Last news in Fakti

25 Октомври, 2013 17:48 2 148 3

Бил Гейтс се насочи към испанските имоти

  • бил гейтс-
  • испания-
  • инвестиции

Основателят на Microsoft – Бил Гейтс, придоби миноритарен пакет акции на испанската строителна компания Fomento de Construcciones y Contratas SA (FCC). Информацията беше съобщена от представител на FCC, който уточни, че Гейтс е купил 7.6 млн. акции на обща стойност 113.5 млн. USD. Компанията е съобщила за това на 21 октомври след затваряне на борсите. При отварянето им на 22 октомври цената на акциите на FCC скочиха с 12%, а при затварянето поскъпнаха с още 5.4%.

Към днешна дата Бил Гейтс разполага с 4.5% от акциите на Microsoft, което го прави най-големият едноличен собственик в компанията. Плановете са до 2018 г. да излезе от капитала на Microsoft. Явно един от секторите, в които ще инвестира за в бъдеще, ще бъде този на недвижимите имоти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vladimir Yosifov

    0 1 Отговор
    С удължаване на Мораториума за продажба на земя на европейци българските депутати показаха ясно, че не разбират защо сме бедни.
    В България няма европейски инвестиции защото те се правят от хора, а хората имат семейства, които са свикнали да живеят като европейци.
    Европейците не смеят да заведат любимите си хора в страна, за която няма достъпна информация.

    Важно ли е българските депутати да знаят какво е GeoMarketing ?



  • 2 Валентин Пенев

    0 0 Отговор
    Преди да пишете нещо се осведомете за фирмата.Един от най-големите монополисти в Испания с основни дейност пътна поддръжка и сметосъбиране.
  • 3 Vladimir Yosifov

    0 0 Отговор
    Италия е в криза .
    Защо разрешава НЕевропейци да купуват имоти ?
    ЗАЩОТО носят свежи пари !!!!!!!!!!!!!!
    Недалече от Руската църква в Сан Ремо улиците и булевардите са Руски .
    Имената им нямат значение .
    Важно е как ги наричат живеещите там граждани на бившият СССР .
    Бул. Руски в Сан Ремо, Италия