Last news in Fakti

29 Април, 2020 18:07 2 070 0

Важно съобщение за наемателите на общински нежилищни имоти в София

  • нежилищни имоти-
  • софия-
  • сос

Има решение на Столичен общински съвет

Важно съобщение за наемателите на общински нежилищни имоти в София - 1
Снимка: БГНЕС

Важно съобщение за наемателите на общински нежилищни имоти предаде столичният район ''Средец''.

Ето какво гласи то:

Столичен общински съвет е приел Решение №136 от 16.04.2020г. относно освобождаване – изцяло или частично от задължението за заплащане на наем от лица, наематели на общински нежилищни имоти, за срок, не по – дълъг от срока на действие на въведените противоепидемични мерки на територията на РБългария, в частност на Столична община.

За да бъдат освободени изцяло или частично от задължението за заплащане на наем, наемателите на общински нежилищни имоти, намиращи се на територията на район „Средец“, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да представят в деловодството на района заявление за освобождаване – изцяло или частично от задължението за заплащане на наем, придружено с необходимите документи, описани в Решението на СОС.

Подробности можете да прочетете тук ----> sredec-sofia.org.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА