Last news in Fakti

28 Февруари, 2013 17:46 4 474 4

Откриха най-високия хотел (ВИДЕО)

  • хотел-
  • дубай-
  • откриване

Най-високият хотел в света отвори врати. За никой, който следи пазар на недвижими имоти, не е изненада, че той се намира в Дубай. 72-етажният Marriott Marquis е с височина 335 метра. Разполага с 9 ресторантна, 5 бара, две бални зали, SPA център и медицински център. Marriott Marquis вече е записан в Рекордите на Гинес на мястото на Rose Tower, които също се намира в Дубай.

Цените на нощувка започват от 250 EUR. Във всяка от двете кули има по 804 стаи, включително два президентски апартамента, 506 луксозни и 156 двойни стаи, 4 стаи оборудвани специално за инвалиди и 118 „обикновени” стаи. На единия от етажите е разположен 30-метров басейн със сауна и бар.

Всички стаи са оборудвани по последна дума на техниката: голям телевизор с екран с течни кристали, Wi-Fi и специално място за включване на таблети и лаптопи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SUPER

    1 0 Отговор
    По сравнение с другите хотели по света 250 евро не е особено голяма сума. Нямам предвид нас- обикновения матриял
  • 2 pacoran

    1 2 Отговор
    Цените почват брат от 250 евра нали се сещаш кво ще получиш за 250 евра сигурно стаята ще ти е 20 квадрата максимум

    Коментиран от #3

  • 3 Фройд от Виена

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "pacoran":

    Мой човек!Хич не си добре,много висиш в нет-а, коментираш почти всяка статия!.Много си се озлобил и отчаял!Явно стоиш без работа и нямаш договори , поръчки!Но нека да не те анализирам повече.За твоя инфо веригата която открива нов хотел си има определени стандарти за sq.m на посетител.Така че ,там ще те очаква мноого повече от скромните 20м2 на посетител дето си ги написал !
  • 4 Факира

    1 0 Отговор
    Що пари пилеят тези - можеха да нахранят братята си от цяла Африка