Last news in Fakti

20 Октомври, 2016 11:51 1 922 0

Голямо количество менте стоки иззеха в Пазарджик

  • голямо количество-
  • менте стоки-
  • иззеха-
  • пазарджик
Голямо количество менте стоки иззеха в Пазарджик - 1

Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” в ОДМВР-Пазарджик иззеха голямо количество спортни стоки, имитиращи известни търговски марки. За наличието на менте стоките в града първи алармира Факти.бг.

Проверката в търговски обект в централната част на града, управляван от 21-годишния Я.Т. – жител на с. Оризаре, е предприета вчера. При инспекцията служителите установили, че в магазина се предлагат детски, мъжки и дамски спортни стоки от известни марки, без съгласието на правопритежателя. Иззети са общо 503 спортни артикула. Установено е и че продавач - консултантът нямал трудов договор към фирмата, стопанисваща магазина. По случая е образувано полицейско производство, уведомена е областната инспекция по труда.

По същото време била предприета и проверка в магазин за облекла в гр. Костандово. В търговския обект служителите на РУ-Велинград открили спортни екипи, якета, елеци и тениски с логото на известни производители. Установено е, че собственикът Б.И./48г./ също е извършвал търговската дейност без да има правото да продава продукти от тези марки. Установени и иззети са общо 25 облекла от различен вид. Спрямо търговеца се води полицейско производство. 

         


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА