Last news in Fakti

8 Ноември, 2013 23:11 6 190 0

Продават на търг къщата на Майкъл Джордан (ВИДЕО)

  • джордан-
  • къща-
  • продажба

Къщата на легендата от NBA – Майкъл Джордан, се намира в Highland Park в предградие на Чикаго, непосредствено до езерото Мичигън. Трудно е да се каже, че имотът е точно къща. По-скоро прилича на огромен комплекс, като се има предвид, че разгънатата застроена площ на имението е 5202 кв.м и разполага с 9 спални, 19 бани и пет камини. Към имота има и къща за гости с три спални, тенис корт и три гаража.

Уникалното е, че имението разполага с баскетболно игрище и то в реални размери.

За колко ще бъде продадена къщата е трудно да се прогнозира. Преди време тя беше пусната на свободния пазар срещу скромните 29 млн. USD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА