да се кандидатираш от друга партия...за съжаление стана президент издигнат от най най най мразената партия в България...и най лошото е 4е с изказванията си всеки ден доказваш 4е си техен подлога..!!!за пореден път се обеждавам 4е 4овек колкото и да е свестен влезе ли в политиката..става боклук..

    Коментиран от #75

  • 32 Анализатор

    23 11 Отговор
    Страната на неограчените възможности по професия водещ по радиоточка вицепремиер широк спесиалист.
  • 33 Dido

    23 2 Отговор

    До коментар #27 от "Не си наясно":

    На всички държавни служители заплатите се изплащат в последния ден от текущия месец или в първите дни на следващия месец!!! Имаш време, прочети преди да пишеш!
  • 34 ПИТАМ

    11 5 Отговор

    До коментар #26 от "Иван":

    ТЕЗИ ИДИОТЩИНИ СА БОЛНА ГЛАВА НА ПСИХОПАТ МОЖЕ ДА РАЖДА!

    ТАКИВА СТАТИИ НИКОГА НЕ ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА!

    В ИЗВЪНЗЕМЕН САЙТ ЛИ ЧЕТЕШ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ, ЧЕ НАРОДА, НИКЪДЕ ТАКИВА СТАТИИ НЕ ВИЖДА?
    ПСИХОПАТ!

    Коментиран от #79, #80, #81

  • 35 ФАКТ

    12 18 Отговор
    да не говорим 4е винаги изказванията ти са против управляващата партия..дори предпоследно каза 4е мерките срещу корона вируса в България не били уместни..и да много хора мислят като теб..4есно казано и аз така мисля,,само 4е гледам 4е цяла европа е взела тези мерки....имаше 3-4 държави които се правеха на интересни и не вземаха никакви мерки..като англия швеция и турция 4е и русия..но вси4ки виждаме..4е една по една вси4ки запо4нага да предприемат същите мерки..така 4е.идва въпроса.....ние ли сме тези които налагат какви мерки да вземат държавите в европа???или сме държава която да следва примера на по големите...ясно е 4е слушаме какво ще ни кажат от Брюксел..но ми е и ясно 4е когато богатите силни и големи държави ти казват нещо е добре да го спазваш..а не да и противоре4иш..пък ако на някой от вас му се иска..той да командва..ами сменете си държавата идете в Америка..и там ще командвате..4е нас до преди 15 години дори не ни знаеха 4е съществуваме като държава....а вие ве4е искате и акъл да давате..:)

    Коментиран от #39

  • 36 Милена

    16 27 Отговор
    Във време на коронавирус, за разединители с грешни команди, няма място.
    Хубавото обаче, е че истината за неадекватно поведение на другаря радев, лъсна с пълна мощ.
  • 37 Хохохо

    20 10 Отговор

    До коментар #14 от "Dido":

    Г-н съединител, ако не знаеш, заплатите в бюджета се получават около 30 число на месеца, може дори и по рано, виж за останалото, което си написал си прав. Президент,вице и цялото президентсво, са напълно излишни на 6 милионна България.
  • 38 ФАКТ

    16 20 Отговор
    ..и най много ме дразни 4е когато има конфликт между сини и 4ервени..отгоре гласуванията са винаги в полза за 4ервените..това ме кара още пове4е да се обеждавам 4е тази държава и този народ..не е наред..20 години да те държат на едно място като заседнал кораб..да те държат като техен роб..да вземаш по 100 лв заплата по10 години подред..без да ти вдигнат и един лев заплатата..да 4акаш за една кола и един банан с години наред..да си затворник на собствената си държава без никакви епидиемии...и ти пак да гласуваш с 4ервен палец..това ве4е е падение..и искате да се оправим...луд народ оправя ли се..вие сами искате да се върнете 200 години назад...4овек и да иска да ви помогне..няма как да го направи..вие сте болни мозъци..вие не сте нормални хора...явно от тази напаст..ши..ните комунисти спасение няма..!не умирате и това ви е...ма...кави долна ...у..рете най после...боклуци долни..
  • 39 СРАМОТА

    25 18 Отговор

    До коментар #35 от "ФАКТ":

    АБСОЛЮТНО Е ПРАВ ПРЕЗИДЕНТА И НАРОДА ЩЕ ГО РАЗБЕРЕ ДО МЕСЕЦ-ДВА!
    ЦЯЛАТА ТАЗИ ИСТЕРИЯ, КОЯТО В МОМЕНТА СЕ ВИХРИ Е ДА ПРИКРИЯТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ /ИЗТОЧЕНИТЕ ЯЗОВИРИ, БОКЛУКА ВНЕСЕН ОТ ИТАЛИАНСКАТА МАФИЯ, БАРСЕЛОНСКАТА АФЕРА, ПРАЗНАТА ХАЗНА - ИНАЧЕ ЗАЩО ЩЕ БЪДЕ ТЕГЛЕН ЗАЕМ И ДР.,ДР./ И ЗА ДА ТЕГЛЯТ НОВ ЗАЕМ!
    ДА, ДА, ИМА ЕПИДЕМИЯ, НО ТОЗИ ЛИ Е НАЧИНА ДА ЗАТВОРИШ ДЪРЖАВАТА, ДА ЛИКВИДИРАШ ИКНОМИКАТА, ПРЕДПРИЯТИЯ? В ЕВРОПА ТОВА ЛИ НАПРАВИХА - НЕ?
    НЕНАВРЕМЕННОТО ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦИ И НИКАКВИ МЕРКИ НЕ БЯХА ВЗЕТИ - ДА НЕ БЪДАТ ДОПУСНАТИ В КОНТАКТ С ХОРАТА У НАС ПРИСТИГАЩИТЕ ПРЕЗ КПП-ТАТА, А ДА БЪДАТ ИЗОЛИРАНИ ПО ЗАЛИ И ПОЧИВНИ СТАНЦИИ, КОИТО БЯХА ЗАТВОРЕНИ, ЗАРАДИ СЕЗОНА, ДОКАТО ИМ МИНЕ 14-20 ДНЕВЕН КАРАНТИНЕН ПЕРИОД. ТРЯБВА ЛИ ПРЕЗИДЕНТА ДА МЪЛЧИ И ДА СЕ ПРАВИ НА НЕРАЗБИРАЩ, НЕВИЖДАЩ И ДА СТАНЕ ТЕХЕН СЪУЧАСТНИК?
    НЕНОРМАЛНО Е ДА ОСЪЖДАМЕ ПРЕЗИДЕНТА ЗА ТОВА, ЧЕ ИМ ИЗКАРВА КИРЛИВИТЕ РИЗИ! ОТ 1000-КРАТНОТО ПОВТАРЯНЕ НА ГЕРБ, ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ ПРЕЗИДЕНТА СЕ ЗАЯЖДА С ТЯХ, НАРОДА ВЗЕ ДА ИМ ВЯРВА И СТРУВА МИ СЕ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА НЕ ЗАСЛУЖАВА КРИТИКА ОТ НАРОДА, ЧЕ Е НА НЕГОВА СТРАНА. ПОВЕДЕНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА Е ПРАВИЛЕН, ЗАЩОТО ТОЙ Е И ТРЯБВА ДА БЪДЕ КОРЕКТИВ! ПРЕЗИДЕНТА НЕ ТРЯБВА ДА СТАВА СЪУЧАСТНИК В ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор

  • 41 Ян БиТурбо Бибиян

    13 13 Отговор
    ВСИЧКИ ГЕРБАДЖИЙ СА ЗА

    Коментиран от #43

  • 42 Ян БиТурбо Бибиян

    12 16 Отговор
    НА ЧЕЛО С ВИНЕТУ . НАЙ- ДОБРИЯ ВИНЕТУ Е .
  • 43 7777

    5 12 Отговор

    До коментар #41 от "Ян БиТурбо Бибиян":

    За висшета лига,ако не е ГЕРБ,че се върне в 19век.
  • 44 ккк

    22 15 Отговор
    Тоя паляк втори мандат няма да види!
  • 45 АМИ

    24 20 Отговор
    Чехльото
    Фатмак
    неадекватен президент.
  • 46 ефрейтор Мунчов

    20 10 Отговор
    Следващата команда на Мунчо ... Бегом марш от мен до другото дърво ...
  • 47 Кръгом

    21 11 Отговор
    Когато Господ раздавал акъл военните били на учение. Той ги чакал но моста,а те минали под моста.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор

  • 49 DOEL

    13 6 Отговор
    МНОГО ТРОЛОВЕ ГАДНИ ИМА ТУКА
  • 50 Русенец

    22 15 Отговор
    Всезнайкото Дончев, човека, който с философско образование и умение да краде Еврофондове е вече 11г. начело на България е време да си ходи, както и Бащицата му цар Бо !
  • 51 fakeTAXI

    18 4 Отговор
    соросоиди, споко, дишайте, нищо не е станало)....ощеХ)
  • 52 Го4о

    15 13 Отговор
    Ген. Решетников насади този некадърник на пачи яйца. Пада му се нека се пържи!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор

  • 54 КУРнинов

    15 18 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ СЕ ОСРА ВЕЧЕ!

