Last news in Fakti

1 Юли, 2015 18:59 1 405 0

Задържаха дилъри на хероин

  • задържаха-
  • дилъри-
  • хероин

Те са хванати по време на наркосделка с техен клиент

Столични криминалисти задържаха жена и мъж - дилъри на хероин, съобщи МВР.

Двамата били задържани при проведена на 29 юни тази година специализирана полицейска операция по линия на противодействие на разпространение на наркотични вещества. В акцията, реализирана под наблюдението на Софийска градска прокуратура, участвали служители на сектор „Наркотици” и техни колеги от СДВР.

В хода на предприетите действия, на бул. „Константин Величков”, криминалистите засекли двамата продавачи - криминално проявения и осъждан мъж на 32г. и живеещата с него 33-годишна жена, докато осъществявали наркосделката с техен клиент. Последвали процесуално-следствени действия, обиски и претърсвания на адреса, на който двамата живеят. Намерени и иззети са 20 дози прахообразно вещество, разпределено в полиетиленови сгъвки, парични суми и мобилни телефони. 

Тримата били задържани за 24 часа в полицията. След изготвена експертна справка е изяснено, че иззетото вещество е хероин с общо тегло 6.62 гр. След доклад на събраните материали по случая в Софийска градска прокуратура на двамата са повдигнати обвинения. С прокурорско постановление на жената е наложена мярка за неотклонение „подписка” , а на мъжа „задържане под стража” за срок от 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА