Last news in Fakti
09 Септември, 2020 4452

Предрешен ли е изборът за председател на БСП?


  • Красимир Янков и Валери Жаблянов кандидати за лидери на БСП Oттeглямe ce oт учacтиe в кaмпaниятa. Cъздaдeнaтa oргaнизaция e прeдпocтaвкa зa груби мaнипулaции нa прoцeдурaтa пo избoритe и пoдмянa нa дeйcтвитeлния рeзултaт. Нeучacтиeтo нa Кoрнeлия Нинoвa в тeзи дeбaти e дeмoнcтрaция нa виcoкoмeрнoтo oтнoшeниe към ocтaнaлитe кaндидaти. Тoвa e и oбидa към члeнoвeтe нa пaртиятa, кoитo oчaквaхa кaмпaниятa дa бъдe прeдcтaвянe нa идeи и плaтфoрми, a нe ceпaрaтивни cрeщи c инициaтивни кoмитeти.
  • Корнелия Нинова председател на БСП Всеки е свободен да вземе решение и избор дали да участва в едно състезание и кога да се оттегли. Твърдението, че вотът ще бъде манипулиран, подправен, предрешен, е обида към партията, защото изборите се правят от общинските структури на БСП. Над 95% от всички, с които съм говорила, са благодарили за това, че им се дава за пръв път такава възможност и настояват да упражнят това право. Неприемливо е да призоваваш да не се гласува, защото това означава да призоваваш да не се спазва Уставът и конгресните решения на партията.

    112 гласа
    23%
    77%
    355 гласа

Коментари

  • 1 Румбата

    41 31 Отговор
    Всички са прости по добре да си е КУРнелия тя поне не се прави на умна а си е тъпа сеска кметица
  • 2 Бротцки

    11 2 Отговор
    Бития- бит, галения- гад е банална фраза.
  • 3 kolo

    38 28 Отговор
    Никога БСП не е била толкова слаба партия, със слаб ръководител!
  • 4 пишок за БСП

    25 18 Отговор
    Крадлива седесарска трябва да оглаввява най-крадливата партия - болшевиките от БКП-БСП! Това е справедливо и предрешено!
  • 5 Браво

    38 16 Отговор
    Браво на Нинова! Продължавсйте напред и като станете председател с тези избори, веднага изключвате от партията всички герговци, добревци и сие!
  • 6 бат Бойко

    21 13 Отговор
    Сакън!!! Не пипайте Ниновица , ей. Само с нея БСП са Живите Мъртви. Хахахахахахаха
  • 7 ЖОРО

    28 13 Отговор
    КАКА КУРИ Е ПО МАЛКОТО ЗЛО ОТ СВИНАРЯ...
  • 8 хахаха

    6 6 Отговор
    На кой му пука?!?
  • 9 Токо

    22 17 Отговор
    Що за лидерна партия е това ? За мен Корнелия е абсолютно недоразумение в политиката ! Опоска парите на партията . На практика БСП е пред финансов фалит ! Касата на партията е празна и го няма 6 000 000 лева . На всичкото отгоре иска да управлява държавата ....това не мога да си го обясня ! Лидер на партия който разруши и ограби партията си - на практика я фалира иска да управлява държава ?? Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!!

    Коментиран от #10

  • 10 гост

    8 5 Отговор

    До коментар #9 от "Токо":

    Да фалира партия крала 100 години... Ще вземат един бърз руски заем пък ще го връщат после. Исторически доказано сигурна инвестиция!

    Коментиран от #11

  • 11 Токо

    10 8 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Абе тя партията е фалирали вече , ама държавата ако фалира ? ....Като го гледам Румен Гечев как се държи за полата на Корнелия тръпки ме побиват !!! Да не забравяме , че тоя беше икономически министър на Виденов !!! Българина има къса памет ! А за Георги Свиленски не ми се пише дори . Едва ли има по неподготвено псе за политиката от него! Плитиката вече не е онази която беше преди 10 - 15 години !!! Тя вече е И Евро политика и трябва да се лавира , да си играч .... Свиленски ли е такъв??? Гечев ли е такъв ? Вигенин ли е такъв?Таско Ерменков ли е такъв ? Или пък Корнелия ? Смешно ми е , повярвай ми смея се от сърце ! Но не мога да повярвам , че на площада има толкоз глупаци готови да продадат държавата за 50 лева надница на паветата . А във същото време някакво трио'' отровно'' било Вършат незаконна подривна дейност срещу държавата ! Съветници на Президента Радев бойкотират Метростанциите ! Думи нямам да ти опиша колко жалки хора се опитват да се доберат до 27 милиарда за следващите 5-до 7 години . А през това време един Президент се крие зад пердетата на кабинета и тайно гледа сеира -войната която се води под прозорците му ! Бил неутрален президент ! Но не пропуска да налее масло в огъня когато му се отдаде възможност. Смешна работа и жалка ! Аз не съм грбаджия !!! Наистина не съм !!! Но мога да отсявам плява от сеното

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта