Last news in Fakti
25 Август, 2020 4175

Защо капитанът замина за Сочи?


  • Ивелин Попов Бивш футболист и капитан на Ростов, настоящ на Сочи Време е да кажа истината си за ситуацията! Никой не иска да напусне мястото, където се чувства добре, особено след като участва и постигна толкова добър резултат с отбора. Напълно разбирам колко мръсотия ще се излее върху мен. По-добре да умреш веднъж като човек, отколкото да седиш и да търпиш като мишка! Не вярвайте, че преговарях зад гърба на клуба и че си тръгвам заради парите! Семейството ми напълно уреди живота си в Ростов и всички мислехме, че ще прекратя кариерата си тук. Да, парите са важни, но не по-важни от Честта и достойнството! Имах няколко разговора с треньора, от които ми стана ясно, че "Капитан" е само дума - "Плащаме ви пари, затваряйте устата си и играйте!!!"
  • Валери Карпин Треньор на Ростов Знам, че Ивелин дойде и каза, че няма как да не играе всеки мач по 90 минути. Казах му, че това няма да се случи в Ростов, нито един играч няма да играе всички мачове по 90 минути. И второ, никой никога няма да ми каже кой, кога и колко трябва да играе. Ако той не е готов за такъв обрат на събитията, тогава винаги казваме, че клубът няма да насили никого. Това се казва на всички играчи. Някой и нещо не ви устройва - можете да се свържете с клуба и да решите договорни проблеми. Нека всеки сам оцени думите. Ако той каже, че трябва да играе по 90 минути във всеки мач, нямам какво да кажа. Докато съм треньор на Ростов, това няма да се случи на нито един играч с мен. Ивелин Попов, било то Роман Еременко, било то някой друг.

    92 гласа
    42%
    58%
    123 гласа

Коментари

  • 1 Емил

    13 13 Отговор
    Всеки роб (човек, който се продава от друг човек за пари), трябва да си знае мястото!!!
  • 2 Бущата

    24 3 Отговор
    Това, че продаваш труда и уменията си на човек, който има нужда от тях, не те прави роб. Ти получаваш заплащане за това, че ползват услугите ти.

    Коментиран от #5

  • 3 антрашпиц

    6 4 Отговор
    Отиди във Сочи,зада може да лочи.Ся разбрахте ли що?Ей любопитни журналя бе.
  • 4 ЛилиПутин

    3 4 Отговор
    Така си пилиме парички чрез ефтини българчета
  • 5 Емил

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "Бущата":

    А бе, перко - чети! Написал съм - когато ДРУГ човек те продава! Футболистите (и някои други спортисти) са роби, защото ги продават като говеда!!!
  • 6 ГОСТ

    4 0 Отговор
    Една малка подробност. Робите не получават нищо и са никой, а футболистите по цял свят са манкени, пре-богати а де казвам как им събират всеки месец милион за да издържат "сините"
  • 7 нормален

    1 2 Отговор
    в този сайт гласуванията винаги са в полза на който и да е руснак
  • 8 Грую

    1 0 Отговор
    Ооооох, знам за какво! Връщаш се България, а след около една седмица се изчерпват всички създадени в съзнанието ти илюзии от носталгията иииии започваш а се занимаваш с простаци, на които е дадена власт от просташко общество да могат да влияят върху съдбата ти подмолно и тихомълком към избрания за теб коловоз!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта