1 030 1

Повдигнаха обвинения на задържаните за обира на пощата в Хасково

Калина Петрова

Окръжна прокуратура – Хасково привлече като обвиняеми Красен К., на 38 г., Тихомир М., на 39 г., Антон Н., на 41 г., и Кадир М., на 42 г., за това, че в съучастие на 07/08.06.2016 г. в Хасково от сградата на Централна поща – Хасково, са отнели чужди движими вещи, а именно пари в размер на 1 800 000 лева от владението на органите на управление на „Български пощи“ ЕАД - клон Хасково, с намерение противозаконно да ги присвоят, като са употребили за това сила и заплашване и грабежът е в големи размери.

С постановление на наблюдаващия прокурор четиримата обвиняеми са задържани за срок до 72 часа, изтичащи следобед на 29.10.2016 г., до когато ще се прецени спрямо кои от обвиняемите да се внесе искане в Окръжен съд – Хасково за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Хасково се извършват и множество други процесуални действия с оглед документиране на престъпната дейност и с цел установяване евентуална съпричастност към случая и на други лица.

Хасково / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Виктор
    Отговор
    1 15:07  28.10.16
    Да са живи и здрави с удоволствие да си ги харчат, един път някой да вземе и от държавата, не само тя от нас да краде.

Напиши коментар:


Публикувай