Last news in Fakti

20 Май, 2016 15:04 2 008 0

Пазарът на недвижими имоти е централна тема на „Шумът на парите“

  • шумът на парите-
  • имоти-
  • пазар

Отговорите на редица актуални въпроса за сектора ще бъдат дадени още в първия ден на най-голямата финансова конференция у нас

Пазарът на недвижими имоти е централна тема на „Шумът на парите“ - 1

Актуалните теми в динамичния сектор на недвижимите имоти у нас ще бъдат обсъдени по време на имотния панел на седмото издание на „Шумът на парите“. Участниците ще очертаят новите тенденции на пазара на имоти, новостите при търговските площи и луксозните недвижими имоти, както и предстоящите предизвикателства пред купувачите и продавачите.

В панела ще вземат участие Добромир Ганев, заместник-председател на УС на „Национално сдружение недвижими имоти”, както и изпълнителните директори на ЕРА България и Адрес Недвижими имоти Антон Андонов и Георги Павлов. В дискусията ще се включат Весела Илиева, управляващ партньор на Unique Estates, строителният предприемач Христо Чепишев, а и Георги Димитров, директор „Консултантски услуги и оценки“ в MBL|CBRE. Модератор на дискусията ще е Иван Велков, УС на местното представителство на Международната федерация по недвижими имоти FIABCI за България и Българска фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА).

"Глобално инвеститорите са положително настроени - над 80% (от анкетираните в глобално проучване на CBRE) очакват инвестициите им през 2016 да са със същия или по-голям обем спрямо 2015 г.", разкрива един от експертите в панела – Георги Димитров, директор "Консултантски услуги и оценки" в MBLІCBRE.

Недвижимото имущество и инвестициите, насочени към този сектор, са винаги актуална и важна тема за лидерите на мнение у нас. Всяка година търсим експертните мнения по въпросите, защото очаквания към „Шумът на парите“ и този панел в частност са високи и искаме не само да отговорим на тях, но и да ги надхвърлим“, сподели Кристиян Костов, управител на Profit.bg.

Посещението на форума е напълно безплатно, а регистрация за него, както и последна информация за говорителите и програмата, може да бъде открита на http://profit.bg/forum/.

През 2016 г. форумът "Шумът на парите" се осъществява със съдействието на Коника Минолта и Уникредит Булбанк, както и благодарение на партньорите на форума Алкомет, Девня Цимент, Адмирал Маркетс, Garitage Investment Management, Капман Холдинг, Qatar Airways, MBL|CBRE, Провидънт Файненшъл, Residential Park Sofia, Сирма груп Холдинг и ЗАД България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА