Last news in Fakti

22 Май, 2012 22:01 9 701 5

Мечтано място за почивка

  • конкурс за най-харесвана снимка-
  • снимка-
  • конкурс

Летните месеци предстоят и въпросът къде да почиваме става все по-актуален. Дали да прекарате почивката в някое екзотично райско кътче или просто на цаца и бира на морския бряг. Как си представяте перфектното място за отдих? Може да отговорите на този въпрос чрез снимка в конкурса на сайта focus.bgМечтано място за почивка”. Печелившият ще получи награда „Уикенд за двама” в луксозния хотел "Калина Палас". Също така може да поканите свои приятели, които да участват в конкурса или да ви подкрепят.

Ето и някои идеи къде да прекарате лятната почивка, както и временното класиране!

Хотел "Калина Палас"
е разположен в град Трявна, в сърцето на Стара планина.
Модерно оборудван и стилен, хотелът предлага максимален комфорт както за провеждане на фирмени събития, така и за почивка. Кристалният въздух и идеалните климатични условия се допълват от очарованието на запазилия автентичността си град Трявна, както и от разположените наблизо комплекси Боженци, Етъра и  многобройни манастири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vinagi

    0 0 Отговор
    ooooooooo daaaaaaaaaaa
  • 2 Алекс Георгиев

    2 1 Отговор
    Приятно местенце!

    НО: слизайте навреме за закуска, иначе оставате без такава!!!!

    Започват да прибират храната и кафето към 9.30!

    Няколко пъти ни се случи.

    И "интересното" че ни се случи и в други български хотели.

    Мдаммм :)
  • 3 JUST_ME

    1 0 Отговор
    Мечтано място за почивка - снимка на море+реклама на хотел в планината.....меко казано странен подход за реклама!
  • 4 PlimP

    2 0 Отговор
    тъпо, дручко си е виличка горе в гората, щото почивка с 436524 маймуни около теб трудно става :Х, като излезнеш навън и да чуваш "как ти мърда мозъкът или как ти расте косата ", огорчен съм от Боровец(примерно), пълна дупка, освен да трошиш грешни пари и да се пързаляш за друго не става, лятото особено е пълна скръб, а на пролет като изчезне снегът е прашно колкото в градовете заради нахвърляния пясък през зимата, ама то някой трябва да се бръкне малко да поизмете и измие, а не само да се смучат кинти, като за световно :Х
  • 5 Явор Кръстев

    0 0 Отговор
    И аз си падам по дивото . Тая почивка сред хиляди кубици бетон и навалица не я разбирам.