Last news in Fakti

2 Ноември, 2020 11:47 8 713 15

Тук предпочитат да купуват малки жилища

  • финландия

Те са отлична инвестиция

Тук предпочитат да купуват малки жилища - 1
Снимка: Shutterstock

Повечето купувачи на жилища с инвестиционна цел във Финландия предпочитат да купуват малки апартаменти - студиа или едностайни. Това представляват 85% от покупките с цел вложение. По-големите жилища почти винаги се продават на хора, които искат да ги ползват за собствени нужди, отчитат посредници.

Най-много с инвестиционна цел се купуват студиа в Хелзинки. Този тип имоти са атрактивни и за домакинства, които се състоят от един човек.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 финландец

    27 6 Отговор
    Само в БГ на двустаен се вика спалня хол и кухня. Навсякъде другаде пос вета "стаен" се измерва с броя на спалните..

    Коментиран от #2

  • 2 Шпек Салам Народен

    26 4 Отговор

    До коментар #1 от "финландец":

    Ми,то вече си спят в кухните масово,тъй че,правилно ги броят за стая.

    Коментиран от #3

  • 3 финландец

    40 2 Отговор

    До коментар #2 от "Шпек Салам Народен":

    Може и да е така но е кощунство на 57 м2 да викат тристаен, съгласи се. Те могат и в мазето да почнат да спят и да му викат мезонет.

    Коментиран от #15

  • 4 Софиянецо

    16 1 Отговор
    Във Финландия имат голям проблем и това е студа, разказват българи живели там. А малкият апартамент се отоплява по-лесно. Разбира се има и универсално отопление - финландската водка.
  • 5 Интелигентен

    18 12 Отговор
    Всичко е следствие на доста недъзи на капитализма:- чудовищна алчност за пари,експлоатация,ВЪЗДЪРЖАНЕ (социален протест) ОТ РАЖДАНЕ НА ДЕЦА(обезлюдяване),главоломно намаляване на населението,СВРЪХОТЧУЖДЕНИЕ МЕЖДУ ХОРАТА,уникална НЕИМОВЕРНА САМОТА и СКУКА,завист,омраза към ДРУГИЯТ,НЕСТАНДАРТНИЯТ, РАЗЛИЧНИЯТ, но най-врче- лакомия и алчност за пари. Липсата на деца-граждани, СВИВА всичко,включително и интересът и стремежът към малки жилища-гарсониери, боксониери и ЕДНОСТАЙНИ.
    Всичко е следствие на някаква форма на управление -диктатура, или НАПРАВО ИСТИНСКА ТОТАЛНА ДИКТАТУРА на управление на държавата.

    Коментиран от #6, #9

  • 6 Щерев

    13 8 Отговор

    До коментар #5 от "Интелигентен":

    Върви в Северна Корея.

    Коментиран от #8

  • 7 Име

    11 5 Отговор
    Хахахайх и кво ми дреме, само запълвате място с малоумни "новини". Много ви е паднало нивото, от известно време ви следя новините, но май ще си търся друг сайт където подбират само новини засягащи българина.
  • 8 Балканджи Йово

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "Щерев":

    Щерев върви ти да видиш с твойте очи,които явно са с наочници, колко много многоетажни жилищни сгради(небостъргачи)са построили и как задружно живеят,защото изповядват философията на Конфуций,за която явно и понятие си нямаш!?!

    Коментиран от #13

  • 9 иво

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "Интелигентен":

    Ти направо изпращя от интелигентност.
  • 10 Боли ме

    1 0 Отговор
    Боли ме Х@я
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мисирков

    6 0 Отговор
    Не ТУК, а ТАМ. За кой ли път заглавието в рубриката "Имоти" е целенасочено подвеждащо. Заслужена една звезда, давам я от сърце.
  • 13 Анти комунист

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Балканджи Йово":

    Какво са постройли бе комунде пробито ? Имат 2-3 сгради в Центъра на Пхенян които са НЕОБИТАЕМИ МАКЕТИ за пропаганда.Какъв мaлoyмник трябва да си ,за да твърдиш ,че режима в Северна Корея е успешен и,че там е добро място.

    Коментиран от #14

  • 14 Брадвата

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Анти комунист":

    Е, Тиквата твърди, че режимът му в България е успешен, и че сме цъфнали и вързали. Всичко зависи от това, дали някой му вярва и дали има достатъчно силен репресивен апарат, за да "ремонтира" тия дето не вярват
  • 15 Емил

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "финландец":

    57 в Китай, Корея и Япония е четиристаен! За кой свят говориш?