Last news in Fakti

24 Юни, 2015 15:24 2 162 2

Дядо стреля по внука си

  • дядо-
  • стреля-
  • внука-
  • радомир

Радомирецът е задържан за закана за убийство и стрелба с огнестрелно оръжие

72-годишен дядо стреля по внука си, съобщиха от МВР. Радомирецът е задържан за закана за убийство и стрелба с огнестрелно оръжие. 

Инцидентът е станал вчера, около обяд, на ул. „Бащевица” в Радомир.  Дядото се скарал с 24-годишния си внук. Скандалът прераснал в закана за убийство от страна на дядото. Разяреният възрастен мъж извадил законно притежавания си пистолет „Макаров” и стрелял.
Последвала борба между двамата, при която внукът успял да отнеме оръжието от дядо си. По време на схватката са произведени още изстрели с оръжието, но двамата не са пострадали.

Пристигналите на място полицаи иззели пистолета и законно притежавана ловна пушка, собственост на 72-годишния мъж. Той е задържан за срок до 24 часа.

Започнато е бързо производство, процесуално-следствените действия продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенсионер

    0 0 Отговор
    Още не е взел дядотопоследното увеличение на голямата пенсия и внука бърза да го рекетира но и дядото е непреклонен.С
    Вместо при внука пенсията ке отиде при адвоката.
  • 2 чичо

    0 0 Отговор
    браво