Last news in Fakti
08 Юни, 2021 5092

Заплаха ли са руските ракети за НАТО?


  • Йенс Столтенберг генерален секретар на НАТО Изразих сериозните си притеснения, а всички знаем, че са налице сериозни различия около турското решение за закупуване на руската система за противовъздушна отбрана С-400. Вярвам, че НАТО може да осигури важна платформа за обсъждане на тези въпроси, повдигане на тези въпроси и провеждане на сериозни дебати и дискусии относно различните опасения.
  • Мевлют Чавушоглу външен министър на Турция Рaкeтитe C-400 нe прeдcтaвлявaт зaплaхa зa cигурнocттa нa НAТO. Турция e рeшeнa дa рaзглeдa въпрoca зa C-400 нa рeaлиcтичнa ocнoвa и в рaмкитe нa кoнcтруктивeн диaлoг. Турция няма да зacтрaши cигурнocттa нa Aлиaнca, aкo cвържe C-400 cъc cъюзничecки cиcтeми, тъй кaтo руcкaтa cиcтeмa няма да изпoлзвa мрeжa c пoвeритeлни дaнни.

    117 гласа
    27%
    73%
    313 гласа

Коментари

  • 1 Скорпи

    37 17 Отговор
    Много ще разберат турчолята с какви бръмбари руснаците са наблъскали Ц400 за наблюдения...

    Коментиран от #8

  • 2 Димитров

    30 9 Отговор
    Имат вече
    С 500
    Прометей,заплаха не,не са те нападателите,но изключителни възможности,съкрушителни!
  • 3 Натато

    19 5 Отговор
    Турците виждат че член 5 на НАТО за оказване на помощ от страните членки на НАТО при нападение на отделна страна от вражеска страна не е много сигурен за изпълнението му и се самоподготвя за по стабилна отбрана ДПС видяха нестабилността в България и отидоха на посещение в турция

    Коментиран от #4

  • 4 Присмехулник

    21 7 Отговор

    До коментар #3 от "Натато":

    Точно турците пренебрегнаха член 5ти в Кипър.....
  • 5 Бат Мишо

    0 2 Отговор
    БАЗИКАТЕ СА НАЛИ

    Коментиран от #6

  • 6 Бат Мишо

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "Бат Мишо":

    8000 ядрени бойни глави НЕУЛОВИМИ за ПРО движещи се с 20 маха с мощности 50-100 ГИГА ТОНА са заплаха и за МАРС

    Коментиран от #9


  • 7 дедо ви

    17 1 Отговор
    с400 и турски поток
    и след това
    фолсваген строи завод в турция

    ....ес няма ... има нац интереси ....ползване на евтина работан ръка...алианси..права на човека ...дрън дръд .....а ние се отказахме от всичко .... сега ще се откажем и от историята си заради см
  • 8 Osman

    1 12 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпи":

    Бръмбарите отдавна са премахнати. Също така и руския обучаващ персонал преди няколко дена беше изгонен от Турция
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор

  • 11 Адил

    1 0 Отговор
    България и Турция и са демократични държави от НАТО. Защо ние всички българи, турци, македонци, помаци, роми, власи, казълбаши, каракачани, арменци, руснаци, евреи да живеем в мир. Даобичаме нашата родина България, да си помагаме и да се уважаваме. Накого пречат ракетите?????
  • 12 ХХL

    0 0 Отговор
    Турчолята не са като Ганчовците! Турците заслепиха радарите на С-400 в Сирия( система за РЕБ Корал) и после руснаците им ги продадоха за без пари! Защо си мислите, че Русия толкова бързо продаде и достави С- 400 на втората армия на НАТО?

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта