Last news in Fakti

7 Август, 2023 09:21 1 597

Плъзгащите системи могат да променят малките пространства или да обособят големите

Плъзгащите системи могат да променят малките пространства или да обособят големите - 1

Плъзгащите системи отдавна не са решения само за офис пространства, изходи към тераси и големи обществени сгради. Алуминиевите врати са един модерен инструмент за разделяне и обособяване на пространството в дома, осигурявайки естествена светлина и усещане за уют. Големите къщи, претоварени с детайли и декорации, днес са заменени от отворени къщи с минималистични детайли и естетичен завършек.

Най-новата плъзгаща минималистична система с прекъснат термичен мост на ЕТЕМ ES64 идва да отговори на последните архитектурни тенденции и предпочитания на обитателите, които търсят по-естествени и органични жилищни пространства. С модерен дизайн и фина естетика ES64 носи повече светлина, изчистени линии и дискретност.

Плъзгащите решения са идеални за големи помещения, които временно трябва да бъдат обособени в по-малки. С по-малко видимите профили на ЕS64 в интериора се внася лекота и системата предлага изглед без почти никакви препятствия. Същевременно иноксовите ролки на системата подобряват гладкото и тихо плъзгане. Тези характеристики я правят идеално решение както за жилищни, така и за хотелски комплекси.

Производството и монтажът на ES64 са лесни и без специални изисквания. Оптимизираната гама профили изисква по-малко съхранение на склад, което е полезно за по-малки клиенти или производители с ограничено пространство за съхранение. Това прави системата един рентабилен избор, който се отличава от конкуренцията, а гледката ще бъде различна с повече светлина и без никакви препятствие пред очите.