Last news in Fakti

9 Ноември, 2015 21:43 2 192 10

Почина пребитата в центъра на Видин 94-годишна жена

  • пребита-
  • видин-
  • жена-
  • почина

Тя беше нападната в дома си от крадци

Почина 94-годишната Емилия Бузова, която беше зверски пребита от крадци в дома си в центъра на Видин. Това съобщи за bTV Милена Нейова, внучка на пострадалата. Бузова е била учител по музика.

Възрастната жена беше нападната и пребита в средата на октомври. Разследването на инцидента започнато наново след намесата на нейната внучка – журналист.

Първоначално полицаите завеждат преписка за отнемане на одеяло и други вещи при видимо тежко пребита жена. Задържан е само един от извършителите и после е пуснат, защото не били събрани отпечатъци от мястото на престъплението. сега отново е задържан само един от извършителите, но обвинението срещу него е по-тежко.

На 5 ноември Милена Нейова се оплака и от отношението в болницата към възрастната жена, която беше изпаднала в коматозно състояние. От лечебното заведение поискали близките й да си я приберат, защото вече нямало какво да направят за нея.

Не може парите да са мотивация нито за полицията, нито за лекарите, нито за прокуратурата, коментира Нейова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Daniel Kazakov

    1 0 Отговор
    Господ да я прости !
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    Цял живот плащаш осигуровки и като дойде време да ходиш до болница и те изхвърлят. Пред време дядо ми трябваше да влезе в болница, дойде линейка погледнаха го и ни казаха - "Ми кво да го правим сега?"
  • 3 Интерпол

    1 0 Отговор
    В Тиквенистан няма управия
  • 4 гостенин

    2 0 Отговор
    До кога бе!? До кога в тая нещастна държавица, ще поругават така родителите, бабите и дядовците ни! ДО КОГА!?!?!?!??????????????
  • 5 тъпа прокуратура

    1 0 Отговор
    Ами защо хората от Видин и не само от там не се вдигнат на протест,както полицаите,да се на.ере боко тиквата отново и да се намеси като месия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • 6 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    В БГ БОЛНИЦИТЕ СА
    УЖАСНИ
    ДОРИ И ВЪВ ВАРНА
  • 7 нЕром

    0 1 Отговор
    Ето защо г-да полицайчетата не заслужават никакви превилегии! Защото в цялата ни държава са такива, статуи! Не знам, може би на 10 един е читав и си върши задълженията, останалото е стока. Страх ги е от циганите, а щом служител на реда не може да се намеси в битовата престъпност, какво остава за организираната, няма смисъл да се говори!

    Коментиран от #9

  • 8 БАТ мишо

    1 0 Отговор
    може ли да знаем етноса на извършителите--- ние го знаем де, ама публично за да не си крием главите в пясъка като щраусите
  • 9 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "нЕром":

    Ти изобщо чете ли статията или ти е по-лесно да плюеш сляпо, който ти скимне? Не видя ли, че полицията си е свършила работата? Или за теб полиция, прокуратура и съд са едно и също? Никога няма да се оправим с такива хейтъри като теб!!!
  • 10 Ликьор Хелзински

    0 0 Отговор
    Покажете му снимката на индо-пакистанския "българин", пребил престаряла жена. Нека се знае кои са етническите "особености" на някои ходещи на два крака и населяващи нашата територия човекоподобни.