Last news in Fakti

27 Октомври, 2017 11:11 3 434 4

Имоти за 38 млн. USD си напазарува бивш руски генерал

  • русия-
  • имоти-
  • богати-
  • петухов

Американски журналисти намериха у бившия първи заместник началник на отдела за борба с организираната престъпност към Министерството на вътрешните работи на Русия генерал майор Анатолий Петухов недвижими имоти на стойност 38 млн. USD. Според медиите имотите, които се намират във Флорида, може да се придобити и със „съмнителни средства”. Въпреки това до момента не са заведени съдебни дела.

Петухов заедно със семейството си се е преместил да живее в слънчевия американски град през 2010 г. и е започнал активно да купува имоти в Маями и на близките острови. Първият придобит имот от него е бил апартамент в небостъргача Continuum в South Beach на стойност 3 млн. USD. Районът е известен с пищния си нощен живот и това, че концентрира голям брой знаменитости. Следва покупката на няколко вили и офис сграда във Форт Лодърдейл. По данни на изданието The Real Deal, една от къщите на остров Хибискус, собственост на бившия генерал, е била отдавана под наем срещу 40 000 USD на месец.

По информация на вестник Miami Herald в района на Южна Флорида редица руски бизнесмени, политици и представители на силовите структури, са си напазарували луксозни недвижими имоти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 OMG WTF

    31 2 Отговор
    Бреееей тия руски генерали много богати бе... А защо не си е купил имоти за милиони долари в Сочи, ще оставим на форумите копейки да ни обяснят.
  • 2 стоян георгиев

    16 1 Отговор
    то и затова в русия пият лосион за баня.парите изтичат към такива убавци!
  • 3 стоян

    8 2 Отговор
    А бе -Къде са тия путинофили
  • 4 Бат Мишо

    3 1 Отговор
    някой тука не каза ли че в русия ядат чер леп на вода