Last news in Fakti
03 Август, 2020 10160

Трябва ли правителството да подаде оставка?


  • Деница Сачева министър на труда и социалната политика Работата ни е да решаваме проблемите на хората и това правим. Правителството няма да подаде оставка, защото това би било крайно безотговорно. Хората очакват конкретни действия. Действащият парламент е ключов инструмент за решаване на проблеми.
  • Корнелия Нинова председател на БСП Изходът за България, за да бъде по-сигурно бъдещето ни, е оставка на кабинета и предсрочни избори. Този парламент е изчерпан. Ние подкрепяме протестите. Най-накрая хората се освободиха от страха си и от апатията и свободно излизат на улицата и изразяват мнението си.

    461 гласа
    27%
    73%
    1197 гласа

Коментари

  • 1 Мнение

    178 14 Отговор
    Абе факти, ква Деница ква Корнелия ???
    Трябва да бъде народа срещу мафията на тая анкета!!!!
    Мислите ли, че народа ще избере БСП и кака Корни ??? Всички те - герб, БСП, ДПС, оп и прочее са едни и същи задкулисни мафьоти унищожаващи държавата ни!
    Трябва народа да си избере неопетнени специалисти и да ги сложи начело на държавата!!! А те от своя страна трябва да разследват всички управлявали, както и техните помощници в прокуратурата и съда!!!!

    Коментиран от #6, #13, #23, #36

  • 2 Сачева

    90 18 Отговор
    Народа не очаква нищо Добро от теб и Правителството, махайте се, колкото по скоро, толкова по малко ще бъдат кражбите. ЗАМИНАВАЙТЕ си, далече от ВЛАСТА!!!!

    Коментиран от #14

  • 3 Сашко

    79 7 Отговор
    ЕХОООООООООО , АЛООООООООО.
    Новите ни управници да са безпартиини, да не са роднински и финансово свързани с която и да е до сега управляваща ПП !
    НОВИ неопетнени и млади да са, да не крадат, да не лъжат и да са ЕКИП !
    ДА трудна работа е да се намерят точно такива, но има и може !
    ЗА ДА я има БЪЛГАРИЯ !
    и накрая - работа за младите у нас, а не в чужбина

    Коментиран от #5, #17

  • 4 Мдаааа

    60 6 Отговор
    Всъщност бих гласувал против двете. Нито едните решават въпросите на хората, освен на тяхните хора, нито другите имат право да говорят от името на хората или народа.
  • 5 РЕАЛИСТ

    40 13 Отговор

    До коментар #3 от "Сашко":

    Абе Сашо, как си представяш подобно нещо. Хайде стига уличен популизъм. Политика, означава борба за власт. Може да управлява само политическа структура, нарича се партия. В училище не ви ли учат на такива работи.
  • 6 Напълно

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мнение":

    Подкрепям, колега мнението ти!

  • 7 Лол

    27 16 Отговор
    Бесепету що се биха на Банско?Това ли са умните и красивите,дето се бият като чобани за власт и пари?
  • 8 Както винаги

    29 32 Отговор
    съм казвал, българинът се оказа крайно наивен и с много къса памет, за да вярва на комунисти, олигарси в Дубай и президенти путинисти.
    В крайна сметка правителството ще падне, младите и красивите ще получат това, което искат и само след няколко месеца ще търсят БМБ и неговата България. Спокойно, като се развилнеят олигарсите и червените, ще ви се иска да имигрирате в САЩ. Откъдето сега се връщат хора в БГ именно заради политиките на ГЕРБ и заради БМБ. Или може би Слави ще ви оправи?

    Коментиран от #20

  • 9 ЗЕЛЕН чук или зеленчук

    22 30 Отговор
    Това е абсурд ! Никога не сме имали толкова дълбоко хуманно , прогресивно и разбиращо управление ! Само този ПРЕМИЕР може и ни води към светли бъднини. Само при него няма никакви скандали , проблеми , недоразумения. Корупцията я няма никаква. Битовата престъпност е изкоренена. Подземните босове и престъпност са напъхани в мища дупка. А олигарсите не смеят да гъкнат и раздават богатствата си благотворително ! Така че никаква оставка. По-добро от това управление няма е не може да има ! Още повече , че ББ е един БОГ !

    Коментиран от #52

  • 10 6859

    20 20 Отговор
    ЕДНО ПРОЕВРОПЕЙСКИ И ПРОЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ОРИЕНТИРАНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ТРЯБВА ДА ПОДАВА ОСТАВКА ПРИ НИКАКВИ СЛУЧАИ ОСОБЕННО ПРИ ДИКТАТУРА НА ОГРАНИЧЕНИ МАЛОБРОЙНИ И НЕПОДКРЕПЕНИ ОТ НАРОДА ТЪЛПИ ТЕРОРИСТИ.
  • 11 ИВАН

    21 8 Отговор
    ББ може и да е бог, бог на наглоста и глупоста, ама не е добър бог, добрия бог, ще работи за благото на Родината и без пари, нима Левски е бил на заплата .... страхливи мъже сме българите, страх ни е да направим нещо лудо, но добро, вкарали сме се в някакви порочни коловози, които ни натрапиха европа и америка - соросоидите
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор

  • 13 Понеже се нарушават законите-оставка

    15 8 Отговор

    До коментар #1 от "Мнение":

    ,,1.Да се освободят всички падисчии,даже и с най-тежки присъди. 2.Тези с условни(Румен Овч.)да се оневинят; 3. Да се поканят всички избягали от закона в чужбина,милиардери,милионери и фалирали банки. Да им се дадат най-високите постове в държавата без избори,просто по техни предпочитания; 4. Да се раздадат държавните пари от хазната на всеки който има фирма за да не фалира; 5. Ако трябва да се изтегли заем и да се раздадат на всички безработни за да отидат в Гърция на почивка,поне за 60 дни(защото гърците са я закъсали). Има и още предложения,но първо да се изпълнят тези и ще се освободи едно кръстовище. После ще има втора серия и ще се освободи и второ кръстовище и т.н. "
  • 14 Въпрос,а президента къде ще го турим

    11 5 Отговор

    До коментар #2 от "Сачева":

    Децата от детската градина нямат опит в политиката , НО са най-неопетнени. Те да ни управляват ? И ще я караме без съдебна система. Не ни трябва!
  • 15 Бивш левскар

    7 6 Отговор
    Мутрите вън!!! Всички.

    Коментиран от #21

  • 16 месара

    25 19 Отговор
    и защо Борисов трябва да подава оставка , заради 1-2-3хиляди недоразумения викащи по улуците , заради тримата с мегафоните , заради импексова , “ независимата” и фигуранта ? нито един от тия не представлява цяла България , те не са гласът на България , гласът на България е на избори , а изборите ги печели Борисов , поне до сега , а на следващите ще видим !
  • 17 Ние сме си като в маалата

    14 10 Отговор

    До коментар #3 от "Сашко":

    Всички сме рода. Затова, предлагам да си докараме от Русия управници и да им дадем да управляват до 100 г. За да няма избори на 4г. Там се прославиха с голяма смъртност от Covit19 ( десетки хиляди за 2 месеца), но ще има лекарство. И друго, ще приемем техния опит, да живеем сромно, ще си правим трушия от динени кори. Няма да ядем 1-во,2-ро и трето. Само водка и туршия. Така ще има пари за заплати на преЦидента и Деси.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор

  • 19 ЖОРО

    14 10 Отговор
    ТЪПА ДОБРИЧКА УТКА...С МНОГО ДИПЛОМИ И ИЗПИТИ ВЗЕТИ В ЕДИН И СЪЩИ ДЕН В БЛАГОЕВГРАД,СОФИЯ,БЕРЛИН,ЛОНДОН И НЕЗНАМ ОЩЕ КЪДЕ..РОЖБА НА СУДЖУКГЕИТ....КАЛИНКА ОТВСЯКЪДЕ..ВИЗИЯ НА КРАВАРКА ОТ РЕКЛАМА...САМО ДЕТО НЯМА КОЙ ДА Я ДОИ....
    ...
  • 20 Трябва да пробваме

    22 7 Отговор

    До коментар #8 от "Както винаги":

    Да сложим,чалгари да ни управляват и пропаднали политици, има бол и сини и червени (Христо, Мая). А, защо не и някой престъпник издирван от закона? Да си направим във всеки град по няколко публични домове. Така де, вместо да ходят на училище, в публичните домове ще се приемат без никаква диплома. Трябва да пробваме?
  • 21 Колега по-подробно моля

    6 2 Отговор

    До коментар #15 от "Бивш левскар":

    При преЦиденто, се разследват доста, другите с разследвания или осъдителни присъди кои са ?
  • 22 7750

    15 1 Отговор
    Въпросът трябва да се зададе по друг начин.
    Искате ли да ви върнем с 30 години назад.
  • 23 Какъв ти страх Корнелия

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Мнение":

    Те такова изпращане ти спретнаха, че до полунощ беше блокирана и със шишета замервана. Заслужила Народна любов!
  • 24 Антони

    2 2 Отговор
    Как ще решите предизвикателството с продажността от най-високото до най-ниските ниво? Недейте да се изказвате така манипулативно, когато нямате елементарни познания в сферата как да се справите. До идването на правилните и можещите ще е така.
  • 25 ГОРСКИ

    3 3 Отговор
    Имаше майка на народа сега дъщерята на народа, и сигурно Борисов ще е таткото на народа все комунисти на комунистите!!!!
  • 26 инчхай

    8 7 Отговор
    какви проблеми решавате на хората бе сачева,вашите си далавери оправяте като апартаментгей,къщи за тъщи земеделски далавери станало дървото плододаино сечат го садят друго и пак до няколко години мафиоти,оставка и затвор,че сте позор както ти пишеше за боко преди години мисирке
  • 27 Вашият ЛАМБО

    18 10 Отговор
    Май Виденовата зима не ви стига ! Ще ви трябва и една Радева зима , за обица и на другото ухо !!!

    Коментиран от #31, #35

  • 28 газо

    7 0 Отговор
    Абе къде е батко бе!?
  • 29 ДДД

    9 5 Отговор
    Дайте властта на фигуранта той ще ни оправи.
  • 30 Ivan

    9 0 Отговор
    Да трябва и тия БСП ВМРО и т.н.т да се махат от Парламента!
    Всички са едни и същи измамници!
  • 31 Българите нямат пипе

    14 2 Отговор

    До коментар #27 от "Вашият ЛАМБО":

    Абе те българите имат обеци и на двете уши, имат обеца и на носа и пиърсинги на зърната, както и вибратор в задника от социалистическите кризи и фалити, но са с много къса памет и замъглено съзнание.

    Коментиран от #41

  • 32 Реалист

    17 6 Отговор
    Троловете на кака Ку-ри яко са се активизирали. БСП прави стабилна инвестиция за да докопа тез 29 милиарда, ама този път няма да им се отвори парашута!
    Ква оставка бе, предатели?! Пак държавата в криза ли ще ми вкарвате само и само да дойде Коренла на власт?! Не разбрахте ли, че българският народ повече НЯМА да допусне крадливите БГ комунисти във властта?! Колко още избори ви трябват...
  • 33 бай Иван

    9 4 Отговор
    леле,леле,какви простотии може да направи и напише човек когато е уж интелигентен,а не му пука за мнението на другите и допуска шайка политиканстващи негодници да го зомбират.Е ,да ви светна неуважаеми протестъри ,живеем в Европа,и ще спазваме правилата-редовни избори, и тогава ще се преброим.
  • 34 Fate

    4 2 Отговор
    Корнелия е дясната ръка на Борисов ..в сянка. А с Доган са първи приятели
  • 35 ГОРСКИ

    6 3 Отговор

    До коментар #27 от "Вашият ЛАМБО":

    Ти гледай да не стане Борисовата зима че тогава ще видите !!!!

    Коментиран от #38

  • 36 СТАЛИН

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "Мнение":

    И след ОСТАВКАТА......ЧЕРВЕНА МИЗЕРИЯ........
  • 37 Моля

    4 1 Отговор
    Все пак, ако може да не слагате Корнелия от страната на ЗА ОСТАВКА. На нея също и приляга да е от тези, които трябва да се разкарат от властта.
  • 38 колю

    12 9 Отговор

    До коментар #35 от "ГОРСКИ":

    Видяхме вече десетина Борисови зими, е не са като комунистическите.Имаше и хляб имаше и ток без режим, банки не фалираха заплатите от 200-300 лева станаха над 1000 лева,недостижими са пенсиите от Жан Виденовата зима от по 10-20 долара.Не си мислете ,че като са минали 15 години и народа е забравил ,напротив и затова избира Бойко.Ама комунистите знаят ,че не могат да управляват с избори и затова искат преврат.
  • 39 ИВАН

    5 0 Отговор
    Едно време ни учеха на една проста приказка в училище - Хан Кубрат и неговите синове, колчана със стрелите - една стрела лесно се чупи, но цял колчан /сноп/ стрели - не можеш ги счупи, ама нали българите сме много умни и хитри - забравили сме я тая приказка
  • 40 ИВАН

    5 2 Отговор
    А който се плаши от виденови зими, значи не е мъж и българин, а европейски джендър, то затова и си правят с нас каквото си искат - "приятелите" от европа и америка за България
  • 41 СТАЛИН

    2 6 Отговор

    До коментар #31 от "Българите нямат пипе":

    Бойко е СИЛЕН и елетата ЗЛОБЕЯТ.....
  • 42 кърти и вози комунисти

    4 9 Отговор
    Подкрепям правителството на ГЕРБ!!!
  • 43 Стефан

    4 3 Отговор
    Действащият парламент е ключов инструмент за решаване на проблеми. Затова ли на парламентарен контрол премиера НИКОГА НЕ ХОДИ, а по телефона ви казва какъв закон да гласувате, БЕЗ ДА ИМА РАЗИСКВАНИЯ, кога се научи да лъжеш бе Сачева, или това е наследствено.
  • 44 иуешу

    4 0 Отговор
    И какво правим ако не харесваме и двете каки?
  • 45 Гордиян

    4 1 Отговор
    Най-важната задача на свестните българи е да премахнат изборните фалшификации и мошениците, които са навряни за да ги правят. Мутрите няма да допуснат машинно или електронно гласуване, но можем да организираме жив щит от хора по цялата изборна система и да се преборим с мръсниците. Иначе Барисов 4 е най-непоклатимата вероятност. Вярно е, че лумпените, негодниците и всякакви мерзавци ще се борят със всякакви кучешки и сатанински средства за да запазят статуквото, но както е казал Яне Сандански ние робите трябва да се борим с изчадията адови за да сме свободни, а когато се освободим ще се борим за съвършенство.

    Коментиран от #47

  • 46 Дедо

    6 2 Отговор
    сачева, що не идеш да се прегледаш /при психиатър/, може и нищо да ти няма?!?
  • 47 5454

    4 6 Отговор

    До коментар #45 от "Гордиян":

    За какви фалшификати става дума,нали виждаш колко са против ББ,и то като смяташ че повече от половината са платени а останалите не знаят какво искат.Обикалят като зомбита и повтарят глупостите на тримата глупаци.

    Коментиран от #49

  • 48 милко калайджиев

    4 1 Отговор
    Е, това си е ромска работа по български. Абе що сте дебели и дебелооки? Мноого ядете бе! Много ядете!
  • 49 Гордиян

    4 1 Отговор

    До коментар #47 от "5454":

    Лъжите на статуквото ...не ми ги пробутвай ... наскоро драйфах от тях и пак ми се повдига.

  • 50 Ханко брат

    0 6 Отговор
    Курнелия даже и от БСП не я харесват... щоо тогава ни я бутате ...пак ченгеджийски номера от ББ - тури някакви умрели кокошки на беззпартийния протест като лидери уж, и народа ще се откаже ... ОСТАВКА
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор

  • 52 Зеленчук

    0 3 Отговор

    До коментар #9 от "ЗЕЛЕН чук или зеленчук":

    Нямаш си на идея, колко си прав. Това е най-доброто управление на България от 1944г. Не казвам, че е идеално. Такова няма никъде по света.
  • 53 Амнезия

    3 3 Отговор
    Госпожо Нинова , когато върнете "Техноимпекс" , също върнете сина си от Америка , да работи за България, после да дадете логично обяснение , за какво преминахте като "цветарка " през другите политически сили , то тогава и аз искрено ще повярвам , и поне ще направя опит да помисля , дали изобщо да гласувам за вас, щото хич и не мисля , да сменям едни крадци с други , само ,че 5 пъти по некадърни.
  • 54 Бай Дедовия най стария член

    0 1 Отговор
    По дефиниция корупция е далавера в която аз нямам участие.
    Проблема е че Нинива и компания дълго време стояха на празни ясли и както върви още дълго ще са така. Въпросът е не дали а кой да краде. Ако някои си мисли че няма да се краде се лъже на всичко отгоре народа е прост и кух като градинска лейка и лесно се манипулира.Успех !
  • 55 3214

    2 2 Отговор
    ПО ПРИНЦИП НАЙ ДОБРЕ Е ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО Е ПРОЕВРОПЕИСКИ И ПРОАМЕРИКАНСКИ ОРИЕНТИРАНО.НЕ НИ ТРЯБВА ШУМКАРСКО СЕМЕ И ШУМКАРСКО НАСЛЕДСТВО ДА НИ УПРАВЛЯВА.НАЙ ГОЛЕМИТЕ ЗОЛУМИ ГИ НАПРАВИХА ЖАН ВИДЕНОВ ,ОРЕШАРСКИ И КОСТОВ.ОБАЧЕ КАЛФИН Е ТОЯ КОЙТО НИ ВДИГНА С ГОДИНИ ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ И НИ НАПРАВИ СЛУГИ ДО ПАМПЕРС.
  • 56 ИВАН

    1 0 Отговор
    Трябва революция в мисленето, тотална революция в модела на управление на една държава - демокрацията не работи за хората, поне тази демокрация .... но каква революция с уморени и зомбирани хора, че какво ядат, какво дишат - отвсякъде ни тровят въздуха, водата, храната ... все пак има надежда, не се отчайвайте :)))
  • 57 7628

    3 0 Отговор
    Цачева / Сачева имай срама и малко чест, подай си оставката като Цачева.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта