Last news in Fakti
21 Юни, 2021 12139

Кой излъга при скандала в студиото на NOVA?


  • Станислав Недков – Стъки председател на федерацията по ММА Другарят Кутев ме напада, защото тръгнах срещу Радев. Нападките срещу мен започнаха след издигането на кандидатурата ми за президент. Тогава започна и полицейската репресия. Изнасят се и лъжливи, манипулативни данни. Знаем, че другарят Кутев е завършил университет по кино в Москва. Чрез един такъв скалъпен скандал, той се опитва да измести фокуса на дневния ред. Най-вече този с Пламен Узунов. Питайте за основната дейност на сдружението на дъщерята на Кутев.
  • Антон Кутев говорител на служебния кабинет Защо ММА бойците се занимават с политика? Защото печелят повече, отколкото от спорт. Нито стотинка не е взела дъщеря ми. Кандидатствали са и са взели финансиране от фондацията, но след като тя е напуснала. Тези 220 хил. лв., за които говори той, са само по програмата за превенция на зависимостите. Отделно федерацията е взимала всяка година по 180 хил. лв. Получавани са средства и по други програми. Моята дъщеря не е взела стотинка от Министерството на младежта и спорта. Национален младежки форум е участвал по проекти в министерството.

    274 гласа
    15%
    85%
    1476 гласа

Коментари

  • 1 Кучето

    213 20 Отговор
    Сцвъки като крадеше на лапитата телефоните? Ние те знаем от града що за стока си... Макар, че вече съм в Монако хаха

    Коментиран от #26, #29

  • 2 нискочелите

    181 15 Отговор
    При положение, че Боко Вожда на стъкипитеците е доказан, осъждан многократно лъжец, как очаквате верните му тъпопитеци да не лъжат ?
  • 3 мдааа

    185 7 Отговор
    Стъки,Едвам го отърваха от присъда за ОПГ от 5 до 15г,лежа само 10 месеца в ареста ! Шефа му тогава плати където трябва......защо се навираш в политиката,като не можеш да избягаш от махленските изпълнения и словореда е 0 !

    Коментиран от #23

  • 4 ФЕН

    146 6 Отговор
    цвъкито е просто димка !!!Шум да отклони от големите кражби АВТОМАГИСТРАЛИ,ТУРСКИ ПОТОК,САНИРАНЕ,ЗАЕМИ,ЗЕМЕДЕЛИЕ,ЕНЕРГЕТИКА ,ТОМИС-МЕНТАТА,ТЕМЕНУГАТА,ТОЗИ ДЕТО НЕ ГО ДАВАТ ОТ ХАСКОВА И т.н.
  • 5 Женски остров

    161 4 Отговор
    Станчо, що си не гледаш бабичката Юлиана Дончева, дето е на 55 г. и е 16 г. по-голяма от теб. Смешник си и такъв ще си останеш. Слабак бе в спорта, сега си слабак и в политиката. Гледай си бабичката и се хвани на работа към някой паркинг.
  • 6 Пурко

    118 3 Отговор
    Тоя цвъки е най големия смешник ...ще става президент 🤣🤣🤣🤣ма колко ти е IQбе цвъки🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #7


  • 7 Лост

    73 2 Отговор

    До коментар #6 от "Пурко":

    По темата за лъжата и президенството
    Ако изборите са преди 09.12.2021г. Стъки не може да е кандидат президент-няма навършени 40години към датата на изборите. Ако не знае това, толкова по зле за него.

    Коментиран от #10

  • 8 Протестър

    59 14 Отговор
    Не мога да разбера, или вотът е манипулиран или гербавите тролове масово гласуват че Кутев е излъгал??? Нищо че Кутев е от БСП, само болни мозъци могат да подкрепят Стъки. Какви са тия 80% че Кутев лъже, не знам
  • 9 Жоро

    61 5 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТ?! WTF? Съберете се цялата ГЕРБераска дружина и отидете някъде в някоя бездънна яма се скриите. Писна ни да ви гледаме грозните тъпи мутри.
  • 10 Жоро

    30 6 Отговор

    До коментар #7 от "Лост":

    Не само това не зная тоя "ДРУГАР". Бойковщината е по заразна дори от КОВИД ВАРИАНТИТЕ АЛФА БЕТА ГАМА ТЕТА.
  • 11 Георги v.

    32 9 Отговор
    Този даже не знае името на университета, който е завършил Кутев(Московски киноинститут ) ! Ама нали е медиен герой, трябва да му се "радваме" на простотиите.
  • 12 другар

    5 19 Отговор
    другарю кутев като сте се разръчкали в спорта що се захващате с тия орица дека са им дали малка възможност щото немат големи пари да си платят та да получат повече ,що не ръчкате тези дето по проекти пребират по близо 3 милиона и по други още близо милион и половина и от тези пари си плащат концесиите на фирмите им у банско и другаде ,щоне погледнете клубчета от 10 картотекирани някакви сандали взели однократно по 200 хилки браво бе кутев ! тоя стъки явно много си е падал на главата не мое да се отдума оти се е ритал със пожарникаро по цифарите ,,викат му подсечки''та са му дали малката лъжица да се облажи момчето що не го гепите тоя крадлев за нещо по сериозно ми стъки фанахте то като не смеете концесоонера на юлен от кипър ставракиос него фанете за шлиферо
  • 13 Роската

    31 7 Отговор
    Щом е ММА бягай далеч ! Всичките са брутални малоумници със скандално минало, но пък така да мразя тия червени апаратчици, че няма накъде повече. Ясни са ми, дългата ръка на Москва и бръкнала дълбоко в задниците им. От другата страна положението е същото, само, че там е ръката на малоумните американци. В много кофти ситуация сме....
  • 14 Стъчо

    13 3 Отговор
    Влизам в МВР при министъра

    Коментиран от #24

  • 15 Нали знаете

    19 0 Отговор
    приказката за лудия и баницата! Давали били! Кой ,защо, как, кога и на кого е давал и защо няма отчет къде са отишли парите и след като не е имало отчет защо са продължили да дават ами не са си потърсили отчета? Може нещо много добро да е правено, но липсата на отчетност преди винаги е завършвала в съда. Спомнете си сподвижниците на Людмила Живкова почти всичките минаха през съда и много от тях с присъди за безотчетност, макар НДК да се построи и други полезни неща да са се вършили, но без отчет не може!
  • 16 SAAB

    10 1 Отговор
    сЪ наиграй......и тоА главанак !
  • 17 Sevda TV

    26 1 Отговор
    И двамата са ми неприятни, но оня или са го били много по главата или така си е роден - тъпичък. А както ни е известно няма по-голяма простотия от герберската и свързаните им. Няма накого да приличат, нали?
  • 18 Червената вълна

    8 16 Отговор
    В по-комунистически сайт не съм влизал до сега
  • 19 Tъки

    23 1 Отговор
    до сега трябваше да е в ареста ч
  • 20 панагюрец

    33 2 Отговор
    Имахме премиер идиот! Президент идиот няма да има!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор

  • 22 Пепи

    26 1 Отговор
    Цвъки! Челото му е по-малко от това на маймуна...
  • 23 Тодор Колев

    22 0 Отговор

    До коментар #3 от "мдааа":

    Видрата плати тогава , преди Видрата пазеше едни цигани които бяха с дпс и крадяха ддс. Много се самозабрави момчето нищо не научи от баба си Юлиана
  • 24 Драйфус

    17 0 Отговор

    До коментар #14 от "Стъчо":

    Само при Спецов от НАП не ходи,че ще ти покаже посоките на света!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор

  • 26 СТАЛИН

    8 10 Отговор

    До коментар #1 от "Кучето":

    И НЕДКОВ НЕ Е СВЕТЕЦ, НО КУТЕВ Е БОГ НА ШАШМИТЕ И АЛА-БАЛА....

  • 27 Вижте в Ютюб

    2 7 Отговор
    Имотното състояние на Рашков по ТВ скат.
  • 28 Райха

    10 0 Отговор
    Наистина пич сега влязох в сайта и разбрах че ти си тоя с бабичките. До там ли падна с бабички за 2.50 лв . Странна държава . И ся ко ши ставаш президент . Ех как мк вдигна настроението ......хахаххаах
  • 29 Има проблем, но вече не!

    1 8 Отговор

    До коментар #1 от "Кучето":

    Докато Бойко беше на власт имаше проблем с боклуците от Италия. Когато се разбра, че Радеф е намесен(с Бобокови), проблем няма!
  • 30 Цвък взел парите, не е платил на момчета

    2 0 Отговор
    Искаме си парите, това повтаряха пред министерството младите бойци. Нищо не сме взимали... Вие не сте, но Дончева и младото и мъжленце Стъки се мотаха по почивки последните 2 години.. Тя таз баничарка от Шумен много гладна излезе бе....
  • 31 бобов

    0 2 Отговор
    Много добре се знае БКП-БСП номенклатурата Кутев.Човека си е
    сложил едни розово-ламараинени очила и сега е на друга хранилка
    ще изригва като вулкан,ще сипе пепел и вулгаризъм,така са го
    научили в любимата му парт-ка,а нали като матросов защитава
    шефа си - вожда на
  • 32 Един

    4 0 Отговор
    Стъки да си ходи на ринга да му чукат канчето!
  • 33 истинко

    4 0 Отговор
    Явно ГЕРБ са наливали страшно много пари във "фабриката за мутри" на Станислав Недков - Стъки и в ИПОН!
    За мен е непонятно защо тези пари не са давани на организации на шахматисти, фигурно пързаляне, лека атлетика, кърлинг или конни спортове, а са наливани в кървави анти-спортови дисциплини като борба, бокс, вдигане на тежести, ММА ... Определено не знам дали ММА въобще е спорт а не е ли чист побой - ударите и ритниците са по цялото тяло! Нещо повече - съперника се удря дори когато е паднал!! За мен това не е нормално!

    Коментиран от #34

  • 34 5944

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "истинко":

    Явно ГЕРБ са наливали страшно много пари във "фабриката за мутри" - да, така се възпроизвеждат!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта