Last news in Fakti

16 Юни, 2021 09:21 4 744 8

Продават най-скъпия мезонет в Лондон

  • one hyde park-
  • мезонет-
  • продажба-
  • цена-
  • лондон-
  • великобритания

Разгънатата му застроена площ е 1600 кв.м

One Hyde Park в лондонския луксозен квартал Найтбридж е синоним на шикозност и ултра съвременен начин на живот. Един от най-новите реализирани проекти във високия ценови сегмент привлича през последните години инвеститори от цял свят. Те отново имат повод да погледат към това кътче на планетата, след като беше обявен за продажба най-скъпият мезонет в британската столица.

Неговата разгъната застроена площ е 1600 кв.м, а цената е 247 млн. USD. Разположен е на две нива - всеки с площ 836 кв.м. Разполага с 5 спални. До момента имотът се е обитавал от сегашния му собственик и семейството му - aĸтpиcaтa Xoли Baлaнc и двeтe им дъщepи.

Aпapтaмeнтът пpeдлaгa пaнopaмнa глeдĸa ĸъм пapĸa. Cпaлнитe paзпoлaгaт c oтдeлни бaни. Двeтe тepacи paзĸpивaт cпиpaщи дъxa глeдĸи ĸъм лoндoнcĸия Xaйд пapĸ, eдин oт нaй-извecтнитe пapĸoвe в гpaдa. Toй e и нaй-гoлeмият c плoщ oт 350 дeĸapa.

One Hyde Park влиза често в класациите на най-скъпите имоти в света. През месец май незавършен мезонет в комплекса с разгъната застроена площ от близо 1300 кв.м беше продаден за 157 млн. USD.

Пандемията не попречи на пазара на луксозни имоти в Лондон да продължи да се развива. Статистиката отчита ръст в продажбата на луксозни апартаменти на стойност над 10 млн. USD, сочат данните на анализаторската компания Knight Frank. По развитие на сегмента в световните мегаполиси британската столица изпревари Хонг Конг и Ню Йорк. През миналата година в Лондон са регистрирани 31 сделки със суперлуксозни имоти.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    7 7 Отговор
    Над четвърт милиард долара, какво му плащаш? Като го разбиеш на едни килийки 2 на 4 метра можеш да го направиш в мини МОЛ или битак. Ще му избиеш парите за една година. Проблемът е само откъде да намеря този четвърт милиард.
  • 2 Наблюдател

    4 5 Отговор
    Зелената панорама множи цената. И в Лондон е имло някаква Иванчева, която е пазела зелени площи. Не бива така. Я да пратят и там Гешев да прави тържествени арести! 😜

    Коментиран от #3, #7

  • 3 Статистик

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Мда. И в Младост си имаха зелени панорами. Но си нямаха евроатлантическа кметска власт..

    А колко се цени зелена панорама в Лондон : С парите за този обект могат да се финансират Две многопрофилни детски болници (каквато все още не се строи в България) или два месеца да се дават по 50лв на пенсионерите, че да гласуват за натовски партии.

    Интересно, Борисов и Гешев какво направиха с милиардите заеми , които взеха на гърба на българите.?

    Коментиран от #6

  • 4 Де пе се

    6 1 Отговор
    Кажете на Ахмет Доган той ще го вземе...
  • 5 бясна кака

    1 3 Отговор
    Моята панорама е по-хубава, а пък имота ми е малко по-евтин от този :)
  • 6 Минко

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Статистик":

    Размишления на нискоинтелигентен комуняга...
  • 7 КИВИ

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Да не е онази същата Иванчева където я хванаха с подкуп за разрешение за строеж в зелените площи на Младост??? А я избраха за кмет на района с обещания да спре застрояването на зелените площи. После Гешев ви е виновен...???
  • 8 Тото 1

    0 0 Отговор
    Това на колко чекмеджета със злато и евро от спалнята на Вожд ББ се равнява ?