Last news in Fakti
24 Август, 2020 1363

Кой трябва да замълчи?


  • Волен Сидеров Лидер на "Атака" Разграничавам се от изказването на областния управител на София-област Илиан Тодоров относно протестиращите. Той е представител на НФСБ, а не на АТАКА. Подкрепям протестите и енергията на младите хора. Ако бях на техните години, щях да съм с тях на площада.
  • Илиан Тодоров управител на Софийска област Златният пръст, който се криеше като плъх под масата, се бил разграничил от мен! Да мълчи като мишка, за да не си отворя устата, за да стане ясно защо всички се разгриничихме от него! Сидеров, не си прави ПР на мой гръб, защото ще останеш много доволен!

    132 гласа
    86%
    14%
    21 гласа

Коментари

  • 1 Винкел

    15 3 Отговор
    И двамата са за доживотна каторга.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта