Last news in Fakti

5 Юни, 2016 12:44 20 124 9

Убиха мъж в магазин

  • мъж-
  • убиха-
  • магазин

Повдигнато е обвинение на 31-годишен

Убиха мъж в магазин - 1

Криминалисти разкриха и задържаха извършител на тежко престъпление в Ямболска област, съобщиха от МВР.

Разследването започнало след сигнал, постъпил в 2.40 часа вчера в РУ – Елхово. От центъра за спешна помощ съобщили за починал мъж в търговски обект в село Бояново. Изпратеният на място полицейски екип запазил местопроизшествието и отцепил периметъра около него. За случая е уведомена Окръжна прокуратура - Ямбол. Извършен е оглед от оперативно-следствена група при РУ - Елхово.

Установена е самоличността на жертвата – 64-годишен жител на Ямбол. В хода на проведените процесуално-следствени действия са иззети веществени доказателства, проведени са разпити. Изяснено е, че между починалия и група млади мъже от селото възникнал скандал, прераснал в спречкване, при което той паднал и получил фатална травма на главата.

В резултат на проведените действия по разследването, към момента е повдигнато обвинение на 31-годишен мъж за извършено престъпление. С прокурорско постановление му е наложена мярка задържане за срок до 72 часа.

В рамките на образуваното досъдебно производство процесуално-следствените действия продължават под ръководството на Окръжна прокуратура – Ямбол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Моряка

    0 0 Отговор
    Келеши! Кой знае колко са били пияни, или пък дрогирани! Дори и да ги е ядосал човечеца - не това е начина!
  • 2 анонимен

    0 0 Отговор
    Алоооууу журналята как ги пишете тея новини много удобно......;паднал и си ударил главата;..................ама защо е паднал?...............

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Моряка

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "анонимен":

    До номер 2: Те това търсят сензация! И разбрали не разбрали да лаят ... все пак това за тях е рейтинг ... и пари ...
  • 4 nik

    0 0 Отговор
    Толкова е изпростяла родната журналя, че няма накъде.
  • 5 Комисар Рекс

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "анонимен":

    Абе, както с онова момче и Поничките - той имал скрито заболяване и получил инфаркт. Да, де, ама в резултат на какво се получава инфаркта - след спор, скандал и нанесен побой. Накрая Поничките били невинни... В САЩ тези щяха да получат смъртна присъда за предумишлено убийство, защото дори по българските закони те съзнават до какви последици може да се стигне, но не предприемат мерки да ги предотвратят. В България обаче са невинни. Същата работа с жагалите - с по камара присъди, а се разхождат на свобода и вършат нови престъпления.

    Сега тези - паднал и си ударил главата. Хубаво, но някой го бутна, нали, той залитна и се удари. Т.е. ударът е умишлен, а не предизвикан от природни сили.

    Изобщо, тръгни в България да си търсиш правата, щом бандити и полиция са в един кюп. Навремето бяха обрали мазетата в блока. Полицията идва и ... Не ще да взема отпечатъци! Как ще намериш някого, когото изобщо не търсиш?! Било с малки щети! Трима в семейството от четирима бяхме безработни, взеха ни част от имуществото, а родната полиция ни "пази"...

    Коментиран от #8

  • 6 гост

    1 0 Отговор
    Родната полиция си ги подмини и не ги търси. Те са полезни колкото едно бустанско плашило, ако са там може и да сплашат някого, но друга работа не вършат. Затова си решавате проблемите сами, полицията само ще ви съсипе нервите, понеже ще си мислите, че това е законовия начин, после съдебни дела, после чакане с години и накрая ще си платите разходите по делото и ще ви кажат, че си е ваш проблема, престъпника е невинен. Един път ги потърсих, престъпника беше на място, а те дори не дойдоха. За какво са ни?
  • 7 Дони

    1 0 Отговор
    Думите на бойко анцунга -министър председател"Регионалните шефове на МВР или да спрат с контрабандата на цигари или да си отиват" ДУМИ НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ.Такава простащина ни управлява.
  • 8 gnida

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Комисар Рекс":

    Най-слабото управление на МВР . По зле и от Емануил Йорданов ......... Да не говорим , че жиганите се пазят като бият българи , защото са гласоподаватели за една партия ........
  • 9 gospodinvie122013

    0 0 Отговор
    Ако са обикновени ченгета за 5,10 или 20 лева ще ги покажат на цяла България и ще ги изгонят от системата като най големите корумпета,ама тия щото са началници да си ходят сами,на боко простотиите.