Last news in Fakti

31 Януари, 2016 21:07 1 588 1

Само двама остават в ареста по амфетаминовата афера

  • амфетамин-
  • съд-
  • амфетамини

Другият арабин - Мохамед Салех Еуида е пуснат под парична гаранция от 3 хиляди лева

Само двама остават в ареста по амфетаминовата афера - 1

Само двама от общо осемте задържани за 108-те кг амфетамини остават в ареста. Това постанови Специализираният наказателен съд.

В ареста обаче остават само Иво Кръстанов и Насер Али Муфлих Алшдаифат.

Другият арабин - Мохамед Салех Еуида е пуснат под парична гаранция от 3 хиляди лева, като съдът е взел предвид фактът, че той живее в България повече от 30 години. Останалите от „амфетаминовата” банда са без мярка за неотклонение.

Припомняме, че по-рано днес прокуратурата поиска най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража” и за осемте хванати с наркотиците.

В петък от МВР се похвалиха, че са заловили наркотици и оръжие за над 3,2 милиона лв. по време на две акции у нас.

Акцията е била проведена след извършена огромна  по обем оперативна работа и наблюдение от близо половин година. В резултат на високия професионализъм, в момент на наркосделка са задържани 9 души - 6 български граждани, част от тях с регистрации за различни престъпления,  и 3-ма от арабски произход - двама йорданци и сириец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    0 0 Отговор
    Гаранцията голяма ??Браво Супер акция Велики некадърници