    Коментиран от #70

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор

  • 56 България 16 република на СССР

    18 10 Отговор
    Радев,команди давай в къщи на Деси. Сбъркал си народа. Такива като тебе и твойте подръжници ги пометоха още през деветдесетте години. Не можеш да командваш народното събрание, но то може да те издуха.....Жалко че имаме президент под чехъл.
  • 57 МОДА ПУСКАМ

    17 7 Отговор
    ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ С ДОМАШНИ ЧЕХЛИ ОТ СЕЛО СЛАВЯНОВО ПОКАЗВАТ ФАТМАШКИ РЕЧНИК ОТ ДОНДУКОВ
  • 58 ЖЛЛЛЛЛ

    8 3 Отговор
    ЗА ВАС СА НЕКЪДЪРНИЦИ РАЗОРИХТЕ НАРОДА ЗАЛИЧИХТЕ ДЪРЖАВАТА ЗАТВОР ДОЖИВОТЕН ЗА ТАКИВА КАТО ВАС ЧЕ И НАГЛИ ЗА КОГО БИЛИ
  • 59 Бангеев

    13 4 Отговор
    Каквито и да са народните представители - те са са представители на народа. Парламентарна република сме, с разделение на властите! Няма как да се дават заповеди на народното представителство. Обратното ни връща във времената преди Търновската конституция или в зрелия социализъм.
    След като дарението е личен акт, защо президента го афишира публично, че чак да се равняваме по него?

    Коментиран от #62

  • 60 Бай Благой

    10 11 Отговор
    По-големи послушковци от ГЕРБ-аджиите няма. Каквото каже тиквата се изпълнява. кандидат за президент - магаре - избира се магаре.
    Избира се председател на на ГЕРБ- някъде си...ето за този ще се гласува...ето ви магаре гласувайте за него.
    Отвори държавен резерв - отваря се...
    Не знам защо на тоя прост тиквеник му козируват всички?!!?

    Коментиран от #71

  • 61 Smael

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "Начо":

    Кой си ти да разжалваш ? мисли за съмнителните генералски пагони на вожда си.
  • 62 Smael

    9 7 Отговор

    До коментар #59 от "Бангеев":

    Абе аланколу сега ли се сети че сме парламентална република, къде си когато боко тиквата не зачита парламента. А колкото за командата парламента започна заяждането. Пиши подготвен.
  • 63 Геро

    12 10 Отговор
    Дал си цървули? Дал си 3000, а заплатата ти е 12000?Дал бил? Хрантутник си ти драги, цял живот си цуцал от държавата?

    Коментиран от #68, #83

  • 64 Алфа Ромео

    3 2 Отговор
    Ами Том и Джери ти си по нисш чин.
  • 65 bandita

    12 4 Отговор
    редно е гешев да се самосезира и всички бивши агенти на ДС и издигнати от БКП на изборите да бъдат вкарани в панделата, отделно изглежда че същите тези комуняги ги командват и в тях и се опитват да изпъкнат на фона на ген. лейт б.борисов чиято харизма е призната от цял свят
  • 66 Алфа Ромео

    6 7 Отговор

    До коментар #5 от "Любов 60":

    Ами тя партията майка е и майка на членовете на ГЕРБ, но някои гербери се оказаха по-лоши и най-лошите комунисти.
  • 67 Smael

    6 6 Отговор

    До коментар #15 от "Dido":

    Не знам къде работиш. Бюджетните се дават в края на месеца а карантината беше обявена на13. Нормално е боко не знае да смята и последователите също, пълна имитация на вожда.
  • 68 Smael

    5 6 Отговор

    До коментар #63 от "Геро":

    А боко с бухалка.
  • 69 Севлиево у лево

    6 4 Отговор
    Този с визия на боксьор без нито един спечелен мач, що са пънкя да са прай на оригинален. Марш под шлифера на Биби.
  • 70 7777

    10 3 Отговор

    До коментар #54 от "КУРнинов":

    Направо се омаза,тая маймуна.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор

  • 72 българин

    2 5 Отговор
    Много тъпи парчета ни управлявят от двете страни на Дондуков.
  • 73 В бюджетната

    3 6 Отговор

    До коментар #14 от "Dido":

    сфера заплатите се изплащат месец за месец, калинке некомпетентна.
  • 74 Много тъпа калинка,

    2 6 Отговор

    До коментар #15 от "Dido":

    за сметка на това - упорита.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор

