Last news in Fakti
01 Септември, 2020 7342

Нокаут за Борисов ли е отказът на ДПС?


  • Илхан Андай журналист Борисов е доволен от новите решения на Движението за права и свободи, защото тогава щеше да потъне с тях. Отвъд думите на Мустафа Карадайъ стоят лозунги за опозицията, но не е отваряне на идеята за предсрочни избори и "изритване" на ГЕРБ. При 120 депутати ДПС ще имат едно символично представителство. От Кърджали те ще имат едва двама народни представители. След 2 септември ДПС ще отворят нова страница и може да излязат с различна позиция.
  • Александър Симов депутат от "БСП за България" Конституционните игрички на ГЕРБ са на път да завършат с тежък нокаут и с разпад на управляващата коалиция. Щом ДПС оттегли доверието си от Борисов значи нещата отиват към политическа катастрофа. А и още нещо. В дните в които премиерът с ръмжене прочете речта си за Конституцията от аутокю една придворна медия излезе със заглавие: "Борисов ги матира". Хехе, това е първият мат в света от който състезателят излиза с избити зъби, плюещ кръв, в комоцио и на носилка. Номерата на ГЕРБ стават все по-плоски, банални и брутално тъпи.

    131 гласа
    19%
    81%
    540 гласа

Коментари

  • 1 ненавъншното

    90 12 Отговор
    ДПС нямат място във власта вън кучета! Това е все едно ние да отидем в Турция и да си направим партия, ще стане колкото и църквата остана църква, трябва също да се забранят джамийте! В град Пловдив да се махне джамията на центъра, и да се сложи кръста, както те направиха с нашият исторически паметник!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #20, #22

  • 2 ДДД

    57 2 Отговор
    ДС не искат промени, а ВЛАСТ
  • 3 ДДД

    49 22 Отговор
    БСП и ДПС са една партия на държавна сигурност

    Коментиран от #4, #15

  • 4 анонимен

    47 14 Отговор

    До коментар #3 от "ДДД":

    Младите хора искат промени, а и по- голямата част от Българите, което е хубаво, но с тези гадни партии като БСП и ДПС това няма как да се случи. Те не трябва да са в управлението. БСП разграбиха България. И сега пак се готвят да управляват и да крадат. Пълна трагедия за България. Бог да ни е на помощ!Бог да пази България от тези крадци!

    Коментиран от #9

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Европеец

    19 12 Отговор
    Не съм дпс'ар понеже съм ТУРЧИН не гласувам от векове, но едно ми е ясно че дпс винаги ще е там защото ако ги няма Българите няма да гласуват дпс поддържа баланса всички политици го знаят тъжната истина

  • 7 бахо

    6 10 Отговор
    Не знам дали е нокаут,но е "нок-нок-нокин' он а хевънс дор",вече.
  • 8 Горски

    27 3 Отговор
    Все ще дойде време, когато най после всички, или почти всички проумеят, че ДПС не е партия на турците в България, а партия която използва турците в България. по много хитър начин. И че ДПС е креатура на ДС, както и на онази част от БСП която дирижира вече тридесет години процесите в България. В това число и БСП, а "Б" отбора им наречен ГЕРБ, както и останалите пионки, като НДСВ, Бареков (незнам коя му беше партията), ВМРО и останала плеяда "втородивизионни играчи" като ДА България, Кунева и сие. Докато всичко това не се измете, нещата ще са си все същите. И след това правителство на ББ3, пак това задкулисие ще управлява. Дори и с цената на поредния купен играч за този мач. (следващия мандат). Това вече го прозряха и обикновените хора на село..
  • 9 Гостът

    12 5 Отговор

    До коментар #4 от "анонимен":

    Като каза гадни партии пропусна да споменеш и ГЕРБ.Всички са наследници на комунизма.
  • 10 волен сидеров

    6 1 Отговор
    ИГРИ И ДАЛАВЕРИ....
  • 11 ДАДА

    12 11 Отговор
    ДПС ИСКАШЕ И ИСКА ЕКСПЕРТЕН КАБИНЕТ И БОРИСОВ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ, ЗАЩОТО Е БОЛЕН ЗА ВЛАСТ, НИЩО ЧЕ ТАКЪВ КАБИНЕТ Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ЗА НЕГО НЯМА КОЙ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ!
    С ПОВЕДЕНИЕТО СИ БОРИСОВ ВСЕ ПОВЕЧЕ ДОКАЗВА, ЧЕ Е ПАТОЛОГИЧЕН СЛУЧАЙ НА ШИЗОФРЕНИЯ, ПАРАНОЯ. НА ЧОВЕК, КОЙТО СЕ ИМА И ЗА ПО-ВИСШЕ ОТ ГОСПОД, КАКВОТО Е И ПОВЕДЕНИЕТО НА БОРИСОВ, ЛЕКАР БИ МУ ПОСТАВИЛ ТАКАВА ДИАГНОЗА.

    Коментиран от #17

  • 12 Вярвайте

    16 2 Отговор
    Мечтата на ДПС се сбъдва! Лапачка до насиране без носене на отговорност с експертен кабинет! Никога България не е била поставена в по-унизително положение!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор

  • 14 Иван

    0 0 Отговор
    Бушанаемо гютето.
  • 15 Радев е предател !

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "ДДД":

    Охранява протеста на мутрите зад граница. И предлага Правителство да се съобрази с протестиращите на Божков. Надява се на тяхна подкрепа при временното плавителство което ще е на мутрите зад граница.

    Коментиран от #16

  • 16 Не е предал себе си

    5 3 Отговор

    До коментар #15 от "Радев е предател !":

    Верен е на мутрите от отровното трио и на бандита Божков.
  • 17 СТАЛИН

    6 8 Отговор

    До коментар #11 от "ДАДА":

    Борисов го избираме ние и не ламти за власт! Ако той агуби , губим пак ние! Но ТЪПАЦИТЕ ОТ БКП и ДПС не ще го разберат НИКОГА!

    Коментиран от #19


  • 18 Николай

    10 2 Отговор
    ДПС е създадена от ДС и КГБ и изцяло изпълнява руски заповеди.Доган и Пеевски са руски възпитаници и верни на Русия.
  • 19 Пак си се объркал!

    3 4 Отговор

    До коментар #17 от "СТАЛИН":

    ГЕРБ и ДПС са едно и също нещо! А калинките, че ще загубите доходите си службички е вярно, както е вярно, че ще живеете при бай Ставри.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор

  • 22 Polat

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "ненавъншното":

    Турция ако беше 500 години под българско робство можеше и да стане българска партия в Турция
  • 23 Polat

    0 0 Отговор
    Не съм привърженик на ДПС но някои изказвания ме дразнят затова коментирам извинявам се ако съм пренебрегвал някой
  • 24 бай Ганьо Банкянски

    2 0 Отговор
    Кой друг премиер по света има прякори като - Тиква , Буда , бай Ганьо от Банкя , ТиквЕто , Мутра ? Кой друг премиер е работил като мутро-охранител и е в приятелски и бизнес отношения с босовете на подземния свят в държавага си ? Кой друг премиер говори като простак на диалект и се държи като едноличен владетел и наместник божи ?
  • 25 bgred

    0 0 Отговор
    Този в ляво е известен рекетьор от Кърджали.Не е читав.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта