Last news in Fakti

14 Юли, 2015 18:54 11 491 4

Млади съпрузи и дете загинаха при две жестоки катастрофи

  • млади съпрузи-
  • дете-
  • загинаха-
  • две жестоки-
  • катастрофи

Мъж, жена и друго дете са тежко ранени

Млади съпрузи и дете загинаха при две жестоки катастрофи - 1
Снимка: "Варна Утре"-катастрофата на АМ Хемус

Черен вторник по пътищата. Млади съпрузи и дете загинаха при две жестоки катастрофи - едната на пътя Русе-Разград, другата на АМ "Хемус".

Млади съпрузи загинаха на място в тежка катастрофа, станала около 16.15 часа днес на пътя Русе - Разград. Малко преди село Осенец лекият автомобил "Volkswagen Golf 4", в който пътували 22-годишният мъж и 21-годишната му жена, излязъл от пътя и се блъснал в крайпътно дърво.

Колата шофирал техен братовчед на 27 години. Той е тежко ранен и към момента е в ОАИЛ на Разградската болница. И загиналите, и пострадалият са от царкалоянското село Езерче. Изясняват се обстоятелствата, довели до трагичния инцидент. Движението по отсечката не е спряно. По първоначални данни излялият се пороен дъжд и мократа настилка може да са причина за тежката катастрофа.

Днес, около 17:00 часа, на АМ „Хемус”, преди  ПВ Неофит Рилски, в посока гр. Шумен, е възникнала друга тежка катастрофа.
37-годишният водач на лек автомобил „Renault”, молдовски гражданин, губи контрол над автомобила, блъска се в ограничителната мантинела и се преобръща по таван в лявата лента на платното за движение.
Вследствие на инцидента, на място е загинало 14-годишно дете,  тежко са пострадали 13-годишно дете и 37-годишна жена. Всички те са молдовски граждани.

Причините за инцидента се изясняват. Работата по случая продължава.
Към настоящия момент движението по АМ „Хемус” в участъка между ПВ Суворово и ПВ Неофит Рилски е преустановено, извършва се по обходен маршрут.

Факти.бг припомня, че отново днес четирима младежи на възраст между 18 и 21 години пострадаха тежко след две жестоки катастрофи край Пловдив и Враца. При тях общо са пострадали шестима души като един от тях е кметът на град Калофер Румен Стоянов


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мале мале

    3 0 Отговор
    Хора, това не е само статистика...
    Чака ме път до Китен, а септември - до Димитровград.
    Имам дете, жена, и ме е страх да съм на пътя....
    Нека сме по- внимателни... Моля...

    Коментиран от #3

  • 2 Румен Янев

    1 1 Отговор
    Този пък молдовец откъде си купи „Renaut”???Това да не е някоя нова фирма че не съм чувал за тях???
  • 3 Красо Зелето

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мале мале":

    Не думай човек. Толкова зловещо звучи, че чак тръпки ме побиха. Да има човек, пари да пътува със самолет, по-сигурно е. :(
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.