Last news in Fakti

17 Юли, 2015 15:56 3 434 0

Откриха автомат на плаж в "Свети Влас"

  • откриха-
  • автомат-
  • плаж-
  • свети влас

Турист е забелязва оръжието в морето в близост до вълнолом

Автомат „Калашников” със сгъваем приклад и боеприпаси са открити на един от плажовете в "Свети влас", съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Към 10 часа днес случаен турист забелязва оръжието в морето в близост до вълнолом и скали на около 1 метър дълбочина и веднага съобщил на най-близкия спасител. Оръжието е било поставено в черен найлонов плик, в който е имало и два пълнителя.

Мястото е било отцепено. Извикана е специализирана група, която е направили оглед и е прибрала оръжието. Назначени са експертизи, които да установят възможно ли е да бъдат разчетени номерата на оръжието, има ли някаква обработка за поставянето на заглушител и колко време е престоял там.

По информация на „24 часа“ става въпрос за съвсем съвременна разработка на автомата, десантен тип, със сгъваем приклад. Твърди се дори, че оръжието е било с патрон в цевта. До него са намерени и два пълнителя. По първоначални данни е престояло във водата не повече от 2-3 дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА