Last news in Fakti

17 Юни, 2015 16:50 1 387 0

Разследват двама българи за контрабанда на ефедрин

  • разследват-
  • двама-
  • българи-
  • контрабанда-
  • ефедрин

Свилен Алексиев и Стилиян Огнянов са задържани от прокурора до 72 часа

Под ръководството на Окръжна прокуратура - Ямбол се провежда разследване за контрабанда на ефедрин през границата на страната ни с Република Турция, съобщиха от Прокуратурата.

На 15 юни 2015г. около 3 часа на ГКПП - Лесово при извършена митническа проверка на товарен автомобил, е открито голямо количество блистери с надписи „CIRRUS” - 28 920 блистера, всеки съдържащ по 14 таблетки. При извършения полеви наркотест е установено, че се касае за прекурсор - ефедрин.

На 15 юни 2015г. на водача на товарния автомобил и неговия спътник - Свилен Алексиев и Стилиян Огнянов е повдигнато обвинение за контрабанда, извършена в съучастие, на 404 880 таблетки ефедрин.

Свилен Алексиев и Стилиян Огнянов са задържани от прокурора до 72 часа и е внесено искане в Окръжен съд - Ямбол за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА