Last news in Fakti

11 Юни, 2003 00:00 397 0

Държавната комисия по сигурността на информацията с нова сграда

  • отбраната
Министерският съвет ще предостави безвъзмездно за управление недвижим имот, публична държавна собственост, на Държавната комисия по сигурността на информацията. Имотът ще бъде отнет от министрество на отбраната. Той се намира в землището на град Банкя, кв. "Михайлово", м. "Костино равнище", и представлява терен с площ от 10 510,682 кв.м., и две сгради с обща застроена площ 621,12 кв.м.
Решението, което ще бъде прието на следващото заседание на правителството, предвижда също министърът на отбраната и председателят на Държавната комисия по сигурността на информацията да органиират фактическото предаване на имота в едномесечен срок. Министърът на отбраната трябва да отрази промяната в акта за държавна собственост на имота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА