1 102 0

Съмнения за блудство с 3 годишно дете

Стефанаки Йоанис

Тригодишно дете било прието вчера във великотърновската болница с наранявания и съмнение за извършено блудство над него, съобщават от Дарик. По непотвърдена информация детето е на възраст около 3 години и е от Павликени. При прегледа на малчугана, медиците се усъмнили какви са причините за получените рани и сигнализирали органите на реда.

На място пристигнали полицаи и следователи, както и представители на Детска педагогическа стая, съобщава в."Труд". По случая вече е образувано досъдебно производство, съобщиха от Окръжна прокуратура във Велико Търново.

Назначени са експертизи и се разпитват свидетели за изясняване на случая. Работи се по две основни версии – за нараняване при битов инцидент и за нараняване в резултат на блудствени действия.

Бащата на тригодишно дете от Павликени, за което има съмнение, че е получило наранявания в резултат на блудство, е задържан за 24 часа по закона за МВР. От родителя са взети проби на генетичен материал с оглед образуваното досъдебно производство. Момиченцето е прегледано от съдебен лекар, но за окончателното становище се чакат резултатите от пробите, които ще бъдат готови днес.

България


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай