Last news in Fakti

25 Септември, 2017 20:56 5 526 5

Нов жилищен комплекс в Пловдив

  • пловдив-
  • жилища-
  • строеж-
  • проект-
  • гребна база

Интересът към жилища в горната граница на средния ценови сегмент нараства. Предлагането на подобни имоти също. Това важи не само за София, но и за останалите големи градове на страната. Пловдив е един от тях, тъй като през последните три години там се наблюдава засилен интерес от страна на IT и аутсорсинг компании, които не успяват да намерят подходящите офис сгради в столицата.

Интересът във втория по големина град е насочен към Гребната база, Мол Пловдив и Братската могила. Причината е, че там се предлагат както много добри условия за спорт и пазаруване, така и отлична транспортна и комуникационна инфраструктура.

Новият комплекс, който ще бъде построен в Пловдив, ще се намира в района на Гребната база. „Роял Гардън” ще се състои от две Г-образни жилищни сгради. Апартаментите ще са с големи тераси с панорамна гледка към Младежкия хълм. За клиентите, решили да придобият апартамент „на зелено”, ще има опция сами да изберат някои от предварително разработените проекти за обзавеждане.

На разположение на бъдещите собственици ще бъдат не само наличните към момента детска градина, училище, супермаркет, ресторанти и кафенета, но също така и обособен детски кът, градина, в която ще има солитери от японска вишна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еее

    8 2 Отговор
    Нови згради в които ще се прескачат мишоците.
  • 2 хохо

    8 2 Отговор
    Зарибявка за балъци!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Истината

    10 3 Отговор
    Хеххехехе това добре дотук!!! Ами после какво следва!!???? Купуваш апартамента и започваш работа за 500 лева както и жена ти за 500!!! Така,сметките ви за поддържане на нормален живот в европейска държава са някъде около 1500 лева с лишения ...имате две деца ! Останалите пари за да живеете и да се храните без да си позволявате нищо странично откъде ще дойдат!!??? Рано или късно започвате със заемите и кредити,и после вече влизате в задънена улица наречена българска политическа мафия или-ГЕРБ !!! Купувате въжета и се бесите на терасата на новия апартамент или се палите пред народното събрание в София ,децата остават сираци в новия луксозен апартамент !!! Честито българи
  • 5 гост

    1 1 Отговор
    Пловдив да вземе да си оправи инфраструктурата, че хич не е добре, а жилища има, но не са в централната част, а в крайните квартали. Има комплекси, които са завършени преди повече от 10г и липсват тротоари и асфалтов път до тях. Новото строителство представлява една добра обща част с малки и тясни стаички на цена 600-800евро/квм. Това на гребната база вероятно ще гони 1000евро/квм.