Last news in Fakti
02 Август, 2021 8825

Какво има в черната кутия на Слави Трифонов?


  • Христо Иванов Председател на ПГ на Демократична България Не се работи с политика на свършените факти... Фундаменталният проблем, който имахме с маниера на управление на Бойко Борисов е, че цялата власт беше концентрирана около един човек. Това даваше възможност за ниво на безконтролност, което се превърна в корупция. Сега се очертава формула и влизаме в ситуация, в която има център на вземане на решения около г-н Трифонов, който е изнесен извън институционалната политика. Това е една черна кутия... Той действа обратно на формиране на доверие
  • Филип Станев Депутат от ИТН Ако ще си играем на лукавост и фалшива дипломация, няма да стане. Ако се изчегъртва ГЕРБ, но да го подменяме друг наш модел и да го маскираме зад това, че сме умни, красиви и че сме градската интелигенция, е грешен подход. Дайте да не се делим на умни и красиви, а да работим, защото държавата го е закъсала жестоко. Ние не сме такива хора, защото отговорността трябва да я понесем ние. За ИТН властта не е самоцел. Ако не ни подкрепят, за нас не е проблем да си тръгнем – никакъв. Ако влизаш в политиката, за да ти ръкопляскат, си се объркал много сериозно.

    611 гласа
    58%
    42%
    425 гласа

Коментари

  • 1 Ivan

    88 63 Отговор
    Много е лицемерно Христо да говори за смяна на модела Борисов, а сам да е бил в неговата партия преди време... че и министър дори е бил.

    Коментиран от #3, #26, #28

  • 2 актове

    45 15 Отговор
    О, кликащите герберомразци не могат да се разберат кой по малко харесват - мушмурока или простака!
  • 3 БИл Е

    31 21 Отговор

    До коментар #1 от "Ivan":

    За 6 месеца и то в служебното правителство на БЛИЗНАШКИ,ЛИЦЕМЕРНО Е ИТН ДА ВИКА ЧЕ ПРОБЛЕМЪТ Е ГЕРБ А ДПС СА ОТ ДПС СА НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО А ИТН СА В КОАЛИЦИЯ С ТЯХ
  • 4 Въздух под налягане

    64 27 Отговор
    Итн се оказа голяма издънка и разочарование.

    Коментиран от #29, #36

  • 5 ФЕН

    33 27 Отговор
    проблема на Х.Иванов е , че младите хора го слушат и след размечта му посягат към телефона отварят Гугала и О ИЗНЕНАДА !!!Той е само до преди 4-5г.е бил патерица на ГЕРБ и ДПС ..Той е разписал #КОЙ и той е задържал всякаква реформа в неговото министерство !? Та младите в едно са възпитани ВСИЧКО ПРОВЕРИ В ГУГЪЛА ! А и другото е интересно ,че приносо им е свързан само с чепкане с ДПС по КОНТРОЛИРАНИ ПРОБЛЕМИ от двете страни!!!Голем смехе са Ако Доган каже не питате тези далавери Х.Иванов тича в обрантана посока с викове ,че всичко е законно и ви насочка се към 1 къща -Росенец а за друго все е НЕПРИЧОМ
  • 6 ТаУмВзе

    15 2 Отговор
    Какво значение има, когато ние ще им сърбаме попарата с вилица?

  • 7 Бесен

    41 16 Отговор
    Станев, я си прочети пак казаното!!! Вие сте тия, които предлагате същия модел като на Борисов. Ония управляваше държавата от джипката. Вашия управлява от диванчето в хола докато от уредбата жули чалга.

    Ти Станев, човек "натворил" толкова простотия в така нареченото "Шоу на сценаристите" ама толкова долнопробна, пошла и мерзка, че даже няма еквивалент с който да се сравни просто нямаш място в Парламента.
    ... за съжаление не си единствения селяк там! Много сте такива

    Коментиран от #10

  • 8 Янис

    23 11 Отговор
    Филип пък ти колко си красив и Умен!!! С тези косми където хората обикновено ги имат на други места по тялото, а ти точно на устата.....
    Айде бягай до селската кръчма за по едно облаче...
  • 9 жвджсвд

    24 18 Отговор
    Хр.Иванов каза, ние не искаме постове, искаме политики. Ок, ИТН отидоха, разговаряха, разбраха се. Хр.Иванов каза ОК, гледаме в една посока, ще подкрепим. Обаче след като стана ясно че ще има правителство, Хр. Иванов изведнъж стана и прочете декларация: Предлагаме за финансов министър този, за министър на Регионалното онзи, за министър на екологията еди си кой... Чакай малко бе Христо! Как така предлагаш министри на мандато носителя и то след като си казал, че не искаш постове? Президента да ти е връчил мандат? Супер голяма излагация от ДБ. То бива, бива алчност, ама сега да извиваш ръце и да редиш министерства за да лапаш, политиките на бързо минаха назад, сега искате парчета от баницата и то най-големите. Вече и слепите прогледнаха колко сте алчни и за какво се явихте на избори, зато сте редом до Атанасов и Костов, тя тая лакомия няма засищане.
  • 10 Sto

