Last news in Fakti
22 Юни, 2021 4999

Кой е палачът в Близкия изток?


  • Абас Арагчи ирански дипломат Сега сме по-близо до споразумение, откогато и да било, но все още има разстояние, което трябва да извървим, за да стане споразумението факт. Това не е лесна работа. Довечера се прибираме в Техеран. Не е ясно кога ще бъдат възобновени официалните преговори.
  • Нафтали Бенет премиер на Израел Избирaнeтo нa Рaиcи e, бих кaзaл, пocлeдният шaнc cвeтoвнитe cили дa ce cъбудят, прeди oтнoвo дa ce върнaт към ядрeнoтo cпoрaзумeниe и дa рaзбeрaт c кoгo cи имaт рaбoтa. Никoгa нe трябвa дa ce дoпуcкa рeжим нa брутaлни пaлaчи дa имa oръжия зa мacoвo унищoжeние. Пoзициятa нa Изрaeл пo тoзи въпрoc нямa дa ce прoмeни.

    282 гласа
    73%
    27%
    101 гласа

Коментари

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор

  • 2 гост

    19 24 Отговор
    Предпочитаме Иран,защото са близки с руснаците,а от там ни плащат,какво да харесваме.
  • 3 ИранБил

    58 0 Отговор
    Бил съм в Иран, по-истински добродушни хора, готови да изкарат с теб часове само и само да ти помогнат (без да очавакват нищо в замяна) - трудно се срещат по света. Има нещо което наистина ни свърза с тях (и то не е само в историята). И да като срещнеш уличен търговец и му кажеш, че си от България - първата реакция е да ти каже неща, които знае за нея и с усмивка да ти каже, че си му приятел и може да разчиташ по всяко време да му се обадиш. Така че всичко, което пише по вестници тук или на запад за Иран - да си го запазят за дресираните теленца на запад. Там обичат да четата новини, че навсякъде по-света е страшно и така си вярват, че трябва да си живеят в зоологическите градини по техните си правила за всичко.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 1520

    41 3 Отговор
    с какво израел са по добри от иран че да имат ядрено оръжие а другите да нямат съдя по отношението на израел към палестина
  • 6 волен сидеров

    6 2 Отговор
    ХАЗАРИТЕ .никой друг не е-А ПОЗНАЙТЕ КОИ СА ХАЗАРИТЕ
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 православен

    16 1 Отговор
    по-брутални палачи от жидовете не знам, за абсолютно нищо вече не им вярвам, дори и някоя и друга истина да кажат между лъжите и лицемерието с което си служат в цял свят
  • 9 Кире

    8 18 Отговор
    Да живее Израел!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта