Last news in Fakti
16 Август, 2020 6775

Кой бяга от истинските въпроси?


  • Бойко Борисов премиер ГEРБ щe внece прoeкт нa нoвa Кoнcтитуция нa Рeпубликa Бългaрия. Врeмe e зa oтгoвoрнocт и рeшитeлнocт! Врeмe e нe caмo зa cмянa нa пoлитичecкaтa cиcтeмa, a зa рecтaрт нa държaвaтa. Нeoбхoдимocттa oт рecтaртирaнe нa пoлитичecкия мoдeл нe мoжe пoвeчe дa ce oтлaгa във врeмeтo! Eдинcтвoтo, държaвнocттa и cтaбилнocттa нa cтрaнaтa зa мeн нe ca прocтo думи – тe ca ocнoвaтa, oт кoятo cъм тръгвaл зa вcякo cвoe рeшeниe.
  • Румен Петков председател на АБВ Брътвeжът нa Бoриcoв бeшe eдин груб, циничeн, вулгaрeн oпит дa избягa oт рeaлнocттa. Прeмиeрът нaпрaви бeзуcпeшeн oпит дa избягa oт иcтинcкитe въпрocи – кюлчeтaтa cъc злaтo в нoщнoтo му шкaфчe, милиoн eврa в пaк тaм, вулгaрния му рeчник и цинизмa към прeдceдaтeля нa Нaрoднoтo cъбрaниe, грoзнoтo му oтнoшeниe към рeдицa eврoпeйcки прeмиeри, кoитo, вcъщнocт, изкaрaхa хoрaтa нa улицaтa.

    122 гласа
    14%
    86%
    709 гласа

Коментари

  • 1 Антикомунисt 1

    43 87 Отговор
    Тоя комунист е отровен от пиене и тъпотия и можем да го причислим към отровното трио и да станат отровния квартет!

    Коментиран от #5, #13, #24

  • 2 Гост

    113 26 Отговор
    бОЙКО, не се излагай, а си тръгни. Преди 1 седмица, от жипката, говореше по севда тв, как всичко е розово, икономиката нагоре, ние най-добре сме се справили с ковида, евросредства плуват към нас, даже повече ни дават, щот сме уникални, РАСТЕЖ, а сега изведнъж, след 7 дена, искаш вече рестарт на държавата да правиш!!! ТИ ЖИЗОФРЕНИК ЛИ СИ? КАКЪВ СИ? ТИ СТРОШИ ДЪРЖАВАТА И НАЙ-ОФИЦИАЛНО СИ ГО ПРИЗНА, Л.ЖЕЦО!
  • 3 Сделано в СССР

    34 67 Отговор
    С какво е по различен Румен Петков от Борисов ? Същите зависимости, същия каруцарски език ... - руски еничари !
  • 4 ТаУмВзе

    51 2 Отговор
    Ще се самоизядът, само и само да продължи Кражбата и Слугинажа! На коя посока не е от значение.
  • 5 РЕАЛИСТ

    42 6 Отговор

    До коментар #1 от "Антикомунисt 1":

    Абе, я се поясни, кой от двамата имаш в предвид. Щото и двамата са комунисти, и двамата пият , пък и интелектуалните им способности са спорни.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор


  • 7 Лукреция

    33 8 Отговор
    След като Тулупио включи и фалцета в жестомимическата комуникация ситуацията е страх и внезапни паник атаки. Устните пресъхват, избива хладна пот, образуват се остри стомашно чревни дисфункции и става комфузно, ама много! На Румен Вика Маджо вече му е лесно- той се спаси или отдели от мелачката на модела КОЙ. Сега е ред на Тулупио да бъде сдробен, сдъвкан и изплют на политическото сметище!
  • 8 Петков

    26 30 Отговор
    Колко пъти трябва да ти се каже ,че си боклук за да си затвориш кенефа,а Румене?Боклук си бе БОКЛУК и никой не те е-ава за нищо,колкото и да се напиняш
  • 9 херЕзел Шванц

    23 15 Отговор
    Пикаещия във фонтани се изпика и по този въпрос!Ти си същата отрепйа като мутрата ве охлюффф!!;В ЗАТВОРАААА

    Коментиран от #15

  • 10 plovdiv

    21 14 Отговор
    Румен Петков е човека пикаещ във фонтани , същия като тези , които управляват в момента , просто и той желае да е във власта , нищо повече , трябват ни нови хора , а не стари коври........

    Коментиран от #12

  • 11 бай ХОЙ будиста

    28 7 Отговор
    На кой НОРМАЛЕН и небойковизиран човек не е ясно , че Борисов е един простак и модифициран бай Ганьо ?
  • 12 зелен чук чука зеленчука

    27 12 Отговор

    До коментар #10 от "plovdiv":

    Какъвто и да е Румен , казва истината , която всички виждат ! Не мислиш ли ?
  • 13 Кой кога защо и как

    25 7 Отговор

    До коментар #1 от "Антикомунисt 1":

    Истинският комунист май е точно Борисов ! Влязал доброволно в партията още на 19 години / при положение , че гадните комуняги били убили единия му дядо !!! /. И после при деполитизацията от 1990-91 , напеска не партията , а пожарната ! Това са ФАКТИТЕ !

    Коментиран от #22

  • 14 Клифърд Лий Бъртън

    21 5 Отговор
    Борисовщината залива РОДИНАТА ни на талази - брутално , нагло , цинично , самодоволно , просташки , лицемерно ! Това ли са идеалите на Ботев и Левски ?
  • 15 нощно шкафче с пищоФ

    24 9 Отговор

    До коментар #9 от "херЕзел Шванц":

    Ако греха на Румен е , че е пикал във фонтан и шадраван , то какво да кажем за НЕПРЕКЪСНАТО ЗАЛИВАЩИТЕ НИ СНИМКИ И ЗАПИСИ НА Борисов. При това пълни с ЦИНИЗЪМ , ПРОСТАЩИНА , НИСКА КУЛТУРА , КОРУПЦИЯ , МЕГАЛОМАНИЯ ! За Румен е много дори 1 , а за една ТИКВА и 100 са малко , така ли ?

    Коментиран от #20

  • 16 Майк Алън Патън

    19 8 Отговор
    ПРОСТАК да се нарича , първа радост е за БОЙКО ! Че и му личи , което е по-лошото !
  • 17 Моше лихваря

    18 6 Отговор
    Не съм фен на 5788Румен Фонтана,но в конкретния случай е прав.
  • 18 Апостолите на младенеца

    3 5 Отговор
    ТиквЕто е едно божество и един дар от БОГА към изнурения ни народ ! Той е и една пътеводна светлина , която да следваме по пътя съм светлото бъдеще. Какво повече можем да искаме ? Нищо , щом ГО имаме него , в целеят му блясък и величие ! АМИН !
  • 19 Underwater Love

    7 3 Отговор
    БОРИСОВЩИНА сърцето обхваща , но взорът покой не изгубва и макар , че БОЙКОВИЗАЦИЯТА е чудна , съвършенството една ТИКВА погубва ! .....перифразирна текст на Фейт Ноу Мор !
  • 20 перничанин

    11 4 Отговор

    До коментар #15 от "нощно шкафче с пищоФ":

    Приятелю, или си младеж , или си с къса памет. Шадравана е за майтап, като кмет на Плевен са заведени няколко дела за корупция и странно прекратени когато става министър. Виж какво пише в нета
    " След множеството скандали, уличаващи Румен Петков в недопустими прояви, включително заплахи към журналисти[2][3] и използване на авторитета на заеманата от него длъжност за осигуряване на протекции на лица свързани с т.нар. „сенчести групировки,[4] подава оставка и неговият мандат е прекратен на 24 април'
    Греховете на Руменчо не са само пиш в шадравана има си и доста други зависимости. Не оправдавам Боко, но как всички компромати се появяват в една и съща съмнителна медия и точно когато един човек с много пари се закани да го унищожи с всички средства.
    Отделно всички "водачи" на протеста по една случайност са със съмнителна и доста спорна репутация , да не кажа криминално интересна. Отделно с блокирането на София ме настроиха против всички протестъри и не само мен при това.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор

  • 22 Комбина

    7 3 Отговор

    До коментар #13 от "Кой кога защо и как":

    Не е ли по-добре да си истински комунист, отколкото лъже- като всичките за които гласувате – кланят се на мамона (бога на парите) и няма нищо друго свято за тях!

  • 23 антикомунист

    7 4 Отговор
    За който има къса памет и който е млад и незнае !
    Румен Петков е министър на вътрешните работи на България в правителството на тройната коалиция от август 2005 година. След множеството скандали, уличаващи Румен Петков в недопустими прояви, включително заплахи към журналисти и използване на авторитета на заеманата от него длъжност за осигуряване на протекции на лица свързани с т.нар. „сенчести групировки“,подава оставка и неговият мандат е прекратен на 24 април 2008 г.
    През юни 2007 МВР осигурява безпрецедентен кортеж и охрана на Младен Михалев-Маджо от бившата СИК, който се явява в съда като свидетел. Това предизвиква скандал и дори министър-председателят Сергей Станишев изказва мнение, че охраната е била твърде демонстративна и че случаят прави лошо впечатление.Докато тече заседанието на съда, полицаи пребиват фоторепотер от в. „Експрес“, който се опитал да снима подкрепленията на МВР в двора на Съдебната палата. Подкомисия към комисията за вътрешен ред към Народното събрание разследва случая с охраната и Татяна Дончева (БСП), член на комисията, заявява: „СИК вече присъства във властта, но аз ще попитам дали само с един министър“.
    Брат на Румен Петков е генерал Володя Цветанов, който работи последователно като главен инспектор на Министерството на отбраната и военно аташе в Киев. През 2011 г. Володя Цветанов е отзован като военно аташе в Киев поради доказване на принадлежността му към бившата Държавна сигурност.
  • 24 Социал

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Антикомунисt 1":

    Единия пие ракия . а другия плющи уиски от 400.0 лв.с патлак до него .а отдолу некакви джобни евракита за семки.
  • 25 инчхай

    5 3 Отговор
    каква конституция от човек който е чел само ВИНЕТУ или ще използва под------ близнашки и марков затвор и за тях га----

    Коментиран от #26

  • 26 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "инчхай":

    А бе умньо да не я пише той конституцията!
  • 27 Което си е право право е

    4 4 Отговор
    Румбата е крайно противна личност, но последният месец и половина по всички теми, които коментира и особено Тиквата е 100% прав и назовава проблемите с истинските имена.
  • 28 животновъд

    1 4 Отговор
    Този може да пикае във фонтаните,но въпросите са му точни и безмилостни.
  • 29 ЛаТераЛен ТУУЛ

    0 1 Отговор
    Превърнахме една ТИКВА в БОЖЕСТВО ! Направихме я национален български плод . Дори започнахме да се хвалим с нея из света ! Срам и позор , нечувано падение на българщината !
  • 30 Наивен

    1 0 Отговор
    руменчо да ходи да лъска обувките на Галеви в Дупница и да не се занимава с политика .

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта