Last news in Fakti

3 Юни, 2015 08:08 3 183 9

Град Игнатиево край Варна - под полицейска блокада

  • варна-
  • джебчии-
  • игнатиево

Полицията е отцепила района с луксозните къщи след разследване на Нова телевизия

Град Игнатиево край Варна - под блокада! Полицията е отцепила района с луксозните къщи, за които в разследване на Нова ви показахме, че са вдигнати с пари от джебчийство. Има и задържани за разпит, съобщава Нова телевизия.

От рано сутринта се провежда акция на полицията и НАП. Спира се за проверка почти всеки излизащ от града автомобил.

Няколко жени от ромски произход са изведени с белезници.

„Арестите продължават, не искам да влизам в подробности”, заяви шефът на полицията във Варна старши комисар Пашов в „Здравей, България" по Нова телевизия.

Той призна, че проблемът не е от вчера, а от години. Според него има проблеми в работата на полицията по тази линия.

В 3-то РУП-Варна, което според джебчийките, показани в репортажа на Нова, ги прикрива, тече проверка.

„Ще проверим всички служители, не само от 3-то полицейско управление, а и в областната дирекция”, заяви старши комисар Пашов.

Във вторник джебчийки от морския град заявиха поред Нова телевизия, че дознателят в полицията вземал по 2 000 лева, за да унищожи веществено доказателство. Охраната в моловете – 10 000 лева, за да си затваря очите.

От 06:00 часа сутринта, се провежда специализирана полицейска операция по установяване и задържане на извършители на престъпления в гр. Игнатиево като джебчийски кражби, по Закона за гражданската регистрация и др., потвърдиха от пресцентъра на ОД на МВР - МВР.

Операцията се провежда съвместно с ТД НАП – Варна, РД ДНСК – Варна, служители от Община Аксаково и Жандармерия, под надзора на Окръжна прокуратура - Варна. ОДМВР – Варна оказва активно съдействие на служителите на горепосочените структури за безпроблемното изпълнение на служебните им ангажименти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едикой си

    2 0 Отговор
    Развей прах е цялата история..."3 дена аху ихо и после тихо"...
    ще ги пуснат под гаранция и кой от къде е...после я ги осъдят я не..
  • 2 Румен Янев

    1 0 Отговор
    Всяко чудо за три дни
  • 3 123

    1 0 Отговор
    Ама защо се правят на умрели лисици, все едно не знаят кои са джебчийските кланове, м и то са къщи, коли, злата по тях и се редят за помощи, че им и дават, те знаят всяка врътка за източване на държавата и го правят, социално слаби са, ами скоро един кмет на село мисля беше си каза отккровено, че предпочита да ходят да крадат на вън и в селото да си харчат парите, ами да отидат в гр. Левски да видят какви палати са и какво нещо, всяка закупена къща е от цоганин, а циганин с пари какво л..но е , и всички са с нечии протекции, дам отидат да видят там, как 15-16 годишни м...лета карата коли за по 100 000 с по 200 кв. в града, как бият и вият маанета до 2-3 през ноща, каква циганизация е и всичко с рушвети, купили са си и началници и съдии, иначе няма как да е...Та вярвам, че има много такива села и градове, те сега ли ги откриха,"мамините златни"
  • 4 Ivanov't Radomir Hiranjgarbh K K 'T

    0 1 Отговор
    iznasqite gi s parcalite Ivanov't Radomir Hiranjgarbh K K 'T
  • 5 Val

    0 0 Отговор
    Всички са равни само че някои са по- равни.Докато циганите са над закона и той за тях не се отнася само защото са цигани - така ще бъде.На мен за строителство само бележка от Папата не ми искат а за тях - нищо.Решават и готово.После ме съдират от данъци а за тях - пак нищо.Ако сега държавата не си свърши работата - мисля че ще стане лошо.Но пък идват избори и пак ще ги погалят.Просто това е България.Тук нищо не се случва.
  • 6 Анонимен

    0 0 Отговор
    И за скъпия ток и некачествен ток,който ползваме, никой не потърси отговорност нито от ДКЕВР ,нито от ЕРП-тата досега !
  • 7 223345

    0 0 Отговор
    Цигани може и да го отнесат,но ченгетата дето стана дума за тях -никога.
  • 8 РЕЧен ГЕНър

    0 0 Отговор
    РАБОТЯТ НА ТЕРИТОРИИ, териториите се определят от кметството, вътре са и общински съветници- нещата са яко навързани!
  • 9 гост

    0 0 Отговор
    Спря ли са лептата към народните избраници и сега им дават ултиматом да се издължат, че е време за море а мангалите понеже имат вроден тен забравят за господарите си!