Last news in Fakti

1 Януари, 2023 16:25 2 100 2

„Български пощи“ ЕАД ще продадат недвижим имот в Благоевград

  • български пощи-
  • имот-
  • продажба-
  • благоевград-
  • министерство на труда и социалната политика

Новият собственик е Министерство на труда и социалната политика

„Български пощи“ ЕАД ще продадат недвижим имот в Благоевград - 1
Снимка: БГНЕС

Кабинетът даде съгласието си „Български пощи“ ЕАД да продадат чрез пряко договаряне на Министерство на труда и социалната политика собствен недвижим имот. Имотът се намира в Благоевград. Имотът не е необходим за дейността на „Български пощи” ЕАД, а поддръжката му е свързана с неоправдани разходи. Продажбата ще се извърши по цена, не по-ниска от определената от независим оценител.

С покупката на имота Министерство на труда и социалната политика ще реализира проект за създаване на мрежа от фокус-точки с териториално покритие в шестте региона на страната и изграждането на експертен капацитет за преодоляване дефицитите от специализирани, включително дигитални, умения, знания и капацитет.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 защо

    1 0 Отговор
    "фокус-точки с териториално покритие"
    Някой неразбрал??
  • 2 Дряновица!

    1 0 Отговор
    Празни приказки! Това за което се харчат пари на кого е нужно?