Last news in Fakti

4 Март, 2017 21:07 2 221 5

Всички богаташи с лукс имоти в Европа

  • лукс-
  • богаташ-
  • инвестиция

Висок процент от богаташите от цял свят разполагат с имоти в Европа. Така например, всички руски милионери с активи над 30 млн. USD са си купили луксозни апартаменти и къщи в Европа, сочат данни на консултантската компания Knight Frank. 89% от богаташите в Близкия Изток разполагат с елитни имоти на Стария континент. За Африка и Латинска Америка този процент е съответно 80% и 55%. 52% от милионерите в Северна Америка са инвестирали средства в придобиването на елитни недвижимости в Европа, както и 39% от тези, които живеят в Азия и 34% - в Австралия.

Великобритания е най-популярната дестинация за придобиване на такъв актив сред мултимилионерите. Следват Швейцария, Франция, Монако и Германия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име (като гост):

    4 2 Отговор
    А в Ярлово имат ли?
    Нямат!
  • 2 Mercedes-Benz

    6 10 Отговор
    Защо така тия руснаци бягат все в "еврогейски" страни, а не в Камчатка да речем или някъде в Сибир?!

    Коментиран от #3

  • 3 tost

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Mercedes-Benz":

    Отговора е много прост ,имат пари и правят каквото си искат.Ти ако си милионер ,ще си купиш ли луксозен имот в циганския квартал на София ?

    Коментиран от #4

  • 4 Mercedes-Benz

    6 5 Отговор

    До коментар #3 от "tost":

    Ами пред народа си, разправят колко лошо било на запад, имало еврогейове, толерасти, евроатлантици и т.н., но иначе ходят на почивка в Сен Тропе във вилата си или на ски в Алпите... Те така и нашите комунопитеци плюеха САЩ и Запада, но караха Мерцедес и Кадилак, а децата им учеха в университети в западно направление и пиеха кока-кола, а тук пред стадото викаха че е отровна и затова е забранена...

    Коментиран от #5

  • 5 гост

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Mercedes-Benz":

    Защо така си си избрал за ник мерцедес,а не балканче Ловеч например. Много си малък да казваш на руснаците къде да купуват и двете ти сентенции са папагалски.