Last news in Fakti
03 Септември, 2020 3881

Кой сее хаос и разделение в САЩ?


  • Джо Байдън кандидат за президент на САЩ Тръмп сее хаос и разделение. Сегашният президент крие гнева на Америка твърде дълго. Прекалено много гняв, твърде много разделение. Ще използвам светлината, а не тъмнината. Ще представлявам всички. Работа на президента е да представлява всички - не само нашия електорат или нашата партия.
  • Доналд Тръмп президент на САЩ Тези избори ще решат дали ще защитим спазващата закона Америка или ще дадем властта на яростни агитатори на анархията и престъпници, които застрашават нашите граждани. Джо Байдън не е спасител, той е унищожител на работните места на американците, не му давайте шанс да стане унищожител на американското величие.

    115 гласа
    23%
    77%
    368 гласа

Коментари

  • 1 ЛилиПутин за Трамп

    29 5 Отговор
    Кукумицина Байдън непомни за какъв пост се е кандидатирал......Ужас кои са ни за пример
  • 2 дрт прч

    22 2 Отговор
    БОЙКО, НЯМА ДА ТИ Е КОМФОРТНО И ТИ ДА УПРАВЛЯВАШ БЪЛГАРИЯ 45 ГОДИНИ, А И НЕ Е НЕОБХОДИМО. НАПРАВИ КАКВОТО МОЖА "ЗА СОФИЯ", НО КАТО ЦЯЛО НЕЩАТА НЕ ТИ СЕ ПОЛУЧАВАТ. МАЛКА ЧАСТ ЗАБОГАТЯХА, А ОСТАНАЛИТЕ ЕЖЕДНЕВНО ОБЕДНЯВАТ. ЕЙ ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОС. РАЗБЕРИ И ТИ ХОРАТА И БЪДИ ЧОВЕК. НАПРАВИ СИ ДОБРИНАТА ЗА ОБЩОТО БЛАГО
  • 3 Същата песен

    7 15 Отговор
    Че президента е разединител да сте го чували вече? Един и същи диригент и там и тук?
  • 4 Дългият

    5 13 Отговор
    Тръмп,ела тук и си прибери поддръжниците си от коментарите че Вас изобщо не Ви слушат главите...
  • 5 Присмехулник

    9 15 Отговор
    Народе,те първа ще се види какъв е Байдън а колкото до Тръмп е доказано че този човек не е за този пост...Точка.
  • 6 Бивш левскар

    6 1 Отговор
    И двамата сте като бочко. Ех да ви види Доньо Донев. Ще му напълните душата.

  • 7 До присмехулника

    15 2 Отговор
    Байдан.Клинтън.Обама всичките бяха на гости на вилата на педофила Епщейн......Сещай се сам каквиса
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 бай Тодор

    4 5 Отговор
    Ако българите гласуваха за американски президент,Тръмп щеше да спечели с абсолютно мнозинство.Така ли ще бъде в САЩ обаче .
  • 11 Това го няма в CNN

    1 2 Отговор
    Пълният доклад за аутопсията на Джордж Флойд, мъжът, който почина след ограничаване от полицията в Минеаполис миналия месец, разкрива, че е бил положителен за SARS-CoV-2, вирусът, който причинява COVID-19. Докладът от 20 страници посочва също, че Флойд е имал фентанил и метамфетамин в системата си по време на смъртта си, въпреки че лекарствата не са посочени като причина.

    Във видеоклип, заснет от минувачи, 46-годишният Флойд е показан многократно с молба, че не може да диша, тъй като е придържан с коляно на врата от бившия полицейски служител в Минеаполис Дерек Шовин с присъствието на трима други служители. Инцидентът предизвика протести в цялата страна и дори в целия свят.

    Смъртта на Флойд е определена като убийство.

    Докладът за аутопсията от кабинета на медицинския експерт от окръг Хенепин заключава, че причината за смъртта е „сърдечно-белодробен арест, усложняващ подчиняването на закона, сдържането и компресията на врата“. Това заключение, смърт поради сърдечна недостатъчност, се различава от това, до което е стигнал независим експерт, нает от семейство Флойд; този доклад изброява причината за смъртта като „задушаване от постоянен натиск“.

    Този доклад на медицинския експерт не споменава задушаване. Според прокурорите обаче в документите за таксуване, подадени миналата седмица, ранните резултати "не разкриха физически находки, които да подкрепят диагнозата травматична асфиксия или удушаване".

    Докладът на медицинския експерт също така опи

    Коментиран от #19

  • 12 волен сидеров

    5 3 Отговор
    КОЙ ЛУД Е ДАЛ ГЛАС ЗА БАЙДЪН,НЕ САМО Е ЛУД ,НО Е И АНАРХИЧНО НАСТРОЕН-ЖАЛКО-СЪБУДИ СЕ ,ОТВОРИ СИ СЪЗНАНИЕТО ....

    Коментиран от #13, #18

  • 13 Дългият

    3 4 Отговор

    До коментар #12 от "волен сидеров":

    Хайде като си толкова открехнат кажи с какво те кефи този неадекватният...пиши да прочетем...

    Коментиран от #14

  • 14 волен сидеров

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "Дългият":

    не заслужаваш,размърдай си мозъка ,не чакай на готово-много скоро ще го разбереш ако оцелееш след ваксината

    Коментиран от #15

  • 15 Дългият

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "волен сидеров":

    Ако си същият като никнейма ти...няма какво да ми обесняваш...
  • 16 бай ПОСТОЛЬ ВОЙВОДА

    6 1 Отговор
    ЗАЩО МАНИПУЛИРАТЕ ЕЛЕКТОРАТА С ТОЗИ РЕЗУЛТАТ? ИМАМ ПРЕД ВИД, ЧЕ НА ВЪПРОСО КОЙ СЕЕ ХАОС И РАЗДЕЛЕНИЕ В САЩ? КАТО РЕЗУЛТАТ Е ПОСОЧЕНО: БАЙДЪН 24% И ТРЪМП 76%
    ТОВА Е АБСОЛИТНА МАНИПУЛАЦИЯ.
    ТРЪМП МАКАР ДА Е МАЛКО ЕКСТРАВАГАНТЕН Е ДОБРИЯТ ЧОВЕК. ТОЙ ИСКА ДА ИЗДИГНЕ СТРАНАТА СИ. РАБОТИ ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕТО НА ОБИКНОВЕНИТЕ И СРЕДНИТЕ АМЕРИКАНЦИ.
    ЛОШИТЕ ХОРА СА В ДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. ТАКИВА КАТО СОРОС И ДРУГИ ПОДОБНИ СА ТАМ.
    ВИЖТЕ КАКВО ПОЛИТИКА ПРОВЕЖДАТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ДЕМОКРАТИ В САЩ И ЩЕ РЕЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ТЕ ВСЪЩНОСТ НЕ СА НИКАКВИ ДЕМОКРАТИ , А ВЪЛЦИ ОБЛЕЧЕНИ В ОВЧИ КОЖИ.
    ПОВЕЧЕТО ВОЙНИ КОИТО Е ВОДИЛА АМЕРИКА СА ОБЯВАВАНИ ОТ ПРЕЗИДЕНТИ - ДЕМОКРАТИ.
  • 17 нощно шкафче с пищоФ

    1 1 Отговор
    Да им пратим Бат Бойко Батмана с неговата Клика , за да им покаже как се прави истинско шоу ! Още повече , че американчетата си имат и ТИКВЕН ден на Хелоуин !
  • 18 Аийде айде

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "волен сидеров":

    Не знам за Байдън , но твоят кумир Произволен Седеранов е с Жълта книжка , а подобни на него са и другите две Ченгета на ДС рижото свинче и малко търновското хотелиерче!
  • 19 един българин

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Това го няма в CNN":

    Нашите полицай бързо вземат опит от своите колеги , затискат продължително легналия докато уж се опитват да сложат белезниците му , така го обричат на бавна и мъчителна смърт! Така направиха и ченгетата в Благоевград , които последно съдът осъди на по 7/8 години затвор! Цял свят знае , че американската полиция пипа повече от здраво и най-вече заради цветнокожите свои граждани! ТАКА , ЧЕ има за какво да се реформира тя , А ОЩЕ ПОВЕЧЕ и НАШАТА!!!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта