Last news in Fakti

10 Ноември, 2015 08:00 1 406 2

14-годишна арестувана за бой над баба в автобус

  • арестувана-
  • бой-
  • автобус

Възрастната жена била откарана в болница с посинено око

14-годишно момиче бе арестувано, след като нанесе брутален удар на възрастна жена в автобус в Лондон, съобщи 'Metro”.

Инцидентът се е случил по време на пътуване на автобуса в Кройдън, Южен Лодон.

Две момичета са започнали спор с водача на автобуса и възрастната жена, след като не успели да платят за своето пътуване. В един момент едно от момичетата забило удар в окото на 87-годишната жена.

Пострадалата веднага била откарана в болница. Момичето, което извършило нападението било разпозната чрез камерите за наблюдение в автобуса и вече е задържано в управление в Южен Лондон. Нейното име не се споменава.

По случаят полицейският сержант Арън Хилър заявява: „Това е мръсна атака срещу жена, която просто е искала да се прибере у дома“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 БАТ мишо

    0 0 Отговор
    най ми е кеф като жените си показват истинския нрав когато спора е между кобри им проличава истинската доброта природната--- а с мъжете ползват другите оръжия които всички знаем --- и то само защото няма как да ни насинят окото - не стига барута ....и стават горките жертви като ви прелее и я ошамарите ...