  • 76 ВАСИЛ БОШКОВ И ШАЙКАТА В бг

    6 4 Отговор
    ЗА ПРОСТИЯ народ СА КОМАНДИТЕ КРЪГОМ И БЕГОМ МАРШ !!!!!!!!! ПАК ЩЕ ДОЙДАТ ИЗБОРИ ДОБРЕ ДА СИ ПОМИСЛИ ( народа )????????????????
  • 77 Николай

    8 5 Отговор
    Много е глупав този генерал, а тези дето му пишат плюсове са още по глупави.
  • 78 Николай

    10 0 Отговор

    До коментар #22 от "Dido":

    Ням нужда да обяснява колегата го е казал ясно. Дарил си е заплатата авансово още преди да въведат извънредното положение. Много е плосък тоя, направо няма връзка с главния компютър.
  • 79 Николай

    9 1 Отговор

    До коментар #34 от "ПИТАМ":

    Румен Радев отмени с указ поскъпването на ток, вода, парно, горива и застраховки!
    Пълно е с такива фишеци
  • 80 Николай

    6 0 Отговор

    До коментар #34 от "ПИТАМ":

    Вестник ДУМА 22 март 2020
    Мерките срещу спекулата спират по-ниски цени на горива, парно и ток
  • 81 Николай

    4 5 Отговор

    До коментар #34 от "ПИТАМ":

    12.12.2018 Вестник ЗОРА
    Радев издаде указ, срещу “произволното вдигане на цени” Отменя всички ръстове на ток, парно, вода, данъци от последните 6 месеца
    Президентът Румен Радев подписа указ, с който забранява за следващите 6 месеца “безразборното увеличаване на цени”.

    Указът също отменя всички увеличения от м.май насам.
    “Произволното раздуване на всякакви цени застрашава икономиката и буквално живота на хората. Това е въпрос на национална сигурност и президентът има правомощия да се намеси” – обясни Радев.
    Указът е задължителен за всички по-ниски държавни органи, вкл.КЕВР и правителството. Изрично се свалят цените на тока, водата, местните данъци, горивата, както и застраховката “Гражданска отговорност”, до нивата преди спекулативното и поскъпване.
    По принцип в пазарна икономика държавата не може да се меси в ценообразуването, но “националната сигурност” се счита за извънредно обстоятелство и тогава е позволено.
    “Управляващите могат да отменят този указ с нарочен закон, или през конституционния съд, където имат мнозинство. Но дали ще стане зависи от подкрепата на народа. Ако той застане зад указа, никой няма да посмее да му посегне…” – обясни още в мотивите си Радев. “Монополите трябва да спрат да властват над обществото. Работа не институциите е да се борят с тях, а не да се съюзяват срещу народа, както се случва в момента…” – категоричен е държавният глава.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор


  • 83 И той не знае горкия колко получава

    5 2 Отговор

    До коментар #63 от "Геро":

    17000 лева незаслужени !
  • 84 Бачо

    3 5 Отговор
    Томиславчо, не се ли чустваш унизително при бойко?
  • 85 КУРнинов

    3 3 Отговор
    Радев падни п.... м.... и пълзешком напред посока Мацква!
  • 86 Б Коцева

    2 0 Отговор
    Защо се занимават с изкривяване на всяка дума на президента, за да оборват по някакви формални причини? Сутрин слушаме толкова "нелепици", които са противоречиви. Например- в един ден- тествал съм се два пъти. Ако трябва ще платия. В друг ден- тествам се редовно, защото съм най-важен. Атанасова не беше ли счетоводителка? Откога стана специалист по немски? Да я питам колко превода Омар Хайам, например. А президентът цитира по памет, което му прави чест. Големите автори имат много преводи.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор

  • 88 ЛИЦЕМЕРИИИИИИ

    0 1 Отговор
    КОМАНДИТЕ СА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА СУДЖУК ПРЕЗ ПОСТИТЕ
  • 89 999

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Dido":

    Dido,Dido , Dido

    Това,че нещо не разбираш, не говори никак добре за тебе.
    И слабоумните вече схванаха, че ГЕРБ = БКП от 1965.
    Познай кой е в ролята на новия Т.Ж.???
  • 90 резервист

    0 0 Отговор
    И най-умният е малко прост! Не знам къде си ходил в казармата драги но нищо не си запомнил. Простите механични движения са за прости хора. И ти като по-низш чин изпълнявай командите на старшия, а като имаш претенции за ниво на интелигентност над средното зе замисли върху съдържанието на командата. Тогава може и да разбереш смисъла!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта