Last news in Fakti
08 Август, 2020 7378

Реална или футуристична УАЗ-ка?


  • Hunter (концепт) УАЗ Хoлaндcкият дизaйнeр Лупeнc дaвa вoля нa въoбрaжeниeтo cи и ни пoкaзвa кaквa би мoглa дa бъдe cъврeмeннaтa вeрcия нa УAЗ Huntеr, aкo руcнaцитe имaхa "нoрмaлнo" aвтoмoбилocтрoeнe.
  • Hunter (сериен) УАЗ Живoтът нa вeтeрaнa прoдължaвa, , а промените по него са минимални. Класическата УАЗ-ка вeчe не се ceртифицирa кaтo лeк aвтoмoбил (кaтeгoрия M1G), a кaтo кaмиoн oт кaтeгoрия N1G.

    166 гласа
    35%
    65%
    306 гласа

Коментари

  • 1 Един

    71 14 Отговор
    Наскоро гледах една нова Лада Нива, току-що закупена... Няма почти никаква разлика с тази произведена преди 40 години... И се чудя на руснаците, защо не подобряват нищо по нея толкова време?
    Но колата все още се продава достатъчно добре и явно много хора всъщност търсят това - евтин и лесен за поддръжка автомобил, за който е по-важно да те закара в труднодостъпна местност, отколкото да има тъчскрийн панел примерно

    Коментиран от #2, #15, #16

  • 2 Ми щото толкова си могат ушанките

    24 47 Отговор

    До коментар #1 от "Един":

    Те не могат да направят нещо ювелирно нещо красиво нещо изпипано дизаинерско те могат само грубата сглобка да направат ръбеста грозна нефункционална там да се влачи в калта

    Коментиран от #3, #8

  • 3 Breaking Bad

    59 9 Отговор

    До коментар #2 от "Ми щото толкова си могат ушанките":

    Е за какво им е да правят "ювелирно нещо красиво нещо", като им трябва кола, която да върви там, където е 10 месеца зима!

    А тука като всеки комплексар си е накупил "ювелирна" кола само за да я държи пред блока, каква е файдата?!?

    Коментиран от #5, #7, #9

  • 4 сделано

    18 33 Отговор
    Сделано в России - нет ,спасибо !
  • 5 Да ги виждат че са тарикати

    29 3 Отговор

    До коментар #3 от "Breaking Bad":

    То тия луксозни коли половината от тях нема да минат технотест в Германия ама нищо.
  • 6 Сойка Присмехулка

    16 1 Отговор
    Дайте една на Баце да джитка по трудно достъпни местности.

  • 7 Ми поне за износ

    6 10 Отговор

    До коментар #3 от "Breaking Bad":

    У европата не е 10 месеца зима ама и тва не могат
  • 8 шофьор

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ми щото толкова си могат ушанките":

    мерцедес G класа е ръбест и грозен ама си се продава и ладата се продава
  • 9 швейк

    2 9 Отговор

    До коментар #3 от "Breaking Bad":

    това, че е красиво не означава, че не може да върши работа ... нищо не пречи да се оформи по-добре. е, пречи трядиционната некадърност и немарливост на мужиците, но технически е достижимо, както са доказали германци и японци
  • 10 Без име

    24 3 Отговор
    Тия, дето не могат една шахта на равно с асфалта да сложат, дават оценки на тия, дето летят в космоса. Май е крайно време да си сложим за герб хипопотам, може до шията да сме в блатото, ама устата ни голяма.
  • 11 пурко

    16 2 Отговор
    ако некой от вас е ходил в сибир или изобщо в русия нема да пишете тези глупости нищо друго неможе да издържи там а и много егтина подръжка мислите ли че при тези оръжия които имат немогат да направят кола не им трябва те има от какво да печелят
  • 12 До коментар#2

    16 0 Отговор
    Защото ние сме големи специалисти и дървени философи на приказки и нищо подобно не можем да направим.....
    И ти също.....!!!!!
  • 13 оня с коня

    2 2 Отговор
    Гледах Интервю с некъф Директор на Бирена фабрика и го питаха ЩО непрекъснато развалят вкуса на Бирата и дали слагат Спирт в нея.Отговорът бе:"Ние непрекъснато се стараем да Обновяваме производството си,влагаме доста пари в Иновации.И така- Изкарваме нов модел Бира на пазара,но Клиентът често остава Разочарован,защото...отпивайки от Чашата Той очаква ПОЗНАТ ВКУС на досегашната бира,а усеща Друг - ПРОМЕНЕН !И моментално заключава:"Развалиха бирата",независимо че непредубеден Консуматор ще определи въпросния нов Вкус като ПО-ДОБЪР!Е СЪЩОТО Е И С "УАЗКАТА"- досегашните Клиенти са свикнали толкова силно със Досегашните й Форми,че всякакви "Модификации" просто ще отблъснат по-голямата част от Тях.
  • 14 Fantomas

    3 1 Отговор
    Тази УАЗ-ка ще стане легитимна само и единствено , когато бъде карана от ТИКВА N 1 на България , великият наший вожд Бойко Борисов !
  • 15 Червения кхмер

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Един":

    Ей,а къде остана екологията.Заради такива като руските автомобили/всичките там ЛаЗ,ПаЗ,КамаЗ и .н/,в Европа се въведоха разни Евро4,5 и 6.За да намалят вредите от Русия,Китай,Индия и други икономики бълващи и тровещи цялата планета.

    Коментиран от #17

  • 16 Търпин

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Един":

    Приятелю абсолютно прав си.Аз самият ако имах възможност щях да си взема УАЗ-ка или НИВА точно заради евтината поддръжка и проходимостта.
  • 17 Един

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "Червения кхмер":

    Те тия с Евро 6 да не бълват отзад аромат на рози и Шанел 5? Разликата е няколко милиграма въглероден диоксид, но това не значи че са полоезни за здравето
  • 18 Ввв

    2 0 Отговор
    Консерва,но за руснаците и тва е много!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта