Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 15:33 2 575 1

Отдават под наем къщата на модна икона

  • карл лагерфелд-
  • френска ривиера-
  • имение-
  • къща-
  • наем

Става дума за къщата на Карл Лагерфелд на Френската Ривиера

По-богатите туристи, които искат да почиват в луксозна обстановка на Френската Ривиера, вече могат да се възползват от офертата да наемат лятната къща на покойния моден дизайнер Карл Лагерфелд. Намира се в района на Рокебрюн Кап Мартен на границата с Монако. La Vigie ("Часовникът") е с изглед към Средиземно море. Имението разполага със 6 спални и 4 бани. Резиденцията може да приюти до 12 гости.

В зависимост от сезона наемът за нощ варира от 15 000 EUR до 45 000 EUR. В цената влиза закуска и услугите на камериерка, 24-часова жива охрана и безплатен достъп до частен плаж и басейн с олимпийски размери. Минималният срок за наем е 7 дни.

"Вилата няма равна на себе си. Тя е сред най-престижните райони на Френската Ривиера, благодарение на своята история, архитектура и първокласно разположение", казва генералният директор на платформата, чрез която се отдава под наем имота Edge Retreats Аурел Леперк.

Почти от всяка стая на имението се разкрива гледка към Средиземно море. "Лесно е да си представите как се разхождате в градината на La Vigie, почивате си на шезлонг на просторната тераса, любувайки се на морето", добавя Леперк.

La Vigie е построена през 1902 г. и по-късно се е използвала от германците като наблюдателна площадка по време на Втората Световна война. Лагерфелд купува имението през 1988 г. Прави му основен ремонт и живее в него до края на 90-те години на миналия век.

La Vigie включва в себе си билярдна зала, минималистичен офис и дрешник. Интериорът е решен в ярко бял цвят, като във всяка стая присъства оттенък на лилаво, оранжево и зелено.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дочка

    5 3 Отговор
    имам един познат циганин от бедно семейство е с 4 деца и жена ще може ле той да се нанесе?