Last news in Fakti

15 Май, 2017 13:51 1 997 0

В Чехия продават къща до резиденцията на президента

  • чехия-
  • резиденция-
  • къща-
  • президент

Известната компания за търгове – Sotheby’s, продава къща в Ланах с разгъната застроена площ от 526 кв.м. Особеното на имота е, че се намира до резиденцията на чешкия президент. Състои се от 7 спални, 4 бани, фитнес зала, гараж за три автомобила и къща за гости. Имотът е разположен на парцел от 9150 кв.м.

Бъдещият собственик ще разполага и с малко езерце с фонтан и дървета наоколо, които са подарък от президента на Чехия. Офертната цена на имота не се споменава. Очаква се интересът към имота да е голям, не само заради местоположението си, но и защото през последната година търсенето на извънградски имоти нараства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА