Last news in Fakti

5 Май, 2017 12:39 3 604 4

Апетитите към застрояване в Слънчев бряг не спират

  • слънчев бряг-
  • дюни-
  • багер
Апетитите към застрояване в Слънчев бряг не спират - 1
Снимка: bTV

С настъпването на летните месеци по българското Черноморие се активизират строителните дейности. С тях обаче започват и нарушенията. Най-пресният пример е от дюните на Слънчев бряг. Багер разрушил 150 кв.м от малкото останали дюни, установи проверка на държавни експерти.

Сигналът за нарушението е подаден от Иван Колев, който се натъкнал на багер. „Просто си влезна и започна да изравнява. То се вижда колко е отрязано, почти метър и половина”, разказва той пред репортер на bTV.

От община Несебър, където Колев е подал сигнал, му отговорили, че в близост до дюните строят бунгала. Следите от строителната техника бързо са заличени. Според концесионерът, на въпросното място няма да се строи, а що се отнася до нарушаването на дюните, той обвинява джиповете и АТВ-тата, които минават през тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венци Левов

    19 1 Отговор
    Пълна мафия ненаядена
  • 2 ВНИМАНИЕ

    16 0 Отговор
    ПО НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА ОБИКАЛЯТ ЦИГАНИ И ПРЕДЛАГАТ СМЯНА НА УЛУЦИ. ГОНЕТЕ ГИ И НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ, ЗАЩОТО МАМЯТ ЯКО.
  • 3 бай Пешо

    9 0 Отговор
    това АТВ където е минало и е изяло така дюната требе да е било бая големичко и с кофа отпреде хахаха
  • 4 гн Хокинг

    7 0 Отговор
    Обикновения Народ остана без Държава той е унижаван с мизерни заплати и пенсии,унижаван е с безпощадната задкулисна игра на мафията някой от който вече се намира на столовете в самия парламент която мафия убива бедния Български народ по дяволски начин със всеки ден се краде като за последно и нищо не разбира обикновения човек защото те са изпечени в тази игра и знаят как да си прикриват мръсните ризи Докато Народа търпи той че бъде изнаси.ван до край колкото душата му издържа!

    Спите ли?! събудете се какво ви става хора нищо не ви харесва в тази Държава и пак мълчите като неми Моля Ви бъдещето Ви е в ръцете на самите Вас позволите ли други да ви определят живота вие винаги ще се чувствате като парцал ненужна вещ някой се питат защо са се родили не е вината на Бог че вие позволявате несправедливостта да се случва към самите вас защото позволявате на ..... да ви дават насока на живота...

    Събудете се о Народе Възродени!