    6 6 Отговор

    До коментар #7 от "Бесен":

    Абсолютно точно казано!
  • 11 Бойко

    18 12 Отговор
    Мачкай Баце, мачкай Баце, мачкай Баце!
    В черната кутия на Слави има същото което има в неговата глава! А именно - НИЩО!
  • 12 Последния Софиянец

    10 27 Отговор
    Спокойно Слави, мачкай смешния анимационен герой Христо Иванов. Само като го видиш може да запълниш комедийно шоу с този смешник. Целият народ без 23% гербави е с теб!
  • 13 Бивш левскар

    29 9 Отговор
    Славчовци, първо направете нещо. Ако ще да е камък върху камък да сложите. Тогава се представявайте за старейшини и умници. Сега сте само смешници- гацобацовци. Търсите отбор и футболисти.
  • 14 44444444

    16 17 Отговор
    Христо Иванов явно смята българина за доста глупав, щом като казва такива глупости, на които може да се върже само много глуповат човек. Той казва, че цялата власт била концентрирана сега около ИТН. И по глуповатите ще повтарят тази мантра, истината обаче е че България е парламентарна република, власта е в парламента с 65 депутата, няма как ИТН да държи властта! Министерски съвет е подчинен на народното събрание, те изпълняват заповедите на народното събрание, изпълнява законите които те изковата и мерките които те поискат, тоест няма как ИНТ на прави друго, освен това, което мнозинството от депутати е решило. Истината е че Хр. Иванов иска министерства, за да си върти далаверата и да открадне едни пари. Ето това не може да прости на ИТН, че не му дадоха да лапа. Харесва ми обаче че ИТН са готови да отидат на нови избори, но да не дадът на Хр. Иванов да краде пари от народа.
  • 15 Огнян

    4 8 Отговор
    Вкарването в политиката на политически неактивни и безидейни мушмороци, търсещи своите 5м. слава е начина всъщност да се държат далеч от власта хората борещи се за промяна. Това обслужва директно ДПС. Имаме подмяна на стремежа за промяна с удобната посредсвеност. Много е жалко ИТН да атакува можещите и да лансира посредствените.

    Коментиран от #16

  • 16 нтнтнтнт

    14 7 Отговор

    До коментар #15 от "Огнян":

    И кои са можещите? Тия които са крали и искат пак да крадът? Хр. Иванов веднъж служебен премиер, после министър на ГЕРБ, пълен провал. Пълна нула. Човек, който цял живот се е стремял да докопа власт, за да се облажи. Ето сега имаше шанс да подкрепи политики, да прокара това което е обещал на шепата си избиратели, последните слепци, които още не са го разкрили а той отказва и предлага министри? 9та дупка на кавала, 4-та политическа сила, предлага на мандатоносителя кои да са му министри, без никой да го е питал. Нашия вече си слага министри, раздава постове. Това е един изключително алчен и безкруполен човек. Това видяхме всички.

    Коментиран от #17, #22, #33

  • 17 Огнян

    3 10 Отговор

    До коментар #16 от "нтнтнтнт":

    Това се вижда само от камбанарията на ДПС и сие. Тов което казваш е манипулативен бъркоч от лъжи и полуистини. Както и да се пробутва чалгата, тя никога няма да стане опера...

    Коментиран от #18

  • 18 нъжгъжт

    10 7 Отговор

    До коментар #17 от "Огнян":

    Сега хъката, мъката, дъра бъра два чадъра. Когато не можеш да обориш истината, по-добре замълчи. Едва ли ще намериш и един българин, който да е запомнил с нещо полезно управлението на Хр.Иванов като вице премиер в правителството на Плевненлиев или като министър на ГЕРБ, така, че тоя филм вече сме го гледали, политик който нищо добро не е направил, сега ни баламосва, както ни баламосваше и преди, че ще направи нещо за доброто на народа. Уви виждаме го и сега, иска министри, постове и мисли само как да лапа и краде, същия човек си е като преди. Само по глуповати хора имо още да м вярват, те и на 4К телевизор да го видят че краде, пак ще го боготворят, като електората на Борисов, ще мижат до край и ще го бранят като Матросов на анбразурата.

    Коментиран от #19, #20

  • 19 Огнян

    4 4 Отговор

    До коментар #18 от "нъжгъжт":

    Господи, колко мъка и чалга имало на този свят .......
  • 20 Огнян

    3 5 Отговор

    До коментар #18 от "нъжгъжт":

    Като говориш за българи, неможа ли поне да си измислиш едно българско име?

    Коментиран от #21

  • 21 4229

    2 3 Отговор

    До коментар #20 от "Огнян":

    Няма абсолютно никакво значение, ти 100% не си Огнян, така, че за какво и аз да лъжа за името си. Не обичам да лъжа и мразя лъжците.

    Коментиран от #23

  • 22 Мъка мъка ганьовска

    4 6 Отговор

    До коментар #16 от "нтнтнтнт":

    Ти си горд избирател чалгар на ИТН,браво,ще я бъде България с “интелигентни” хорица като теб
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор

  • 25 кочо

    9 2 Отговор
    ФИЛИПЧО НОВ БЪРДАК СЪС СТАРИ К...И НЕ СТАВА.
  • 26 хахаха

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ivan":

    Да, бил е в ГЕРБ Хр. Иванов като министър и имше доблестта да си тръгне именно тогава, когато вида и разбра отвътре, що за партия е това! Кой си тръгва ей така от келепира - само този, който не е там, заради него, иначе защо да го изпуска, помисли малко с това, което ти е останало в пространството под каскета!
  • 27 лара

    2 3 Отговор
    лозан панов е боец!!!!
  • 28 333

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ivan":

    Не е бил в партията на тиквата. Влезе в коалиция, за да промени съдебната система, но не му позволиха и си тръгна. Сам, без да го гонят. Сигурно не му е пукало особено за "постовете"

    Коментиран от #32


  • 29 сороснерес

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Въздух под налягане":

    ДБ е на хранилка на сорос..Румен Воденичаров - първият програмен директор на „Отворено общество“ в България, пред „Труд“: Соросоидите могат да работят за всяка кауза, не и за българската..Аз съм първият който изпрати Емил Кошлуков от СДС и Александър Мирчев от БСП със стипендии от по 5000 долара на фондацията за САЩ. Емил Кошлуков имаше шанса да стане българският Орбан, защото той не е глупав. А Орбан също е бил стипендиант на Сорос, даже по-близък до Сорос отколкото Кошлуков. Но Емил си остана, както руснаците казват, западник и русофоб и продължава да действа в услуга във всичко онова, което Сорос прави от Америка за Европа.А това, което ме накара да прогледна толкова бързо, бяха по-скоро хората, които днес наричаме соросоиди. Това са едни високоинтелектуални хора, знаещи езици, тъй като бащите им са работели по чужбина - Иван Кръстев, Георги Прохаски, Деян Кюранов. Когато Прохаски ми каза веднъж: „Разбери, че аз нямах друг изход да раста, освен да стана член на БКП“, исках да му кажа, че и аз можех да раста по този начин, но никога не съм станал член на компартията, въпреки че ме кандърдисваха три пъти. Така че Стефан Тафров, Прохаски, Богдан Богданов – това са високи интелекти с подготовка и с езици. Но като ги видях какво представляват като морал, разбрах, че мястото ми просто не е там. Бях като едно чуждо тяло в тази фондация и затова на 8-ия месец си казахме довиждане и се разделихме с тях.
  • 30 CТАЛИН ОТ ГЕРБ

    1 2 Отговор
    И Христо и Филип са КУХИ БАСТУНИ....6359
  • 31 Леле

    1 2 Отговор
    И двамата не знаете къде се намирате.
  • 32 Трябва

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "333":

    Да си провериш по-внимателно спомените, или източниците на информация. Не беше толкова отдавна, че да си спомняме желанието за правитазация на съдебната система от Прокопиев, посредством Христо Иванов. Хубавото е, че всичко скоро ще излезе наяве и хората ще си зачитат защо да дали шанс и на ИТН , и особено отровното трио , Манолова , Христо Иванов и другите ДБ марионетки...
  • 33 Българка

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "нтнтнтнт":

    Ти забележи друго, "предлага министри", кои точно министри предложи?!!!! Градската "десница" Дае Бъ, предлага министри избрани от червения фигурант и Корни. Ристе си е политически подмол и голям лицемер, безпринципен последовател на черния Костов.
  • 34 КРОКОДИЛА

    0 1 Отговор
    НЕГРАМОТНИ КОМУНИСТИ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
  • 35 ПРОдаЙ бЪЛГАРИЯ

    2 1 Отговор
    Соросоидчетата в действие. Така и не обясниха от къде взеха пари за билбордите в София!!!
  • 36 сороснерес

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Въздух под налягане":

    ДБ са на хранилката на сорос, вижте в гугъл..и ще разберете много неща..примерно един от тях Тафров..Те соросоиди ще защитават всякакви интереси ,но не и българските..Благодарение на такива нпо -та изведнъж цигани станаха роми и придобиха само права..да колят и да режат, а за жертвите сорос и компания не говорят, те се притесняват само за престъпниците и техните права..В образованието такива антибългари са наложили абсурда "владичество" вместо робство,било политкоректно..или измислиха "митът"Батак..Това са Хр.Иванчовци..реват за власт и пари..а как ще стигнат до лапане не ги инетересува,дори ако трябва да затрият БГ,който го правят успешно.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта